„основен ремонт на плувен басейн в младежки културен център бургас, улДата13.10.2018
Размер21.61 Kb.


ОБЩИНА БУРГАС


8000 Бургас, ул.”Александровска” № 26

тел. централа: 056/ 84 09 15-19; факс: 056/ 84 13 14www.burgas.bg; електронна поща: obshtina@burgas.bg

ДО


УЧАСТНИЦИТЕ В ПРОЦЕДУРА ЗА ВЪЗЛАГАНЕ

НА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА С ПРЕДМЕТ:

„ОСНОВЕН РЕМОНТ НА ПЛУВЕН БАСЕЙН В МЛАДЕЖКИ КУЛТУРЕН ЦЕНТЪР - БУРГАС, УЛ. „ГЛАДСТОН" 47 - ПЪРВИ ЕТАП"

Във връзка с постъпили запитвания от участниците в процедура за възлагане на обществена поръчка чрез открит конкурс с предмет: „Основен ремонт на плувен басейн в Младежки културен център- Бургас, ул. „Гладстон" 47 - първи етап" и на основание чл. 10 от Наредбата за възлагане на малки обществени поръчки даваме следните разяснения:  1. По позиция 3- Доставка и монтаж осветителни тела- луминисцентни лампи- 36 броя- какъв ще бъде монтажа на осветителните тела- по тавана или по стените.

Отговор: Осветителните тела се монтират на тавана.

  1. По позиция 11- Доставка и монтаж проводник ПВ- А1 3х10- 89,00 м.- ще бъде ли изтеглен посочения проводник в гофрирана тръба и да бъде ли предвидена гофрирана тръба в остойностяването на позицията.

Отговор: Да, посоченият проводник следва да бъде монтиран в гофрирана тръба и същата следва да бъде предвидена при остойностяване на позицията.

  1. По позиция 45- демонтаж стара топлоизолационна вата от таван- 750,00 м²- като се има предвид характеристиките на минералната вата и гаранциите за качеството й, може ли да бъде използвана демонтирана вата за пълнежа на окачения таван от позиция 46 или задължително условие е използването на нов топлоизолационен слой вата.

Отговор: Следва да се постави нов топлоизолационен слой вата.

4. По позиция 46- Направа АЛ конструкция система „Е 6400” полагане топлоизолация с дебелина – 10 см. върху АЛ конструкция и пълнеж на окачен таван- 750, 00 м²- какъв е предвидения суфит на тавана (на каква височина ще пада готовият таван от съществуващия или каква ще бъде дължината на крепежните елементи на тавана.)


Отговор: На местата, където е разположена вентилационната система на басейна, височината, на която ще пада готовият таван е 70 см. В останалата част височината е 10 см.

ВЪЗЛОЖИТЕЛ:


ЙОРДАНКА БЕНОВА- АНАНИЕВА

Заместник кмет при Община Бургас


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница