П и т а н е от доц д. н. Любомир Владимиров народен представител от пг на партия атака на основание чл. 90, ал. 1 от Конституцията на Република България и чл. 92 от Правилника за организацията и дейността на Народното събраниеДата12.03.2018
Размер12.49 Kb.
#62411
ЧРЕЗ ПРЕДСЕДАТЕЛЯ

НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ


ДО

ЗАМ.-МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И МИНИСТЪР НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ

НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

Г-Н ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВП И Т А Н Е
от доц. д.н. Любомир Владимиров

народен представител от ПГ на партия АТАКА


На основание чл. 90, ал. 1 от Конституцията на Република България и чл. 92 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание, внасям питане
ОТНОСНО: Намеренията на правителството по изграждане на бежански лагери в Република България
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ВИЦЕПРЕМИЕР,
Като народен представител от 19-МИР Русе от партия ”Атака”, бях сигнализиран за подготовка на военно поделение в рамките на град Русе за настаняване на неустановен брой от т. нар. бежанци. Общественото недоволство на русенци ескалира постепенно и гражданите се нуждаят от изясняване на ситуацията.

При нас в ПГ на партия ”Атака” постъпиха редица подобни сигнали за подготовка за изграждане на бежански лагери на територията на Република България от областите Плевен, Монтана и други.


Моят въпрос към Вас е:
Къде на територията на Република България, Министерски съвет предвижда създаването на бежански лагери, с какъв капацитет, кои и какви лица ще бъдат настанявани там, с какви средства ще бъдат издържани въпросните лица и изграждани и/или обновявани съоръженията?

Народен представител:доц. д.н. Любомир Владимиров

София, 05.11.2013 г.


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница