Ново кафе в бензиностанциите у насДата30.07.2017
Размер11.2 Kb.
#26873
Ново кафе в бензиностанциите у нас
От месец април 2015 година OMV България предлага на клиентите си ново, превъзходно, изпечено в Италия VIVA КАФЕ.
Новото VIVA КАФЕ се пече в известни традиционни пекарни в Италия, в района на езерото Комо. През последната половин година специално подбрани баристи и екипът на OMV работиха върху подобряване качествата на напитката. Резултатът е новото VIVA КАФЕ, базирано на превъзходно изпечено в Италия кафе, произведено от 80% зърна от сорт Арабика, с балансиран кафе аромат, изкусителен каймак и елегантен вкус.

Новото VIVA КАФЕ се предлага ексклузивно на всички OMV бензиностанции с VIVA. Сред богатия избор от кафе специалитети, грижливо приготвени от екипа на VIVA КАФЕ, са: еспресо, капучино или лате макиато. И разбира се, всички те са достъпни за из път.


VIVA КАФЕ експертите знаят колко е важно правилното настройване на кафе машината и точната температура за образуване на пухкава млечна пяна. Всички служители в екипа на VIVA КАФЕ са преминали детайлно обучение за приготвяне и сервиране на кафе специалитетите по най-добрия начин.
Кафето е страст, кафето е радост, кафето е любов – това споделя световноизвестният бариста майстор Горан Хубер, специално поканен от OMV България. През неговото обучение преминаха всички служители и партньори в екипа на VIVA КАФЕ в страната, за да усъвършенстват своите умения и да предлагат най-високо ниво на обслужване всеки ден. Във VIVA кафето е малък миг на наслада в забързаното ежедневие - приготвено с внимание и грижливо поднесено.
За допълнителна информация изтеглете прикачените файлове
Каталог: pi files -> 2015
2015 -> Jiangling T7 e с двигатели от Isizu, а производството му започва от другия месец
2015 -> Пресинформация 28 май, 2015 година Opel е лидер по внедряването на Android Auto и Apple CarPlay
2015 -> Infiniti представи специалната версия Q50 Adeyaka Предлага се за трите двигателя на модела
2015 -> Над 10 000 души откриха сезона по драг рейсинг
2015 -> Трите болида Porsche 919 Hybrid ще стартират първи, след тях са трите болида Audi R18 e-tron quattro. Не е изненада, че Porsche доминира в квалификациите на тазгодишното 83-то състезание за издръжливост „24 часа на Льо Ман”
2015 -> Продават Audi Quattro A1 от Група b автомобилът е управляван от Хану Микола
2015 -> Хитовият R8 с 850 конски сили (Видео)
2015 -> Audi загатна за светлините на R8
2015 -> Отмъстителите: Ерата на Ултрон
2015 -> Кобра 11: обади се нов сезон


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница