По случай 24 октомври, Световния ден на полиомиелита, в подкрепа на Ротари предизвикателството за набиранеДата23.09.2017
Размер32.57 Kb.


Уважаеми приятели,
По случай 24 октомври, Световния ден на полиомиелита,

в подкрепа на Ротари предизвикателството за набиране

на 200 милиона щ. долара, за да сложим край на полиомиелита сега,

в седмицата 24–28 октомври 2011 г. да направим дарение към ПолиоПлюс

с удвоен брой точки за признание / отличие!
Моля прочетете допълнителната информация.
Ваш в Ротари,

Калчо Хинов

Регионален координатор на Фондация Ротари – Зона 20Б
Удвоен брой точки за дарение към ПолиоПлюс при условие, че:


 1. Дарението към ПолиоПлюс бъде направено „он-лайн”.

Целта е Ротарианците да бъдат насърчавани да правят повече „он-лайн” дарения. Разходите за обработка на този вид дарения са най-ниски.

 1. Размерът на „он-лайн” дарението е 100 щ. долара или повече.

Дарения в по-малък размер ще бъдат приемани с благодарност, но няма да бъдат удвоявани за получаване на признание /отличие.

 1. Удвояването важи за „он-лайн” дарения, направени във времето от 14:00 ч. на 24.10.2011 г. до 20:00 ч. на 28.10.2011 г. българско време.

 2. За да можете да напрвите такова дарение, трябва да се регистрирате в „Достъп за членове” на уеб-страницата на Ротари Итернешънъл.

 3. За целта на уеб-страницата www.rotary.org кликнете бутона Member Access в горния десен ъгъл, след това кликнете Register Now . За да се регистрирате за членски достъп е необходимо да попълните Вашия действащ e-mail адрес и евентуално ако Ви бъде поискана друга информация, за да бъде потвърдена връзката Ви с Ротари. В рамките на 24 часа ще получите e-mail с линк за препотвърждение (проверявайте редовно входящата си поща и евентуално кутията за спам). Кликнете върху получения линк, за да довършите процеса на регистрацията си за достъп.

 4. След като вече имате регистрация за членски достъп (Member Access), можете да правите дарение „он-лайн” на уеб-адрес: www.rotary.org/contribute - в следните валути: щ.долар, евро, британска лира, швейцарски франк, австралийски долар, канадски долар, новозеландски долар, датска крона, норвежка крона, шведска крона, японска йена, южноафрикански ранд.

 5. „Он-лайн” дарението може да бъде само лично, за отличие на лицето, което е направило дарението. „Он-лайн” дарението не може да бъде от името на на друго лице, от името на клуб или от името на дистрикт.

Няма да бъдат приемани корекции на „он-лайн” дарения.

 1. Само отделни лица могат да правят „он-лайн” дарение; клубове и дистрикти не могат.

 2. Клубът, чийто член е дарителят, ще получи кредит в размер точно колкото е размера на направеното дарение. Това е кредит към размера на определената Клубна цел за Полио Предизвикателството на Ротари.

 3. Даренията към Фондация Ротари могат да се приспадат от данъци, съгласно действащите закони на всяка отделна държава. Дарителят ще получи потвърдително писмо за направеното дарение.


Отговори на въпроси, свързани с признание / отличие за направено

он-лайн” дарение в париода 24 - 28 октомври 2011 г.:
 1. Ако дарителят не е носител на отличието Пол Харис Фелоу и напрви „он-лайн” дарение от 500 щ. долара, то ще бъде считано за 1000 точки за отличие и дарителят става Пол Харис Фелоу.

Това дарение, обаче, носи на дарителя само толкова Точки от Фондацията, колкото е размерът на дарението. Тези точки могат да бъдат използвани, за да бъде отличен друг като Пол Харис Фелоу.

 1. Ако дарителят е носител на отличието Пол Харис Фелоу и напрви „он-лайн” дарение от 500 щ. долара, то ще бъде добавено като 1000 точки за отличие и дарителят става Пол Харис Фелоу+1 (ПХФ+1).

Що се отнася до Точки от Фондацията - освен ако дарителят няма вече натрупани достатъчно Точки от Фондацията, това дарение не му носи необходимите 1000 Точки от Фондацията, за да може друг да получи отличието Пол Харис Фелоу.

 1. Тъй като се очаква голям брой „он-лайн” дарения в периода 24-28.10.2011 г., моля изчакайте 4-6 седмици докато дарението бъде отбелязано във Вашата сметка и тогава можете да поискате материалите за признание / отличие.

 2. За дарител, който става Пол Харис Фелоу като резултат от направено „он-лайн” дарение в периода 24 – 28.10.2011 г., отличието ще бъде изпратено автоматично до Президента на клуба.

 3. Въпреки, че получавате удвоен размер точки лично за Вас за признание / отличие за направено дарение към ПолиоПлюс, Вие не получавате удвояване на Точките от Фондацията, които се използват за да стане друг Пол Харис Фелоу.

 4. Ако направите дарение от 5000 щ. долара, то се счита като удвоен брой точки за признание / отличие и Вие можете да бъдете отличен като многократен Пол Харис Фелоу в най-висока степен.

 5. Това дарение, обаче, не може да бъде отнесено към отличието „Мейджър Донор”. За отличие „Мейджър Донор” се изисква директно дарение в пълен размер.

Допълнителна информация можете да поскате с e-mail до:Contact.Center@rotary.org

RE: 24 – 28 October 2011 - Double Recognition for Online Contributions forRotary’s US$2000 Million Challenge


Каталог: files -> info files
info files -> Май 2015. Това са дните, в които ще проведем Конференцията на нашия Дистрикт. Ще я проведем в подножието на величествената и красива Пирин планина в град Банско
info files -> Кодекс на ротарианската практика Февруари 2006 Глава I общи клаузи Част Кодексът 010 Цел 020 Цитиране 030 Структурни правила
info files -> Сидни / австралия 105 международен конгрес на ротари интернешънал 01 – 04. 06. 2014 год
info files -> Отпътуване в 00ч от София площад Ал. Невски за Истанбул 10. 00 ч
info files -> Законодателният съвет се събира на всеки три години
info files -> Отпътуване в 00ч


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница