Новият търговско-сервизен център във Варна e най-крупната инвестиция на peugeot извън софияДата13.10.2018
Размер50.5 Kb.
#86293

новият ТЪРГОВСКО-СЕРВИЗЕН център

във Варна e най-крупната инвестиция на PEUGEOT извън софия

Над 200 бизнеспартньори, клиенти и приятели, сред които зам.-кметът на Варна Мирослав Цонев и Варненският и Великопреславски митрополит Кирил, присъстваха на откриването на новия търговско-сервизен център на PEUGEOT във Варна на 9 ноември. Официално лентата на модерния автокомплекс бе прерязана от Ангел Маринов, управител на “Финском” ООД – оторизиран дилър на “София Франс Ауто” и от Венсан Симон, директор на PEUGEOT за Източна Европа и Русия, който пристигна в България специално за събитието.

За първи път по време на откриването на варненския търговско-сервизен център на PEUGEOT символът на марката – гордо изправеният лъв, грейна в огнена феерия.
“Търговско-сервизният център на PEUGEOT във Варна е изграден съобразно концепцията Blue Box. Тя се прилага от PEUGEOT в световен мащаб. Искам да благодаря на управителя на “Финском” - г-н Ангел Маринов, за изключително добрата реализация. Искам да изразя и задоволството си от работата на “София Франс Ауто”, която постигна над 15% пазарен дял по продажби на автомобили PEUGEOT България и държи лидерската позиция. Поздравявам изпълнителния директор на СФА за прекрасните резултати на българския пазар”, заяви директорът на PEUGEOT за Източна Европа и Русия Венсан Симон по време на откриването на автоцентъра в морската столица.
“Поздравявам PEUGEOT за сериозната инвестиция във Варна, с която градът ни прави още една крачка към европейското си бъдеще”, каза в приветственото си слово зам.-кметът на Варна Мирослав Цонев.
Домакинът Ангел Маринов благодари на присъстващите, че го подкрепят в това важно начинание и вдигна тост за успехите на търговско-сервизния център PEUGEOT във Варна.
Изпълнителният директор на “София Франс Ауто” Стоян Желев отбеляза, че автоцентърът във Варна е най-крупната българска инвестиция в марката “Пежо” извън София.
“Очакваме ръст в продажбите на PEUGEOT в световен мащаб от 1 %, а в страни като България, които са приоритет - по-голям ръст”, заяви Венсан Симон, който разкри част от плановете за развитие на PEUGEOT.

Търговско-сервизен център Peugeot е с разгъната застроена площ от 2652 кв.м. Проектиран е и е изграден съобразно изискванията за търговско и сервизно обслужване на марката. Състои се от автосалон за нови автомобили, декориран по последните дизайнерски тенденции на Peugeot, магазин за резервни части, бутик за сувенири Peugeot, кафене, откъдето клиентите в приятна обстановка могат да наблюдават автомобилите си, докато се ремонтират. Специално пространство е отделено за предаване на новите автомобили на клиентите. Центърът разполага с външна изложбена площ за лекотоварни автомобили и паркинг за 45 коли.


Сервизната част разполага с бърз сервиз, задълбочен сервиз, бояджийско и тенекеджийско отделение, също изградени и оборудвани съобразно най-модерните технологии. На клиентите се предлагат пълно обслужване на всички механични агрегати на автомобила, тенекеджийски услуги, изправяне на тежко повредени каросерии и боядисване. Това е един от най-модерните сервизи в страната, защото разполага с високотехнологично обзавеждане. Въведена е диагностичната система Peugeot Planet System, която улеснява бързото и навременно обслужване на клиентите. Peugeot Planеt Systеm позволява директна диагностика на автомобилите в реално време от двете световни технически платформи на Automobiles Peugeot в град Нант, Франция и град Сарсбрук, Германия. Специалистите на Peugeot са предвидили всички възможни ситуации, които могат да се случат при различните модели и съответно са в състояние да дадат оптимални решения.
В новия център е развита и концепцията Peugeot Rapide – сервиз за бързи ремонти, без да е нужно предварителното записване на час. Предлагат се няколко вида експресни услуги със специални пакетни цени за различните модели: смяна на масла, гуми, накладки, акумулатори, ауспуси, преден мост и диагностика. Всичко това се извършва веднага от висококвалифициран и обучен персонал, с оригинални резервни части и консумативи и с гаранция за качество.
Предвидено е място за излагане на оказионни автомобили по системата за обратно изкупуване Buy-back. Buy-back е система, при която клиентите на Peugeot могат да върнат вече закупен автомобил и да го заменят с нов модел. Buy-back спестява на клиентите доста усилия и време в търсене на купувач за употребявания автомобил и формалностите по продажбата му. В същото време сумата се пренасочва директно за закупуване на избрания от тях нов модел.

Ноември 2005
Каталог: pi files -> 2008
2008 -> Honda представя луксозния филиал Acura в Япония
2008 -> Около 3000 бройки годишно се надява да реализира компанията на китайския пазар
2008 -> Honda ще оборудва наследника на nsx с V10
2008 -> Бивш шеф на Airbus сменя Фолц
2008 -> Alfa Romeo Brera бе представена на тестов полигон
2008 -> Audi A6 allroad quattro у нас от август
2008 -> Откриване на ски сезона в Банско
2008 -> Audi продаде над 2 млн коли 4х4
2008 -> Тенис звездата Рафаел Надал е новото лице на Kia
2008 -> Новина Уникално роудшоу на bmw се вихри у нас


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница