Правила на играта без жетони: Подготовка: сложете стрелката върху колелото,всеки един играч избира с кой герой да играе,позиционирайте ги върху полето „ go и сте готови за играДата25.04.2017
Размер18.72 Kb.
ТипПравила
Игра Доктор Макстафинс

105115118


Игра за от 2-ма до 5-ма играча

Правила на играта без жетони:

Подготовка: сложете стрелката върху колелото,всеки един играч избира с кой герой да играе,позиционирайте ги върху полето „GO” и сте готови за игра.

Цел на играта: целта на играта е да се достигне финала (стаята на Доктор Макстафинс)

Правила на играта: най-малкият играч започва играта като завърта стрелката на колелото и цифрата, която се падне е хода на играча. Ако се падне „STOP” играчът пропуска реда си. Играе е се по посока на часовниковата стрелка. По време на играта има специални полета обозначени с цифри, които имат специални правила в играта:
1. Вие сте приключили с домашната си работа – преместете се две полета напред и завъртете стрелката отново.
2. Чакате докторката – трябва да пропуснете ред.

3. Днес ние сме добри толкова,колкото и Ламби – завъртете още веднъж стрелката на колелото.

4. Имате лека болка – върнете се четири полета назад и пропуснете следващия си ход.

5. Летете със Стафи и се преместете четири полета напред .

6. Това беше изтощително – пропуснете 2 хода.

Предупреждение: Вие трябва да стигнете стаята на Доктор Макстафинс. За да финиширате трябва да улучите точно числото,което ви е нужно за да стигнете до нея,иначе трябва да се върнете толкова полета,с колкото го превишавате .

Правила на играта с жетони:

Подготовка:

Следвайте същите инструкции,както и при играта без жетони,но тук се нареждат и всичките жетони на игралното поле във всяко едно поле,която вие си изберете,без специалните ,обозначени с цифри.Цел на играта: да достигнете до стаята на Доктор Макстафинс с два различни жетона (хеликоптер и рак,хеликоптер и робот,рак и робот).

Правила на играта: следват се правилата на играта без жетони,като се прилагат всички ефекти от специалните полета с цифрите,също така играчите трябва да съберат два различни жетона по време на своя път. Когато играчът стигне до поле с жетон,той си го взима,като има право да взема само по два броя жетони от вид. Ако играчът попадне на поле с жетон,от който вече има 2 броя,той е длъжен да го остави и да продължи играта. За да финиширате ( да стигнете до стаята на Доктор Макстафинс) трябва да улучите точно числото,което ви е нужно за да стигнете до нея,иначе трябва да се върнете толкова полета,с колкото го превишавате
Съдържание:

Подходяща за деца над 4г.


Вносител: Раяленд

гр. Варна, бул. „Цар Освободител”39тел. 052/566464

www.rayatoys.com

Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница