От финални състезания “ученически игри 2011г.” Момичета и момчета 5 – 7 клас баскетбол момичета- гр. Сливен- 12- 15 май 2011гДата24.07.2016
Размер41.13 Kb.
#3677
КЛАСИРАНЕ
ОТ ФИНАЛНИ СЪСТЕЗАНИЯ “УЧЕНИЧЕСКИ ИГРИ - 2011г.”
МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА 5 – 7 КЛАС
БАСКЕТБОЛ

момичета- гр. Сливен- 12- 15 май 2011г.

1. СОУ ПНЕ “Фридрих Шилер”- гр. Русе

2. ОУ “Цар Симеон I “- гр. Варна

3. СОУ “Отец Паисий”- гр. Самоков

4. ОУ “Ангел Кънчев”- гр. Асеновград

5. ОУ “Св. Св. Кирил и Методий”- с. Поликраище

6. СОУ “Св. П. Хилендарски”- гр. Хасково

7. 119 СОУ “Акад. Михаил Арнаудов”- гр. София

8. III ОУ “Д-р И. Селимински” – гр. Сливен

9. ОУ “Христо Ботев” - гр. Мездра

10. СОУ “Петко Росен”- гр. Бургас

момчета – гр. Златоград – 12- 15 май 2011г.

1. ОУ “Никола Вапцаров”- гр. Ботевград

2. ПМГ “Св. Климент Охридски”- гр. Силистра

3. 128 СОУ “Алберт Айнщайн”- гр.София

4. ОУ “Антон Страшимиров”- гр. Бургас

5. ОУ “Захари Стоянов”- гр. Варна

6. ПМГ “Акад. Иван Гюзелев”- гр. Габрово

7. СОУ “ Св. Софроний Врачански”- гр. Пловдив

8. СОУ “Антим I “- гр. Златоград

9. СОУ “Цар Симеон Велики”- гр. Видин

10. ОУ “Пенчо Славейков”- гр. Димитровград
ВОЛЕЙБОЛ

момичета – гр. Исперих – 12- 15 май 2011г.

1. 81 СОУ “Виктор Юго”- гр. София

2. ОУ “Никола Параунов”- гр. Разлог

3. ОУ “Георги Кирков”- гр. Казанлък

4. ОУ “ Лазар Станев”- гр. Плевен

5. СОУ “Любен Каравелов”- гр. Видин

6. 7 ОУ “Панайот Хитов”- гр. Сливен

7. ОУ “Добри Чинтулов”- гр. Варна

8. ОУ “Захари Стоянов”- гр. Пловдив

9. ОУ “Н.Й. Вапцаров”- гр. Попово

10. ОУ “Христо Ботев”-гр. Исперих

момчета- гр. Павликени - 12-15 май 2011г.

1. СОУ “Пейо Яворов”- гр. Пловдив

2. ОУ “Г. Кирков”- гр. Казанлък

3. ОУ “ Христо Смирненски”- гр. Червен бряг

4. ОУ “Н. Парапунов”- гр. Разлог

5. ОУ “Христо Ботев”- гр. Исперих

6. ОУ “Д. Чинтулов”- гр. Варна

7. ОУ “Д-р П. Берон”- гр. Монтана

8. 132 СОУ “Ваня Войнова”- гр. София

9. СОУ “Бачо Киро”- гр. Павликени

10. 7 ОУ “П. Хитов”- гр. СЛивен

ХАНДБАЛ

момичета- гр. Нови пазар- 12- 14 май 2011г.

1. СОУ “Н.Катранов”- гр. Свищов

2. СОУ “Васил Левски”- гр. Нови пазар

3. СОУ “Иван Вазов”- гр. Поморие

4. 90 СОУ” Ген. Хосе де Сан Мартин”- гр. София

5. ОУ “Отец Паисий”- с. Мартен, Русенска областмомчета- гр. Свищов – 12- 14 май 2011г.

1. СОУ “ Крум Попов”- гр. Левски

2. СОУ “Н. Катранов”- гр. Свищов

3. СОУ “Н.Й.Вапцаров”- гр. Петрич

4. СОУ “Христо Ботев”- гр. Кубрат

5. СОУ “ Йордан Йовков” – гр. Бургас

6. 124 СОУ “Васил Левски”-гр. София
ФУТБОЛ

гр. Долна баня – 12-15 май 2011г.

1. ОУ “ Васил Левски”- гр. Ловеч

2. СОУ “ Христо Ясенов”- гр. Етрополе

3. ОУ “Димитър Димов”- гр. Пловдив

4. СОУ “Васил Левски”- гр. Русе

5. 74 СОУ ‘Гоце Делчев”- гр. София

6. СОУ “Неофит Рилски”- гр. Долна баня
ЛЕКА АТЛЕТИКА

гр. Сливен – 14-15 май 2011г.

момичета

1. ОУ “ Елин Пелин”- гр. Бургас

2. СОУ “Пейо Яворов”- гр. Плевен

3. III ОУ “Д-р И. Селимински”- гр. Сливен

4. ОУ “Васил Левски”- гр. Разград

5. СОУ “Св. Климент Охридски”- гр. Варна

6. Частно СОУ “Евростарт”- гр. София

7. ОУ “Св. Св. Кирил и Методий”- гр. Кюстендил

8. СОУ “Св. Софроний Врачански”- гр. Пловдив

9. ОУ “Мати Болгария”- гр. Казанлък

10. ПМГ “Акад. Иван Ценов”- гр. Враца

момчета

1. ОУ “Мати Болгария”- гр. Казанлък

2. ОУ “Васил Левски”- гр. Разград

3. СОУ “Панайот Волов”- гр. Шумен

4. ОУ “Георги Бенковски”- гр. Тетевен

5. СОУ “Климент Охридски”- гр. Ямбол

6. III ОУ”Д-р И.Селимински”- гр. Сливен

7. СОУ “Паисий Хилендарски”- гр. Пловдив

8. 20 ОУ “ Тодор Минков”- гр. София

9. ОУ “Св. Иван Рилски”- гр. Перник

10. СОУ “Св. Св. Кирил и Методий”- гр. Козлодуй

БАДМИНТОН

гр. Разград -13- 15 май 2011г.

момичета

1. II ОУ “Стефан Пешев”- гр. Севлиево

2. ОУ “Любен Каравелов”- гр. Русе

3. СОУ “Христо Ботев”- гр. Разград

4. ОУ “ Неофит Рилски”- гр. Дупница

5. 9 ОУ “Веселин Ханчев”- гр. Стара Загора

6. СОУ “ Христо Смирненски”- гр. Брезово

7. ОУ “ Братя Миладинови”- гр. Бургас

8. 31 СУЧЕМ “ Иван Вазов”- гр. София

9. СОУ “ Проф. Асен Златаров”- гр. Шабла

10. 7 СОУ “ Проф. Асен Златаров”- гр. Монтана

момчета

1. СОУ “Христо Ботев”- гр. Разград

2. ОУ “ Св. Климент Охридски”- гр. Хасково

3. ОУ “Любен Каравелов”- гр. Русе

4. II ОУ “ Стефан Пешев”- гр. Севлиево

5. ОУ “ 20 април”- гр. Панагюрище

6. ОУ “Братя Миладинови”- гр. Бургас

7. 7 СОУ “Проф.Асен Златаров”- гр. Монтана

8. СОУ “Неофит Рилски”- гр. Долна Баня

9. 104 ОУ “Захари Стоянов”- гр. София

10. VIII СОУЧЕ “ Александър Пушкин”- гр. Варна
ТЕНИС НА МАСА

гр. Разград- 13- 15 май 201г.

момичета

1. ЧОУ “Бъдеще”- гр. Пловдив


2. ОУ “ Д-р Петър Берон”- гр. Момчилград

3. ОУ “ Св. Иван Рилски”- гр. Перник

4. ОУ “ Иван Вазов”- гр. Видин

5. ОУ “ Христо Смирненски”- гр. Генерал Тошево

6. СОУ “ Св.Св. Кирил и Методий”- гр. Две Могили

7. СОУ “ Вичо Грънчаров”- гр. Горна Оряховица

8. ОУ “ Любен Каравелов”- гр. Бургас

9. ЧОУ “ Света София”- гр. София

10. ОУ “ Д-р Петър Берон”- с. Осенец, Разградска област

момчета

1. ОУ “ Георги Сава Раковски”- гр. Варна

2. ОУ “ Св. Св. Кирил и Методий”- гр. Кюстендил

3. ОУ “Пенчо Славейков”- гр. Димитровград

4. ОУ “ Д-р Петър Берон” – с. Осенец, Разградска област

5. ОУ “ Васил Априлов”- гр. Исперих

6. VI ОУ “ Братя Миладинови”- гр. Сливен

7. СОУ “ Васил Левски”- гр. Роман

8. СОУ “ Климент Охридски”- гр. Троян

9. СОУ “ Марин Дринов”- гр. Панагюрище

10. VII СОУ “ Свети Седмочисленици”- гр. София
ШАХМАТ

гр. Разград – 14 -15 май 2011г.

1. 55 СОУ “ Петко Каравелов”- гр. София

2. ОУ “ Иван Рилски” – гр. Хасково

3. Прогимназия “ Цветан Спасов”- гр. Плевен

4. СОУ “ Паисий Хилендарски”- гр. Пловдив

5. СОУ “ Гео Милев”- гр. Варна

6. СОУИЧЕ “ Св. Климент Охридски”- гр. Благоевград

7. СОУ “Любен Каравелов”- гр. Видин

8. ОУ “Любен Каравелов”- гр. Ямбол

9. ОУ “Васил Левски”- гр. Разград10. ОУ “Васил Левски”- с. Крепча, обл. Търговище
Каталог: Documents -> Activities
Activities -> От финални състезания “ученически игри 2011г.” Юноши и девойки 11 – 12 клас баскетбол девойки- гр. Габрово 7- 10 май 2011г
Activities -> Закон за физическото възпитание и спорта чл. 4, т. 4, чл. 8, ал. 3, т. 7 и чл. 59б, ал. 2, т. 1, т. 2, и ал. 3; Правилник за прилагане на закона за физическото възпитание и спорта чл. 38, а
Activities -> Bulgarian badminton federation
Activities -> От финални състезания “ученически игри 2011г.” Юноши и девойки 8 – 10 клас баскетбол девойки- гр. Търговище – 26-29 май 2011г
Activities -> Програма „Спорт за хора с увреждания и деца в риск" „ Начално обучение (индивидуални и групови занимания) за хората с увреждания"


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница