Почивка в испания – каталуния – Gran Flamingo Hotel 4* и Maria del Mar Hotel 4* МаршрутДата21.01.2018
Размер147.14 Kb.
ПОЧИВКА В ИСПАНИЯ – КАТАЛУНИЯ – Gran Flamingo Hotel 4* и Maria del Mar Hotel 4*
Маршрут: София – Жирона – Лорет де Мар, Коста Брава – Барселона – Фигерас – Абатство Монсерат – Тоса де Мар – Емпуриабрава – Бесалу – Жирона – София
Дати: всеки вторник от 13.06 до 11.07.2017г. и всеки вторник от 29.08 до 03.10.2017г.
8 дни / 7 нощувки
1 ден: София – Жирона – Лорет де Мар, Коста Брава
Полет до Жирона за нашата почивка в Испания. Кацане в Жирона. Полудневна екскурзия в Жирона, включена в цената. Представата на всеки за прекрасния регион Каталуния ще бъде допълнена с впечатления за древния град Жирона – един от най– големите средновековни градове в Европа, запазили се до наши дни. Столица на една от четирите провинции в Каталуния, наричан „Град на стоте обсади„. Непристъпни защитни стени и тесни улички, църква и манастир, град на легендите… Свободно време. Трансфер до хотела. Настаняване. Информационна среща с Вашия представител в хотела. Вечеря. Нощувка.
2 ден: Лорет де Мар, Коста Брава – Барселона – Лорет де Мар, Коста Брава
Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание: Целодневна екскурзия до Барселона. След закуска отпътуване към една от най–популярните дестинации. Най–красивият и различен град – Барселона. Град, който трудно може да бъде описан само с няколко думи. Екскурзия в град Барселона включва разглеждане на фасадата на “Саграда Фамилия” – визитната картичка на града. Ще минем покрай две от най– известните къщи построени от архитекта Гауди“Каса Батйо” и “Ла Педрера”; булевард „Грасия“; площад “Испания”; Арената за бикоборство „Арена Монументал“. Свободно време за разглеждане на площад “Каталуния”, откъдето започва “Рамбла”– най–оживената улица на града, квартал „Ейшампле“ и Готическия квартал – старата част на Барселона, с криволичещи тесни улички и средновековни сгради. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
3 ден: Лорет де Мар, Коста Брава – Фигерас/Барселона – Лорет де Мар, Коста Брава
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание: Едната е целодневна екскурзия – Светът на Дали – признат за най–великият сюрреалист в света. Салеваадор Дали е явление не само в света на изкуството, а и в обществения живот на ХХ в. Около него винаги витае една мистерия. Намерил своето място в историята на изкуството, като символ на сюрреализма, Салеваадор Дали неизменно се свързва и с цялостния образ на родната си Каталуня. Разглеждане на Театърът – музей на Салеваадор Дали във Фигерас – построен под неговото ръководство и рожба на изключителното му въображение. Посещение на Замъка в Пубол – подарен от художника на любимата жена и муза. Цената включва: трансфер, екскурзовод на български език и входни такси за Музея на Салеваадор Дали и Замъка Пубол. Другата възможност да прекарате деня си е Екскурзия – трансфер за свободно разглеждане на Аквариума, музея на Пикасо, Камп Ноу и свободно време в Барселона. Тази екскурзия представлява трансфер от хотела до 2 спирки в центъра на Барселона – Аквариума и Камп Ноу, както и трансфер през деня между двете. Тръгването е около 9:00ч. от хотела и връщането е около 18 часа. В Барселона имате около 6 часа, напълно достатъчни да посетите Аквариума, музея на Пикасо, Камп Ноу – всички или някое от тях или просто да се насладите на самостоятелна разходка. В цената не е включено екскурзоводско обслужване и входни такси. Входните такси се заплащат индивидуално от всеки клиент на място. Цената включва: автобусен транспорт по маршрут: от хотела до Аквариума, от Аквариума до Камп Ноу, от Камп Ноу до Аквариума и от Аквариума до хотела по разписание, което ще получите при настаняване в хотела. Връщане в хотела. Вечеря. Вечерна екскурзия – Рицарска вечер – впечатляващ шоу–спектакъл с рицарски турнир и фламенко танци – пресъздаден от темпераментни танцьори и талантливи музиканти. В цената е включена обилна вечеря и настаняване на по–предни места в залата по време на турнира. Мечтали ли сте някога да бъдете поканени от граф в неговия замък? Мечтали ли сте да се потопите в истинската атмосфера на средновековието, а пред очите ви смели рицари да оспорват уменията и смелостта си? Тази вечер ще имате възможността да се пренесете в приказния свят на графове, рицари и красиви дами. Пред очите ви ще оживеят историите на миналото, докато вие похапвате от типичната вечеря и пиете вино от графската изба. След турнира, победителят ще ни покани в балната зала, където ще се потопите в ритъма на танца. Красиви коне ще танцуват фламенко пред очите Ви, а невероятният балет ще Ви остави без дъх. Цената включва: трансфер и входна такса. Връщане в хотела. Нощувка.
4 ден: Лорет де Мар, Коста Брава – Монсерат – Лорет де Мар, Коста БраваЛорет де Мар, Коста Брава
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Полудневна екскурзия до Абатство Монсерат и „Черната Мадона“ – духовното място на Каталуния и една от най–големите ценности на мастира „Черната Мадона”. Отпътуване към Монтсерат – духовното място на Каталуния, където е построен бенедиктински манастир с хилядолетна история, разположен върху своеобразен планински масив, който впечатлява още от пръв поглед с причудливите си форми. От векове наред Монсерат е поклонническо място. В манастира се намира статуята „Ла Моренета” – Черната Мадона, скрита тук според преданията от Св. Петър. Цената включва: транспорт и екскурзовод на български език. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
5 ден: Лорет де Мар, Коста Брава – Тоса де Мар – Барселона – Лорет де Мар, Коста Брава
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзия по желание: Полудневна екскурзия до Тоса де Мар – посещение на едно от най–романтичните градчета на Коста Брава. В цената е включен еднопосочен билет с корабче, еднопосочен трансфер, екскурзовод на български език. Тоса де Мар – основано на мястото, където през античността се е намирала римска крепост. Екскурзията ще започне с разходка с лодка до пристанището на Тоса де Мар. Пътят до крайбрежния град разкрива една прекрасна панорама, възпявана от много писатели и поети. Градът създава усещането за неповторима атмосфера, със своите характерни тесни и китни улички, малки магазини и множеството ресторанти. Свободно време за разходка по уютните улички и множеството барове на някогашното рибарско градче. След кратка разходка и свободно време в селцето, ще се отправим към хотела. Цената включва: еднопосочен билет за корабче, еднопосочен трансфер и екскурзовод на български език. По желание – следобедно– вечерна екскурзия до Монтжуик – Светилището на Каталуния и Светлинното шоу на Магичните фонтани на Барселона. Отпътуване към едно от най–често посещаваните места в Барселона – хълма Монтжуик, който остава символ от различните периоди в историята на Барселона и от който се открива прекрасна панорама на града с гледка от 360º. Днес Монтжуик е дом, както на множество музеи, така и на Ботаническата градина, Олимпийският пръстен – символ на спортни постижения. Връщане в хотела. Студена вечеря. Нощувка.
6 ден: Лорет де Мар, Коста Брава – Барселона – Лорет де Мар, Коста Брава
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или екскурзии по желание: Целодневна екскурзия Шедьоврите на Гауди – световно наследство под протекцията на ЮНЕСКО. Тази обиколка показва чудесата на визионера архитект Антонио Гауди. Всяка една от неговите творби са шедьоври в архитектурата и са включени в списъка на ЮНЕСКО. Посещение на „Парк Гюел“ със своята необикновена архитектура, фигури и статуи, изградени от малки цветни порцеланови парченца, част от историческото наследство на ЮНЕСКО. Посещение на къщата музей на Гауди, намираща се в самия парк, където той прекарва около 20 години от живота си. Ла Саграда Фамилия – изключително необикновена както отвътре, така и отвън, църквата не наподобява нито една друга. Свободно време. Цената включва: трансфер, екскурзовод на български език, входна такса за Ла Саграда Фамилия, Паркът Гюел и Къщата музей на Антонио Гауди. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
7 ден: Лорет де Мар, Коста Брава – Емпуриабрава – Бесалу – Лорет де Мар, Коста Брава
Закуска. Свободно време за плаж и забавления или по желание: Целодневна екскурзия до Емпуриабрава и Бесалу. Вижте тайните на Каталуня. Усетете романтиката на Испания. Емпуриабрава – този уникален град с канали, непознат както за чужденците, така и за мнозина испанци, може да се счита за Каталунската Венеция с множеството си канали, които го набраздяват и превръщат в едно огромно пристанище. Повече от една атрактивна разходка сред романтиката на водните улици с включен обяд в ресторант. Бесалу – тук в крепостните стени на средновековния град ще намерите църкви, интересни домове, Музея на Микро Миниатюрата и характерния за региона Гароча хамон. Спокойният ритъм на екскурзията, прекрасните пейзажи и културно богатство, ще направят за вас този ден незабравим. Цената включва: транспорт, билет за корабче по каналите на Емпуриябрава, обяд и екскурзовод на български език. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.
8 ден: Лорет де Мар, Коста Брава – Жирона – София
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до Жирона за полет към България.
Цената включва:


 • Самолетен билет София – Жирона – София с директен чартърен полет;

 • Летищни такси;

 • Регистриран багаж 20 кг и 5 кг ръчен багаж;

 • 7 нощувки на съответната база изхранване в избрания хотел (на база закуска и вечеря с включени ¼ л вино и ¼ л вода в хотел Gran Flamingo hotel 4* или подобен; на база закуска, обяд и вечеря с включени ¼ л вино и ¼ л вода в хотел Maria del Mar 4*);

 • Трансфер летище – хотел – летище

 • Шезлонги на басейните на хотела;

 • Wi–Fi в общите части и голяма част от стаите на хотела

 • Полудневна екскурзия до Жирона

 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистанс

 • Представител на туроператора с български език за целия престой


Цената не включва:


 • Целодневна екскурзия до Барселона: 48 лева за възрастен / 24 лева за дете 2 – 11,99 г.;

 • Полудневна екскурзия до Тоса де Мар, с включен еднопосочен билет за корабче: 68 лева за възрастен / 34 лева за дете 2 – 11,99 г.;

 • Следобедно – вечерна екскурзия до Монтжуик и Магическите фонтани: 78 лева за възрастен / 39 лева за дете 2 – 11,99 г.;

 • Целодневна екскурзия Шедьоврите на Гауди, с включени входни такси за Саграда Фамилия, Парка Гюел и Къщата музей на Гауди в парк Гюел: 156 лева за възрастен / 78 лева за дете 2 – 11,99 г.;

 • Полудневна екскурзия до Абатство Монсерат и „Черната Мадона”: 88 лева за възрастен / 44 лева за дете 2 – 11,99 г.;

 • Целодневна екскурзия Емпуриабрава и Бесалу, с включен обяд и билет за разходка с корабче по каналите на Каталунска Венеция: 118 лева за възрастен / 59 лева за дете 2 – 11,99 г.;

 • Вечерна екскурзия Рицарска вечер, с включена входна такса и богата вечеря, с места в първите редове: 98 лева за възрастен / 49 лева за дете 2 – 11,99 г.;

 • Целодневна екскурзия Светът на Дали, с включени входни такси за Музея на Салеваадор Дали и Замъка Пубол: 90 лева за възрастен / 45 лева за дете 2 – 11,99 г.;

 • Екскурзия – трансфер до Барселона за свободно разглеждане на Аквариума, музея на Пикасо, Камп Ноу и свободно време: 48 лева за възрастен / 24 лева за дете 2 – 11,99 г.;

 • Пакет 3 екскурзии: Шедьоврите на Гауди; Абатството Монтсерат и „Черната Мадона“; Монтжуик и магическите фонтани: 300 лева за възрастен / 150 лева за дете 2 – 11,99 г.;

 • Пакет 4 екскурзии: Шедьоврите на Гауди; Абатството Монтсерат и „Черната Мадона“; Монтжуик и магическите фонтани; Рицарска вечер: 390 лева за възрастен / 195 лева за дете 2 – 11,99 г.;

 • Пакет 5 екскурзии: Шедьоврите на Гауди; Абатството Монтсерат и „Черната Мадона“; Монтжуик и магическите фонтани; Рицарска вечер; Емпуриа Брава и Бесалу: 490 лева за възрастен / 245 лева за дете 2 – 11,99 г.;

 • Входна такса за Аквариума: 20 евро за възрастен /10 евро за дете 2 – 11,99 г.;

 • Входна такса за „Камп Ноу“: 23 евро за възрастен /10 евро за дете 2 – 11,99 г.;

 • Входна такса за Музея на Пикасо: 14 евро за възрастен /7 евро за дете 2 – 11,99 г.;

 • Общинска такса – определя се от общината и се заплаща на място: 0,50 евро на човек на вечер към 07.11.2016г.;

 • Доплащане за Wi–Fi интернет в стаите: 5 евро на ден; 10 евро за 3 дни или 20 евро за цяла седмица – заплаща се на място;

 • Доплащане за паркинг: 15 евро на ден – заплаща се на място;

 • Такса гориво и вредни емисии: обявява се 21 дни преди полета;

 • Цените са калкулирани с параметри 450$/ тон и 1 евро = 1.15 долара;

 • Входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание;

 • Лични разходи.

 • Доплащане за единична стая на човек;
Екскурзия

Вид

Цена за възрастен

Цена дете

2 – 12 г.в лева

в лева

Жирона

Полудневна

Включена в цената

Включена в цената

Барселона

Целодневна

48

24

Тоса де Мар

Полудневна

68

34

Монтжуик и Магическите фонтани

Следобедно-Вечерна

78

39

Екскурзия-трансфер до Барселона

Целодневна

48

24

Шедьоврите на Гауди (ЮНЕСКО)с включени входни такси за Саграда Фамилия, Парка Гюел и Къщата на Гауди в парка Гюел

Целодневна

156

78

Абатство Монтсерат и „Черната Мадона“

Полудневна

88

44

Емпуриабрава и Бесалу с включен обяд и билет за разходка с корабче по каналите на Каталунска Венеция

Целодневна

118

59

Рицарска вечерС включена входна такса и богата вечеря

Вечерна

98

49

Светът на Далис включени входни такси за Музея на Салвадор Дали и Замъка Пубол

Целодневна

90

45

Пакет 3 екскурзии

Шедьоврите на Гауди

Абатството Монтсерат и „Черната Мадона“

Монтжуик и магическите фонтани
300

150

Пакет 4 екскурзии

Шедьоврите на Гауди

Абатството Монтсерат и „Черната Мадона“

Монтжуик и магическите фонтани

Рицарска вечер
390

195

Пакет 5 екскурзии

Шедьоврите на Гауди

Абатството Монтсерат и „Черната Мадона“

Монтжуик и магическите фонтани

Рицарска вечер

Емпуриа Брава и Бесалу
490

245


Забележки:


 • Възможна е промяна на полетното разписание, като клиентите ще бъдат уведомени своевременно;

 • Туроператорът си запазва правото да прави промени в програмата;

 • Екскурзиите се провеждат на български език при минимум 20 туриста, с изключение на екскурзията – Светът на Дали, която се провежда при минимум 25 туриста;

 • Предварителното записване и заплащане е препоръчително за всички допълнителни екскурзии;

 • Всички екскурзии могат да се заявяват и заплатят на място до изчерпване на наличните свободни места;

 • Провеждането на екскурзии не се гарантира без минимум събрани туристи;


Важно:


 • Цените и датите в сайта: WWW.BULCOMTOUR.COM подлежат на препотвърждение преди резервация;

 • Цените на ранни записвания гарантират местата ви по програмата, но не гарантират най– ниската цена при наличие на оферта за "last minute";

 • Резервации направени по ранни записвания не могат да бъдат променяни по оферта на "last minute";


Условия за резервации:


 • Депозит: 300 лева при резервация;

 • Доплащане: 21 дни преди дата на пътуване;


Условия за анулации:


 • До 60 дни преди датата на полета: без неустойка;

 • От 60 до 30 дни: 300 лева;

 • От 29 до 20 дни: 50% от общата стойност на пътуването;

 • От 19 до 14 дни: 80% от общата стойност на пътуването;

 • Под 14 дни преди датата на пътуване: цялата дължима сума;


Полетно разписание (подлежи на препотвърждение):


 • Превозвач: BH Air;

 • София – Жирона 08:00 – 09:40;

 • Жирона – София 10:40 – 14:15;

 • Всички времена са местни за съответната дестинация;


Хотел:
Gran Flamingo Hotel 4*, Лорет де Мар, Коста Брава

http://www.granhotelflamingo.com/lang–en/


 • Местоположение:

 • Gran Flamingo Hotel 4* е разположен в сърцето на Лорет де Мар, на 150 метра от централния плаж и около 600 метра от плажа на Fenals. Заобиколен от ресторанти, барове и магазини, медицински център. Хотелът има добра връзка с главните туристически атракции в Коста Брава. Изключителен избор за пътешественици, които желаят да се насладят на почивка или да посетят Барселона и забележителностите в района на Коста Брава.

 • Хотел:

 • Хотелът разполага с всички необходими удобства за Вашия приятен престой. Той е идеално място за почивка. Хотелът разполага с:

 • Открит басейн;

 • Отлична локация;

 • Фитнес център;

 • Ресторант;

 • Лоби Бар;

 • Тако Бар;

 • Wi– fi;

 • 24–часова рецепция;

 • Конферентни зали;

 • Химическо чистене;

 • Мини Маркет;

 • Детски кът;

 • Стаите:

 • Стаите са модерни, стилно обзаведени и предлагат нужния комфорт за един приятен престой. Всички стаи разполагат с:

 • Климатик;

 • Балкон;

 • Отопление;

 • Сешоар;

 • Телевизор със сателитни канали;

 • Безжичен интернет;

 • Сейф;

 • Хладилник;

 • Тоалетни принадлежности;

 • WI– FI;

 • Услуга „събуждане по телефона“.

 • Ресторант:

 • От типична Испанска паеля до традиционен американски Хот– дог, ресторантът на хотел Flamingo 4* се старае да угоди на всеки вкус;

 • Хотелът разполага и с Лоби бар, където клиенте на хотела могат да се наслаждават на богат избор от алкохолни и безалкохолни напитки;


Maria del Mar 4*, Лорет де Мар, Коста Брава

http://en.mariadelmarhotel.com/


Местоположение:

 • Maria del Mar 4* е разположен в сърцето на Лорет де Мар, на 300 метра от централния плаж и около 700 метра от плажа на Fenals. Заобиколен от ресторанти, барове и магазини, медицински център. Хотелът има добра връзка с главните туристически атракции в Коста Брава.


Хотел:

 • Хотелът се помещава в две сгради и е изцяло реновиран през 2015 година. Той е идеалното място за Вашата почивка. Той разполага с:

 • Два басейна, единият от които закрит;

 • Грил ресторант;

 • Солариум;

 • Ежедневна анимационна програма;

 • Караоке, танци, игри.

Стаите:

 • Стаите са комфортни, специално обзаведени за семейни почивки и всички разполагат с:

 • Климатик;

 • Балкон;

 • Отопление;

 • Сешоар;

 • Телевизор със сателитни канали;

 • Безжичен интернет;

 • Сейф;

 • Тоалетни принадлежности при настаняване;

 • Хладилник – срещу депозит;

 • Услуга „ събуждане по телефона“.

 • С оглед комфорта на клиентите, не се препоръчва настаняване на четирима възрастни или двама възрастни с две деца. Допълнителните легла са сгъваеми.

Ресторант:

 • Ресторантът е с обслужване на бюфет, което е едно от най–добрите в региона, с възможност за наблюдаване приготвянето на храната на живо. Ресторантът предлага също така и обслужване на меню. В района на басейна клиентите могат да изпият чаша кафе на бара.

Услуги:

 • На територията на хотела:

 • Детски басейн;

 • Два големи басейна, единият от които се отоплява през зимата;

 • Фитнес зала;

 • Детски мини клуб;

 • Кафе;

 • Платен паркинг;

 • 24 часова рецепция;

Каталог: img -> PROGRAMI POC
PROGRAMI POC -> Програма: 1-ви ден: 30. 12. 2014 (вторник)
PROGRAMI POC -> Програма: Ден 1 07. 12 Излитане от летище София за Дубай в 00: 00 ч
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Възрастен 35 €, деца 4 до 12 год. – 17. 50 €, на място: възрастен 40 €, деца 4 до 12 г. – 20. 00 €. Минимален брой: 18 туристи „Там, където пред теб е само океанът!”
PROGRAMI POC -> Сицилия – за малки, големи и 55+ самолетна почивка
PROGRAMI POC -> Програма 10. 00 23. 00 Хранене ресторант
PROGRAMI POC -> Почивка в турция – Атлантис Хотел 5
PROGRAMI POC -> Ресторанти и барове


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница