Опит в група чрез психодрама, социометрия и групова терапияДата21.07.2016
Размер14.19 Kb.
#71
ОПИТ В ГРУПА чрез ПСИХОДРАМА, СОЦИОМЕТРИЯ И ГРУПОВА ТЕРАПИЯ
В процес на сформиране са нови групи.
Групите са отворени за желаещи да изследват лични преживявания и проблематика.

Целта е подобряване на способностите на участниците за справяне с тревожността и напреженията, препятстващи развитието на човека. Груповата работа е ориентирана към повишаване на чувствителността към собствения опит и към опита на другите, създаването на житейски сценарий, включващ историята на участниците, настоящето и бъдещето, както и постигането на удовлетворителни отношения със себе си и с другите.


Работата в група дава възможност за сценично изследване на преживелищния опит на участниците, анализирането му и подобряването на способността за оползотворяването на този опит в личния и професионалния живот на участниците.
Групите са подходящи за:

  • професионалисти и обучаващи се в областта на психологията, социалните дейности, медицината, психотерапията, изкуствата, педагогиката и др.;

  • хора от други професии, сфера на интереси и дейности с желание за натрупване на личен опит в група;

  • психодрама-терапевти, психотерапевти от различни школи, психоаналитици и консултанти, желаещи да актуализират опита и професионалните си умения в група.


Регулярност: Всяка от групите ще бъде провеждана веднъж седмично, вечер след работно време, по допълнителна уговорка. Продължителността на една сесия е между 2 ч. 15 мин. и 2 ч. 30 мин.
Водещи: д-р Давид Иерохам, Цветелина Йосифова
Начало на групите: декември 2009-януари 2010
Брой сесии: 20-25
Включването в група става след изпращане на заявка по e-mail и провеждане на интервю. Заявката е нужно да съдържа име, фамилия, пол, възраст, професия (занимание), телефон и електронен адрес за обратна връзка. Моля, добавете в 2-3 изречения защо желаете да се включите в група.
Заявките се изпращат до e-mail: experiences.in.group@gmail.com
За повече информация и въпроси: 0888 95 25 00


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница