Основните му научни интереси са в областта на управлението на иновациите и инвестициите, количествените методи в управлението, проектното управление, управлението на риска и управлението на отбранителните ресурсиДата18.12.2018
Размер11 Kb.
#107498
Доц. д-р Цветан Цветков е преподавател Университет за национално и световно стопанство. Опитът си като изследовател е придобил като научен сътрудник и научен секретар в Проблемна научноизследователска лаборатория “Развитие на производствени и селищни системи”, УНСС. От 1992 г. е преподавател в катедра “Национална и регионална сигурност”. Специализирал е по проблемите на политиката за сигурност в Университета в Грьонинген, Холандия и в Института за източни и международни изследвания в Кьолн, ФРГ.

Основните му научни интереси са в областта на управлението на иновациите и инвестициите, количествените методи в управлението, проектното управление, управлението на риска и управлението на отбранителните ресурси. Има над 45 публикации на български и английски език. Участва в многобройни национални и международни изследователски проекти.


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница