По време на този час учениците трябваше да добият знания за понятието "дарителство", като споделяне на време, умения и средства за общественозначими каузиДата31.03.2018
Размер6.66 Kb.
#64235
По време на този час учениците трябваше да добият знания за понятието "дарителство", като споделяне на време, умения и средства за общественозначими каузи.

Ето какво казва Патрисия от ІV А клас: "Дарение е да дариш нещо на човек, но без той да ти го връща. Например: пари, дрехи, храна, предмети и други. Дарението е много хубаво нещо, защото така помагаме на хората в нужда. Като дариш пари на бедни хора, така ти им помагаш, но после ние можем да изкараме сумата, която сме дарили, а бедното семейство не може. Можем да дарим и време."На тези размисли ги наведе разказа, който прочетохме от Читанката за ІV клас - "Малкият беломорец" по Ангел Каралийчев. Проведохме и дебати, като се разделихме на два отбора. Единият отбор трябваше да защитава тезата, че малкото момче е постъпило глупаво, като е жертвало живота си, а вторият, че постъпката на Влади е благородна и той едно скромно момче, което не очаква нищо в замяна на спасения човешки живот.
Каталог: wp-content -> uploads -> 2016
2016 -> Цдг №3 „Пролет Списък на приетите деца
2016 -> Българска федерация по тенис на маса „В”-1” рг мъже – Югоизточна България мъже временно класиране
2016 -> Национален кръг на олимпиадата по физика 05. 04. 2016 г., гр. Ловеч Възрастова група клас
2016 -> Българска федерация по тенис на маса „А” рг мъже – Южна България мъже временно класиране
2016 -> Конкурс за изписване на великденски яйце по традиционната техника съвместно с одк велинград 27 април
2016 -> Министерство на образованието и науката регионален инспекторат по образованието – софия-град


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница