Община брацигово в подкрепа на кампаниятаДата06.02.2018
Размер14.3 Kb.

ОБЩИНА БРАЦИГОВО


Община Брацигово в подкрепа на кампанията


„Да изчистим България за един ден"
И тази година Община Брацигово ще се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден „ на обявената дата – 20.04.2013 година. Акцията ще бъде проведена с помощта на фирмите , действащи на територията на общината , стотици организирани доброволци – граждани , общински служители , ученици.Общинска администрация е направила всичко необходимо за разгласа на инициативата в държавата , определила е нуждаещите се за почистване замърсени терени , нерегламентираните сметища , изготвила е план – график за деня , в който са упоменати пунктовете за раздаване на чували и ръкавици, часът за започване на кампанията , участниците доброволци , местата за почистване с отговорници.

Отправен е призив чрез средствата за масова информация и разнесени листовки по домовете на живущите в град Брацигово към всички , които искат да се включат в кампанията и могат да го направят като почистят прилежащите площи около домовете си или се включат в сборните пунктове , определени от Кмета на общината и Кметовете на кметства на 20.04.2013, с начален час 07.30 .

Приоритетно ще се обърне внимание на разделното събиране на отпадъците.

Кампанията ще стартира още на 19.04.2013 година с пролетно залесяване в курорт „Васил Петлешков „ и района на околовръстния път в град Брацигово. Фиданки от бял бор и смърч ще бъдат засадени от коалиция „Бъдеще за община Брацигово „ и „Дружество за защита на Атолука” , а оформяне на алея от липи и люляк в град Брацигово ще бъде дело на Общинска администрация .

Заявено е участие от над 600 доброволци като се очаква да се включат допълнително по почистване на улици и прилежащи дворни терени повече от 1000 души.Осигурени са необходимите материали и техника за извозване.


4579 Брацигово ул. „Атанас Кабов” № 6А, тел.(03552) 20-65, факс (03552) 21-01, www.bratsigovo.bg

E-mail: kmet@bratsigovo.bg
Каталог: documents
documents -> Български футболен съюз п р а в и л н и к за статута на футболистите
documents -> Изготвяне на Технически инвестиционен проект и извършване на строително-ремонтни работи /инженеринг/ на стадион “Плевен”
documents -> П р а в и л а за организиране и провеждане на ученическите игри през учебната 2013/2014 година софия, 2013 г
documents -> К о н с п е к т по дисциплината “Обща и неорганична химия” за студентите от І–ви курс специалност “Фармация” Обща химия
documents -> Издадени решения за преценяване на необходимостта от овос в риосв гр. Шумен през 2007 г
documents -> За сведение на родителите, които ще заплащат таксите по банков път цдг” Червената шапчица”
documents -> Стъпки за проверка в регистър гаранции 2016г. Начална страница на сайта на ауер електронни услуги
documents -> Общи въпроси и отговори, свързани с държавните/минималните помощи Какво е „държавна помощ”


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница