Общи условия на играта „Коледа Ще дойде с твоята песенДата15.10.2018
Размер32 Kb.
Общи условия на играта „Коледа Ще дойде с твоята песен” .

1. Период: Играта е с продължителност от 01.12.2011г. до 24.12.2011г.

2. Територия: Територията на организиране на играта е интернет.

3. Участници: Право на участие има всеки, който е споделил свой аудио или видео материал във фен-страницата на Димитър Атанасов във Фейсбук. В едно изпълнение могат да участват неопределен брой участници. Участието в играта не е обвързано със закупуване на продукт или услуга и е напълно безплатно.

4. Награди – 6 (шест) на брой. 1 (един) брой вокален запис в студио „Винил” – София, с тон-режисьор Юлиан Янев и изработване на кавър версия на песен по избор в изпълнение на един инструмент - пиано; 1 (един) брой пакет от 4 безплатни урока с провеждане в галерия Модо към Мюзик лесънс – София; 2 (два) броя аудио компакт-диск „Етно – Димитър Атанасов”; 2 (два) броя нагряващ се диск за ръце.

5. Механизъм на играта: Целта на конкурса е да провокира творческите умения на участниците и тяхната креативност. Неопределен брой участници споделят от собствения си профил във фейсбук на „стената” на фесбук http://www.facebook.com/DimitarAtanasovOfficial?sk=app_191093490978185 свой предварително подготвен запис (аудио или аудио и видео) на песента „Коледа дойде” (музика и аранжимент Димитър Атанасов, текст Бистра Александрова, продуцент Димитър Атанасов и Вила тера верде). Инструменталата версия (караоке) на песента е предоставена за безплатно изтегляне (аудио и аудио + видео) на сайта www.bgsong.com. Според събрания брой гласове от други потребители, всеки споделен аудио файл, аудио-видео файл, хиперлинк към аудио файл или аудио-видео файл се формират съответните позиции в наградния фонд.

6. Теглене и разпределение на наградите: За крайни резултати от играта се смятат тези в състоянието си в 20:00ч. на 24.12.2011г. Веднага след това стават известни имената на профилите които са се класирани в първата шестица в класацията. Те получават както следва:

6.1 - 1 (първа) награда - 1 (един) брой вокален запис в студио „Винил” – София, с тон-режисьор Юлиан Янев и изработване на кавър версия на песен по избор в изпълнение на един инструмент - пиано;

6.2 - 2 (втора) награда - 1 (един) брой пакет от 4 безплатни урока с провеждане в галерия Модо към Мюзик лесънс – София;

6.3 - 3 (трета) и 4 ( четвърта) награди - 1 (един) брой аудио компакт-диск „Етно – Димитър Атанасов”;

6.4 - 5 (пета) и 6 (шеста) награди – 1 (един) брой нагряващ се диск за ръце.

7. Получаване на наградата: Печелившите участници ще бъдат информирани за спечелената награда и начина на получаването й чрез съобщение адресирано към съответния фейсбук профил, освен ако не е посочен конкретен начин за контакт от участника. В случай, че съответният печеливш участник не бъде открит или не отговори в рамките на 7 (седем) дни от датата на финалното преброяване на гласовете, то той губи своята награда. Спечелилите получават наградите си в 7 (седем) дневен срок в удобен пощенски офис (за трета, четвърта, пета и шеста награди, освен ако получателят не желае я получи с лично посещение) или се изпълняват в нужните за това помещения (за първа и втора награди). Участници, които не могат да се възползват от наградата си имат право да я прехвърлят на друг. Срок за извършване на първа и втора награди е 01.06.2012г. При наличие на много участници в едно изпълнение, предметни награди получават до 6 (шест) души от тях (не важи за първа награда и втора награди които се изпълняват солово или групово). Участници които не могат да получат или да се възползват от наградата си на територията на България губят наградата си.

8. Имената на победителите ще бъдат публикувани на фейсбук профила на провежданата игра няколко минути след 20:00ч. на 24.11.2011г.

9. Други условия: Участникът с участието си се съгласява, че той, името му, образ, фейсбук профил, и други индивидуализиращи белези могат да станат публични и да бъдат използвани в печатни и уеб материали без за това да се дължи каквото и да било възнаграждение от страна на организаторите. Организаторът не носи отговорност при погрешно подадени данни за контакт. Организаторът има право по всяко време да изменя и допълва настоящите Общи условия.Настоящите Общи условия влизат в сила от 30.11.2011г.


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница