Посвещава се на всички Учители-Светцистраница1/32
Дата27.11.2022
Размер0.91 Mb.
#115675
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   32
Звуковият Поток на Създателя който е средството за завръщане на душата у Дома 11
Свързани:
ЗАВРЪЩАНЕ У ДОМА Вътрешно удовлетворение 2022г - Шрила Бхакти Ракшак Шридхара Махарадж

Звуковият Поток на Създателя, който е средството за завръщане на душата у Дома

Посвещение


Посвещава се
на всички Учители-Светци
на Всемогъщия Създател – Създателят на душите –
и на всичко –
които са идвали, които са сега тук
и които ще идват на Земята,
за да служат на човечеството
посредством Звуковия Поток на Създателя
7AM

Встъпление


Този блог е създаден с единствената цел да улесни достигането на душите, които искрено търсят Истината за всичко и желаят да се завърнат при Първопричината на всичко – Върховния и истински Създател – техният Баща, който се намира вътре в тях – вътре в човешкото тяло.
Този блог е създаден на абсолютно доброволни начала и предоставя СЪВСЕМ БЕЗВЪЗМЕЗДНО информацията, която се съдържа в него, на всеки един човек на тази планета Земя, който се интересува от нея.
Този блог е създаден, за да служи на човечеството по неговия Път за ОСВОБОЖДЕНИЕ – освобождение на душата от клопката на ума и материята и завръщането й в нейния истински Дом, който се намира вътре в човешкото тяло. Вътре в човешкото тяло се намират 1) цялото Творение на Създателя, 2) Звуковият Поток на Създателя, който е средството за завръщане на душата у Дома и накрая 3) самият Създател.
Това казват истинските СветциСветците на Върховния Създател, които идват на тази планета – планетата Земя – с единствената цел да осигурят на душите най-бързо и лесно завръщане на душите у Дома и прекарват ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ тук в служене на душите на Създателя. Няма друга причина за пребиваването на Светците на Създателя на Земята.
____________
На този блог – засега – са дадени някои от книгите, написани от съвременни Светци на Върховния Създател – в които те споделят собствения си опит като човешко същество на Земята, което води най-обикновения ежедневен начин на живот, следващо Пътя на Върховния Създател – Пътя на вътрешния Звук – 1) докато е последовател и след това – 2) указанията си като Учител на Звуковия Поток, които са отправени към душите, искрено търсещи Пътя към Дома, за да облекчат и направят максимално леки и приятни а) намирането на истински съвършен Учител и б) пътуването към Домавътре в тях – и в) живота им на Земята, докато са тук във физическо тяло.
Освен текстовете на книгите, написани от съвременните Светци, е предоставена информация за центровете на живите днес съвременни Светци, разположени по целия свят, за да може онзи, който искрено търси духовността – ако пожелае – да ги види “на живо” и прецени сам за себе си нещата.
Този блог предоставя съдържащата се в него информация съвсем безвъзмездно, т.е. напълно безплатно и всеки един може да тегли предоставената в сайта информация.
Към блога има и е-мейл адрес, на който онзи, който има някакви допълнителни въпроси – на които информацията в блога не е могла да отговори – може да потърси допълнително пояснение.
Желаем от сърце на всеки един човек, който копнее да научи Истината за всички неща, да намери своя духовен Водач – жив съвременен Светец на Звуковия Поток – който е “най-редкият скъпоценен камък в този свят и в цялото Творение”, да получи Посвещение във вътрешния Звук на Създателя и да започне своето пътуване навътре в себе си, следвайки указанията на духовния си наставник, извършвайки по този начин най-висшето добро, което едно човешко същество може да направи за себе си по време на пребиваването си на планетата Земя. Заедно с всички свои Закони, от които най-висши са Законите на Любовта и Състраданието,Върховният Създател е определил две основни неща:
1) Завръщането при истинския Създател – Бащата на всички души – може да стане единствено чрез Посвещение – свъзване със Звуковия Поток на Създателя – от жив съвременен Учител-Светец на Създателя.
2) Душата може да получи Посвещение от Учител-Светец на вътрешния Звук единствено на Земята.


Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   32
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница