Обръщение на Синята коалиция към младите хора и христианската общност в България и сънародниците ни в чужбинаДата28.10.2018
Размер9.57 Kb.
#102606
z

Обръщение на Синята коалиция към младите хора и христианската общност в България и сънародниците ни в чужбина

Обръщам се към младите хора в България – гласувайте на изборите на 5 юли, защото вашият глас е решаващ. Вие сте тези, които носят бъдещето, вие заслужавате да живеете по-добре в по-добра държава, да получавате качествено и конкурентно образование, да имате повече възможности за реализация.

Не вярвайте, когато ви казват, че изборите нищо не променят. Защото промяната е у вас самите и във вашия избор. Властта е ваша, а не на политическата мафия на БСП и ДПС с нейната корумпираност, цинизъм, лъжи и арогантност.

Не им позволявайте да „презаредят” своя политически провал и експериментират на ваш гръб!

Гласувайте за Синята коалиция, защото демокрацията е най-добрия отговор на лъжата. Защото е време добрите, знаещите и можещите хора да намерят смисъл и посока!

Младите хора сме тези, които можем да сложим ново начало в политиката!

Обръщам се и към всички вас – хората с вяра в душата си, с надежда в мислите си, с достойнство в живота си. Нека направим така, че нашият избор да бъде избор в името на бъдещето, в името на децата ни, в полза на България.

В неделя, излезте и гласувайте! За да се случи този избор - дайте своя глас, слушайки съвестта и сърцето си!

Винаги съм бил убеден, че гласът на христианите в България трябва звучи все по-силно, че най-добрата политика е тази на честното и активно гражданско поведение. Не давайте друг да говори вместо вас и друг да решава вместо вас!

Ако сме встрани от важните дебати и от ключовия избор, отвараме път на лъжата, която руши обществото, която е агресивна, креслива и нагла. Нашият христиански морал е най-силното оръжие срещу нея!

Сигурен съм, че вашият глас за Синята коалиция, ще бъде глас срещу лъжата, ще бъде глас в полза на по-доброто бъдеще за нас и децата ни!

България ще стане по-добра, когато христианския дух и морал стане същност на политиката!

Обръщам се към нашите сънародници зад граница. Искам да ви призова да гласувате! Да го направите активно и масово! Защото вашите гласове, тези от Европа и Азия, Австралия и Америка, могат да компенсират дирижирания вот на откритите 123 секции в Турция.

Знам за проблемите с липсата на достататъчно изборни секции в Европа и Америка, знам за всички пречки, които управляващите създадоха, за да ви отнемат правото на глас. Не се предавайте, разгневете се на тези, които искат да заглушат гласа ви и изхвърлете мафията от властта в България! Гласувайте без граници, бъдете граждани без граници.

Обръщам се към всички вас – помогнете на демокрацията в България, подкрепете демократите и гласувайте за Синята коалиция с номер 19.

Време е!


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница