Общи условия на играта Организатор: Организатор на играта “Искам да спечеля спа уикенд за двама от x-spot” e Медика ад с адрес на управлениеДата15.10.2018
Размер37.5 Kb.
Общи условия на играта
Организатор: Организатор на играта “Искам да спечеля СПА уикенд за двама от X-Spot” e Медика АД с адрес на управление: гр. София, пл. “Йоан Павел II” No 1. Участниците в кампанията приемат да спазват условията и разпоредбите на изложените официални правила на кампанията.

Официалните Правила са изготвени и публично оповестени в съответствие с изискванията на приложимия български закон. Организаторът на кампанията Медика АД си запазва правото да допълва или променя Официалните Правила като промените влизат в сила само след предварителното им оповестяване.

Информация за кампанията може да се получи на телефон: 02 / 96 00 304, на Интернет страница: www.medica.bg. и на адрес: гр. София, пл. “Йоан Павел” No 1.
Какво е необходимо да направите, за да участвате в играта?

1. Окрийте аптека, в която се предлагат подложки при изпотяване X-Spot и запишете името и адреса й.

2. Влезте в страницата на играта " Искам да спечеля СПА уикенд за двама от X-Spot" на https://www.facebook.com/events/182676908556943 .

3. Изберете бутона за присъединяване към събитието.

4. Напишете на стената името и адреса на аптеката, в която сте открили X-Spot.

5. Една аптека може да бъде отбелязана само веднъж.

6. Един участник може да се включи с неограничен брой обекти, които да са описани в отделни публикации на страницата, като колкото повече обекти е посочил първи преди друг участник, толкова по-голям е шансът му за спечелване на наградата.

7. Ако аптеката, която сте отбелязали наистина поддържа продукта и е отбелязана на страницата за първи път, вие ще получите потвърждение от администратора на страницата, че участвате в играта.

Участието в играта на X-Spot не е обвързано с покупка на продукта!

Периодът на провеждането на промоцията е от 10.05.2013 г. до 10.07.2013 г.


Кой може да участва в играта?

В играта могат да вземат участие всички пълнолетни, дееспособни физически лица, с изключение на:

- служители на Медика АД и членове на семействата им;

- служители на Adhoc и членове на семействата им;

- служители на аптеки, клиенти на продуктите на Медика АД и членове на семействата им;

- служители на дистрибуторски фирми на продуктите на Медика АД и членове на семействата им;

Наградите са:

1. СПА уикенд за двама в Парк хотел „ Пирин”, гр. Сандански, с включени:

- нощувка, закуска, вечеря, туристически данък, туристическа застраховка и ДДС;

- високоскоростен безжичен интернет, паркинг, безплатен шатъл /по разписание/ до центъра на града и обратно;

- ползване на: фитнес, басейн с хидромасажни джетове, детски басейн, джакузи;

- сауна парк /финландска сауна, био сауна, парни бани – калдариум и лакониум, леден фонтан, емоционални душове, топли лежанки и пейки и зона за релакс/;

- парк-градина с външен плувен басейн, детски басейн и детски кът;

- автобусен транспорт от всеки град в Република България до град Сандански и обратно;

2. Две допълнителни награди: ваучери за консумация в заведение за хранене на стойност 50 лв.

Печелившите ще бъдат избрани чрез томбола измежду всички участници, отговорили на условията на играта.

Тегленето на наградите ще бъде извършено на 15.07.2013г. чрез гарантиране спазването на обективност и безпристрастност, както и на всички изисквания за случаен лотариен принцип и равна вероятност всеки да бъде изтеглен.

Комисията, която ще изтегли печелившия и резервите измежду всички участници в анкетата, ще бъде в следния състав: Търговски директор и Директор „Медицински изделия” на Медика АД, Управител на Adhoc.

Имената на спечелилите от томболата ще бъдат публикувани на 16.07.2013г. на страницата на X-Spot във Facebook, както и на интернет-страницата на Медика АД www.medica.bg.

За получаване на наградите, служител на Медика АД ще се свърже със спечелилите, за да уточни детайлите по получаването им. Победителят може да се свърже с Медика АД и на тел. 02/ 96 00 3 или e-mail: sofia@medica.bg.Наградата ще бъде получена лично от спечелилия участник в срок до 15.08.2013г. срещу представяне на документ за самоличност и след достоверна проверка, че Facebook профила, спечелил наградата, принадлежи на лицето. В случай, че в посочения срок спечелилият не се яви да получи наградата си, той губи правото си върху нея и Медика АД ще се свърже с една от изтеглените резерви по поредност на тегленето.
Други условия

Участникът в играта, спечелил наградата няма право на замяна на спечелената награда с паричната й равностойност. Включвайки се в настоящата игра, участниците дават съгласие и предоставят личните си данни доброволно като необходимо условие за участие в играта и за използването на права, които придобиват чрез участието си, и дават изричното си съгласие Организаторът да използва предоставените лични данни, както и да се съгласи в случай на спечелване на награда тяхното име, адрес, снимкаили други лични данни да станат публични и да се използват в аудио, печатни или видео материали от Организатора, като няма да има никакви финансови задължения за това. Предоставената от участниците информация ще бъде използвана единствено от Организатора за маркетингови и статистически цели и няма да бъде предоставяна на трети лица с комерсиална или друга цел. Във всеки момент Организаторът има право да променя правилата, но без съществено да променя първоначалните условия. Измененията влизат в сила в момента на публикуването им на интернет страницата на дружеството и страницата във Facebook.
Каталог: UserFiles
UserFiles -> Седмичен информационен бюлетин
UserFiles -> Седмичен информационен бюлетин
UserFiles -> Доклад на нпо за напредъка на България в процеса на присъединяване към ес, 2004
UserFiles -> Специална оферта за сезон 2015/2016 в Евридика Хилс Пампорово Нощувка със закуска
UserFiles -> Закон за бюджета на доо- 2012 г., Кодекс за социално осигуряване, 6 наредби,свързани със социалното осигуряване
UserFiles -> Правила за условията и реда за предоставяне на стипендии за специални постижения на студентите във висшето училище по застраховане и финанси
UserFiles -> Автоматични предпазители базови конструкции и основни характеристики на автоматичните предпазители
UserFiles -> Отчет 31 март 2008 г. Междинен Баланс


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница