Peter Kupfer Kultur & Media, eaiДата13.09.2016
Размер16.4 Kb.

Уважаеми Дами и Господа,

На базата на подписан договор между “Peter Kupfer Kultur & Media, EAI” GmbH и Balkan Entertainment Company Ltd., имаме удоволствието да Ви запознаем и насочим Вашето внимание към предстоящото организиране, и провеждане на концерт на всепризнатия за един от трите тенора на века - JOSE CARRERAS. По негово желание и покана, в концерта ще вземе участие, като специален гост - Цветелина Малджанска - сопран. По този повод, бихме желали да отправим към Вас любезна покана за партньорство и участие в него.

Ето и подробностите за това къде, кога и при какви условия ще протече събитието:


Дата: 28 Май 2005 година (Събота)

Град: София

Място: НДК, Зала 1

Проява: Х Салон на Изкуствата

Организатор: Balkan Entertainment Company
Казаното до тук, ни дава основание да се обърнем към Вас с идеята, и желанието ни да превърнем този концерт в част от Вашата рекламна стратегия и кампания. Това ще бъде първо гостуване на JOSE CARRERAS пред българска публика, което го прави от своя страна изключително атрактивно събитие. Неговата популярност и ранг на световна звезда, е гаранция за успех и престиж при провеждането на всеки музикален форум, гаранция за голяма посещаемост, и пълен успех при провеждането на всяка рекламна кампания.

С помоща на необходимата аудио-визуална техника, събитието ще бъде заснето с цел изработване на 60 минутен музикален филм от екип на националната телевизия “bTV”. Готовата продукция ще бъде излъчена два пъти, като точните дати на излъчване ще се уточнят допълнително.

След проявен положителен интерес от Ваша страна, сме готови да обсъдим всички желания, възможности и начини за осъществяване на рекламна кампания чрез такъв род събития, съобразно размера на финансовото Ви участие. При желание да бъдете генерален рекламодател, участието Ви би следвало да е в размер на минимум 25.000 (двадесет и пет хиляди) Евро без ДДС, като по този начин придобивате правото на максимално присъствие в предвидения, и приложен по-нататък рекламен пакет за събитието.

Надяваме се, че с настоящото предложение сме възбудили Вашето любопитство и внимание, към възможносттите за взаимоизгодно сътрудничество чрез реализацията на това събие. Очакваме с интерес Вашето становище и коментар!


С Уважение:


Петър Петров

Управител


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница