Pnb ltd International Business CooperationДата19.01.2017
Размер27.54 Kb.
#13057

PNB Ltd

International Business Cooperation


PNB Ltd

6 Slaveikov Sq., fl.2, office 17

1000 Sofia, Bulgaria

T: +359/ 2/ 9 888 206

M: +359/ 888/ 266 649

E: pnb-ltd@bcci.bg


На вним. на

г-н Илия Келешев,

Председател на Българска браншова камара – Машиностроене

София, 04.12.2013
Относно: Контакти с поддоставчици на DAIMLER AG

Уважаеми дами и господа,


Европейските компании от автомобилната индустрия работят в много динамична среда. В настоящата ситуация на икономическа стагнация те усилено търсят възможности за оптимизиране на своите разходи, което е единствената възможност за преборване на конкуренцията.
Търсенето на нови доставчици и поддоставчици, отговарящи на изискванията за качество и спазване на сроковете за доставка, е добра алтернатива за запазване на тяхната конкурентоспособност.
България разполага с богати и дългосрочни традиции в машиностроенето, електротехниката и електрониката. Доброто технологично оборудване, ниските данъци и разходи за труд, високо квалифицираната работна ръка и липсата на валутен риск са добра предпоставка за успешно сътрудничество на българските предприятия с доставчиците и поддоставчиците на автомобилните производители.
За да подпомогне българските компании в установяване на контакти с доставчици и поддоставчици от автомобилната индустрия, специализираната в търсене на чуждестранни партньори консултантска фирма ПиЕнБи ЕООД, предоставя възможност на заинтересовани български производители на детайли от метал, пластмаса и каучук, както и на компоненти от областта на електротехниката и електрониката, които разполагат с необходимия капацитет да следват високите изисквания за изпълнение на поръчки от автомобилния бранш, да установят бизнес отношения с фирми, доставчици и поддоставчици на германския автомобилен гигант DAIMLER AG.
За целта е необходимо да бъде попълнен приложеният формуляр и да бъде предоставена презентация (и двата документа трябва да бъдат на англйиски език), която достатъчно ясно да показва възможности, сертификати, референции, евентуален опит в работа с чуждестранни партньори респ. такива от автомобилната индустрия и технологичния парк на съответната компания. Портфолиото на всяка от българските компании, която прояви желание за участие в тази инициатива, ще бъде предоставено на директора на стратегическите доставки на DAIMLER AG, г-н Венгер, който от своя страна пое ангажимента да препрати документите на подходящи поддоставчици, с които работи германския автомобилен производител. Всяка от българските фирми ще бъде информирана, на вниманието на кои поддоставчици на DAIMLER AG са били предоставени нейните документи и ще бъде подпомогната в комуникацията с него, в случай, че е била първоначално одобрена за съвместна работа.
Проектът се осъществява благодарение на консултантската фирма ПиЕнБи ЕООД, като всяка от желаещите да участват български компании трябва да заплати за предоставената услуга сумата от 500,- лв. за първоначалното администриране и управление на контактите с DAIMLER AG и неговите поддоставчици, до установяване на директна двустранна комуникация между фирмите. Освен това с ПиЕнБи ЕООД трябва да бъде подписан и комисионен договор на базата на обем на изпълнени бъдещи поръчки, чиито детайли ще бъдат уточнени с фирмите, които искат да бъдат включени в списъка като участници в проекта.
За повече информация можете да се обърнете към Орлин Димитров (GSM: 0888 266649).
С уважение,

Орлин Димитров ПиЕнБи ЕООД

Каталог: content -> news -> files
files -> За оценка на компетенциите на работната сила по браншове и региони
files -> Програма „ развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013
files -> List of Moldovan companies participating in the economic mission to Bulgaria organized within the official visit of the Prime-minister
files -> Важни срокове: Краен срок за изпращане на заявките
files -> Среща на церн с българската индустрия
files -> Проучване на пазара на кари в Узбекистан
files -> Програма за организиране на участия в международни специализирани изложения за периода 23 април 2013 г. 22 април 2014 г
files -> Информация за традиционната годишна среща на леярските фирми
files -> Откриване – на 6 март (сряда) от 17 ч
files -> To: Diana Marinkeva Subject: fw: ses formuljari From


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница