Официални правила на конкурса „Спечели с летни спомениДата14.02.2017
Размер32.74 Kb.
#14960
ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА НА КОНКУРСА „Спечели с летни спомени”

Официалните Правила на конкурса се считат за приети при качване на каквото и да е съдържание на Facebook страницата на Аполо: https://www.facebook.com/ApolloTravelBulgaria/

1. OРГАНИЗАТОР НА КОНКУРСА

Организатор на кoнкурса „Спечели с летни спомени” е туристическа агенция Аполо.

Адресът на агенцията: ул. "Иван Рилски" 16, София, България.

2. МЯСТО НА ПРОВЕЖДАНЕ И ПЕРИОД НА КОНКУРСА

Конкурсът се провежда на официалната фен страница на Аполо във Facebook, https://www.facebook.com/ApolloTravelBulgaria/, в периода от 29 октомври 2015г. до 30 ноември 2015г.

3. НАГРАДА

Снимката, избрана от ОРГАНИЗАТОРА, ще участва в новата рекламна кампания на хотел Notion Kesre Beach 4*, а нейният автор ще получи и ваучер на стойност 150 лв. Авторът на фотографията, получила най-висока цялостна оценка в страницата във Facebook ще получи ваучер на стойност 150 лв.

4. МEХАНИЗЪМ НА КОНКУРСА И ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ

За участието си в конкурса участниците следва да:

Всеки участник трябва да изпрати до 5 снимки от престоя си в хотел Notion Kesre Beach 4* на имейл marketing@apollobg.com. Придружени от кратко описание и двете имена на участниците.

Един участник има право да прикачи няколко снимки, но независимо от броя на прикачените снимки, той може да спечели само една награда. С прикачването на снимките, изпратилият ги участник декларира, че същият е автор на снимките и предоставя на ОРГАНИЗАТОРА правото за паказването им в публичното пространство и използването им в рекламни кампании. Всеки участник в конкурса носи отговорност за авторството на прикачените снимки, както и правото за разпространението им в публичното пространство, в т.ч. и за предоставените му от присъстващите на снимките лица права, относно тяхното показване в публичното пространство, в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни. ОРГАНИЗАТОРЪТ не носи отговорност при претенции на трети лица относно авторството или относно разпространението на прикачените снимките в публичното пространство в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни. Администраторът на страницата на Аполо си запазва правото, до изтичане срока на конкурса и след това, да изтрие оспорваните снимки, както и снимки, които съдържат нецензурно съдържание или не съответстват на добрите нрави.

Всеки участник може да хареса снимките на други участници, чрез използване на функцията "Like" („Харесва ми”). Събралият най-много харесвания печели една от наградите.

След приключване на конкурса комисия от представители на Организатора, определя втория печеливш.

5. ВРЪЧВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

Организаторът ще оповести името на победителите на Facebook страницата на туристическа агенция Аполо: https://www.facebook.com/ApolloTravelBulgaria/ в срок до 01 декември 2015 г. В този срок Организаторът ще изпрати лично съобщение на печелившите участници, съдържащо подробни инструкции за получаване на наградата и телефон за връзка.

Печелившите участници трябва да посетят офиса на Организатора или да му изпратят трите си имена и адрес, на който биха желали да получат наградата си. Не се допускат замяна на наградата или изплащане на паричния й еквивалент. Организаторът не носи отговорност в случаите, в които победителите са предоставили неправилна информация за себе си или за прикачените от тях снимки. В случай че до връчването на наградата се докаже, че печеливш участник не е автор на снимката, или не притежава правата за разпространението й, респективно за показването й в публичното пространство, Организаторът си запазва правото да отмени избора си и да посочи друг участник за печеливш в конкурса.

Организаторът не носи отговорност: за загубването или забавянето на регистрация в сайта, предизвикани от технически неизправности извън контрола на Организатора, съответно загуби на информация, забавяне или всякакви други проблеми, извън контрола на Организатора; в случаите, в които няколко души (участници в конкурса или не), претендират авторските права върху публикуваните на фен страницата на Аполо снимки; при невъзможност за достъп до интернет страницата за записване в конкурса, по причини, независещи от Организатора; при невъзможност на Организатора да се свърже с победителя, по причини, които са извън неговия контрол.

6. ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ

Със записване за участие в конкурса на Аполо -„Спечели с летни спомени” участниците потвърждават, че са се запознали и разбират разпоредбите на Официалните Правила на конкурса и правилата за ползване на фен страницата и се съгласяват с тяхното спазване. Участието в този конкурс предполага задължението на участниците да се съобразят с тези правила.

Организаторът декларира, че няма да предоставя личните данни на участниците на трети лица, освен ако това не е необходимо за целите на учатието и награждаването. Всички предоставени от участниците лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД. Oрганизаторът си запазва правото да промени или измени настоящите Официални Правила на конкурса, като всякакви промени в условията на конкурса влизат в сила след известяването им, на https://www.facebook.com/ApolloTravelBulgaria.Организаторът си запазва правото по всяко време да ограничи или отстрани от конкурса участници, които не отговарят на условията на тези Официални Правила, както и такива, за които е налице разумно предположение за опит за манипулация на конкурса.
Каталог: wp-content -> uploads -> 2015
2015 -> Висше военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“
2015 -> Правила за изменение и допълнение на Правила за търговия с електрическа енергия Съществуващ текст
2015 -> 120 Основно училище “Георги С. Раковски” София
2015 -> Премиерният сериал Изкушение от 12 октомври по бтв lady
2015 -> Агнешко месо седмична справка: средни цени за периода 7 – 14 януари 2015 г
2015 -> Пилешко месо седмична справка: средни цени за периода 7 14 януари 2015 г
2015 -> Бяла кристална захар седмична справка: средни цени за периода 7 – 14 януари 2015 Г


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница