Обявява конкурс за финансиране на проекти за изследване, развитие и привличане на нови публики Тема на програмата е „Култура и образованиеДата01.02.2018
Размер19.18 Kb.
#52454
ТипКонкурс

Н
АЦИОНАЛЕН ФОНД „КУЛТУРА”

София 1040, бул. „Ал. Стамболийски” 17, тел. 02/9 88 58 26, 02/ 9 810 813,

e-mail: office@ncf.bg, www.ncf.bg


Национален фонд „Култура”

обявява конкурс

за финансиране на проекти за изследване, развитие и привличане на нови публики
Тема на програмата е „Култура и образование”
Програма „Публики” се стреми да развива качествено и количествено потребителите на изкуство и култура в различни възрастови групи;

Програмата е съчетание от образователни, творчески и социални дейности, които имат за задача да разширяват съществуващите потребителски ниши, както и да привличат нови потребители и участници в цялостния културен живот на България;

Една от важните задачи на Програмата е изработване на ефективни практики за маркетинг и реклама на традиционното и съвременно изкуство;

Специална нейна цел е работата в сферата на непознати, но слабо развити у нас практики на интерактивните художествени продукти и произтичащите от това нагласи за „култура на участието” – пърформанси, сцени за импровизация, форум – сцени, артистични акции, арт инсталации и визуални изкуства, интегриращи най-новите технологии.


Дейностите по проекта следва да бъдат планирани за осъществяване (включително приключване и отчитане) до края на месец юли 2015 г.
Краен срок за подаване на документи за участие в първи кръг на конкурса – 15:00 ч. на 26.06.2014 г.

Документи за участие в конкурса се депозират лично  или от упълномощен представител в два екземпляра на хартиен носител и един екземпляр на електронен носител (диск).


Документи за кандидатстване се приемат само от вторник до четвъртък между 11:00 и 15:00 ч. в стая 711 и 713 в Министерство на културата - гр. София, бул. „Ал.Стамболийски” № 17.
Формуляр за кандидатстване и подробни условия на програмата могат да бъдат намерени в електронен вид на Интернет страницата на Национален фонд „Култура”.
Кандидатури с липсващи документи на хартиената и/или електронната версия няма да бъдат разглеждани от експертната комисия.
Не се приемат документи за участие в конкурса изпратени по поща, куриер, факс или e-mail както и документи, попълнени на ръка.

За допълнителна информация:web адрес: www.ncf.bg;

е-mail: office@ncf.bg.


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница