Нямам амбицията да бъда баща на България, но ще бъда гласът на българите. Това е моята каузаДата11.03.2018
Размер18.66 Kb.

ОБРЪЩЕНИЕ
В ИМЕТО НА ОТЕЧЕСТВОТО

ДА ПОДКРЕПИМ КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТСКАТА ДВОЙКА РУМЕН РАДЕВ И ИЛИЯНА ЙОТОВА


"Нямам амбицията да бъда баща на България, но ще бъда гласът на българите. Това е моята кауза."

Румен Радев

Кандидат за президент на Р България
Уважаеми членове на Отечествения съюз,

Уважаеми съмишленици и симпатизанти,

Братя българи!
Предстои ни важен избор за съдбата на народ и Отечество!

На 6 ноември 2016 година трябва да излъчим държавния глава на република България за следващите 5 години!

Ето защо заявяваме: „Не искаме баща, не искаме майка!“

Искаме президентът на България да бъде политически независим и отговорен човек, демократ и патриот, доказал се професионалист, човек с високо чувство за социална справедливост и безупречен морал!

Румен Радев притежава качествата за този висок държавен пост! Той е достоен да бъде Президент на Република България – обединител на нацията!

Стига марионетки, стига лакеи, чуждо поклонници и ренегати!

Живеем в сложна и опасна геополитическа, икономическа и вътрешно - политическа обстановка. Животът ни е белязан от нападки, оплюване, обругаване, доносничество, от заплахата на тежка мигрантска вълна! Живеем в мизерия и страх за бъдещето на нашите деца.

Нацията ни е разделена на бедни и много богати, на десни, крайно десни, леви, ултра леви и какви ли още не! Корупцията и шуробаджанащината са модел за поведение на управляващите днес.

В предстоящата предизборна кампания за Президент и Вицепрезидент на България ние, членовете и съмишлениците на Отечествения съюз, заставаме зад кандидатите ген. Румен Радев и Илияна Йотова в името на промяната!

Вярваме, че те са способни да защитят националните интереси и върнат достойнството на България в международните отношения, като една от най-старите държави в Европа!

Ние заставаме зад думите на Румен Радев: „Знам цената на войната, искам да работя за мира – в България, в Европа, ако щете и за мир с Русия!”.

И още: „Аз съм българофил… Аз съм български офицер и държа България да има ясна, последователна и независима политика в рамките на НАТО и Европейския съюз”.

Нека в изпълнение на даденото ни право от Конституцията на Република България да гласуваме за по- доброто ни бъдеще, сплотени в името на Отечеството!

За Румен Радев и Илияна Йотова, за България, която обичаме!


ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
СОФИЯ, 06.10 2016 Г. НАЦИОНАЛЕН СЪВЕТ НА ОТЕЧЕСТВЕНИЯ СЪЮЗ

Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница