Относно протестите срещу застрояването на иракли и банско партия „Българската левицаДата26.09.2018
Размер10.78 Kb.
#83166
ПОЗИЦИЯ

НА ПАРТИЯ „БЪЛГАРСКАТА ЛЕВИЦА” ОТНОСНО

ПРОТЕСТИТЕ СРЕЩУ ЗАСТРОЯВАНЕТО НА ИРАКЛИ И БАНСКО

Партия  „Българската левица” застава зад хилядите граждани, излезли на протест срещу варварското застрояване на българските курорти и посягането на последните съхранени оазиси на непокътната природа.

Изцяло подкрепяме идеята за създаване на  нова защитена територия – Национален парк “Българско Черноморие”, в която да бъдат включени все още ненакърнените плажове по българското крайбрежие – Иракли, Карадере, Камчийски пясъци - Шкорпиловци, Дуранкулашко езеро - Св.Ана, Крапец, Шабленски езера, Корал, Аркутино, Дюни, Маслен нос (брегът и плажовете между „Перла” и резерват „Ропотамо”).


 Напомняме, че морските плажове, както българските планини, както подземните богатства, са изключително държавна, т.е. – общонародна собственост.  „Компрадорските” правителства от двадесет и пет години насам безпардонно и в разрез с обществения интерес разпродават богатствата на българския народ. Считаме, че протестите излизат извън рамките на екологичните проблеми, защото основната причина за масовото народно недоволство е пренебрегването на интересите на обществото.


Защитата на националните богатства на страната ни би трябвало да е основна задача на правителството, но грабителското управление на партия ГЕРБ, както и на всички партии на прехода, е само услужлива трансмисия на частните интереси. Само смяна на системата е способна да реши този конфликт в полза на мнозинството!
Протестът е единственият начин за съпротива! До изборите!
Каталог: web -> files -> materials
files -> В сила от 15. 04. 2010 Писмо Приспадане на Надвнесен Корпоративен Данък зкпо
files -> Закон за корпоративното подоходно облагане ( зкпо ) Закон за юридическите лица с нестопанска цел
materials -> „в българия функционира една-единствена истинска лява политическа партия – бсп.“
materials -> Г-н росен плевнелиев президент на република българия
materials -> За една друга Европа: социална, демократична, мирна и екологична
materials -> До главния прокурор на република българия
materials -> Прессъобщение: Партия „българската левица” настоява за незабавни мерки от страна на компетентните органи с цел гарантиране равнопоставеното участие на всички политически партии и кандидати за народни представители в предизборната кампания
materials -> До Прокуратурата На Република България


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница