Някои хора вярват, че всеки човек на Земята има свой ангел-пазител, който му помага. Представяме си ги като с криле, облечени в бели дрехи. Когато вярваме, че над нас някой бди, че някой ни пази това ни прави по-спокойниДата22.10.2022
Размер15.48 Kb.
#115322
ангели

Някои хора вярват, че всеки човек на Земята има свой ангел-пазител, който му помага. Представяме си ги като с криле, облечени в бели дрехи. Когато вярваме, че над нас някой бди, че някой ни пази това ни прави по-спокойни. Чувстваме се защитени и вярваме, че нищо лошо не може да ни се случи.
Аз със сигурност знам, че има някой, който се грижи за мен и винаги ме подкрепя. Ангелите в моя живот са моите родители и моите приятели. Това са хората, които винаги са до мен, които винаги се притичват на помощ в трудни моменти и благодарение на тях всичко е по-лесно.
Моят живот едва сега започва и аз не съм имала ситуации свързани с нещастия и истински проблеми. Но винаги съм знаела, че ако дойде такъв момент, аз имам хора, на които да разчитам. Хора, които като истински ангели ще ме съветват и подкрепят и ще ми помогнат да намеря своите силни страни.
Моите ангели-хранители ме чуват и когато мълча. Радват се за мен, когато имам успехи. Те са винаги с мен, когато се чувствам сама. Усмихват ми се, когато съм тъжна или разочарована.
Разбира се, част от мен вярва и в божествени ангели, защото е интересно и защото си мисля, че съм контактувала с тях, без в дадения момент да съм знаела. Случвало се е да не отида някъде и после да разбера, че там е имало катастрофа или друго подобно неприятно събитие. Случвало се е също така да се окаже, че ако не съм била аз, на мой приятел е щяло да се случи нещастие.
Ангелите в моя живот са не само видими, но и невидими. Аз ги обичам всичките.

Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница