Правила на томболата на Изворна вода Балдаран и магазини цваДата25.02.2018
Размер21.64 Kb.
#58938
ТипПравила
Правила на ТОМБОЛАТА на Изворна вода Балдаран и магазини ЦВА
Раздел 1: Организатор и официални правила на томболата:

Промоционалната кампания „Томболата“ се организира и провежда от Балдаран спринг АД „Организатор“, със седалище и адрес на управление гр. София 1404, ул. Твърдишки проход 15, вписано в Търговския регисстър с ЕИК: 200044397

Настоящите Официални правила са изготвени и публично оповестени към датата на започване на Томболата и са свободно достъпни в интернет сайта на www.baladaran.bg & www.cbabg.com за целия период на Томболата, в съответствие с изискванията на приложимото българско законодателство.

Организаторът си запазва правото да допълва или променя Официалните правила, като промените влизат в сила само след предварителното им оповестяване на интернет сайта www.baladaran.bg & www.cbabg.com.

С участието си в Томболата, Участникът се съгласява и приема настоящите Официални правила за участие в томболата.
Раздел 2: Територия на Томболата:

Томболата се организира и провежда на територията на Република България в търговските обекти на ЦБА АД и ЦБА Франчайз ЕООД.


Раздел 3: Период на Томболата:

Томболата стартира на 1 април 2015 и ще продължи до 7 май 2015 включително.


Раздел 4: Право на участие:

Томболата е отворена за участие на всички физически лица навършили 14 години, граждани на Република България, с изключение на служителите на Организатора и на СBА, на агенциите участващи в организирането на Томболата и техните роднини по права линия(деца, родители, братя/сестри, съпруг/съпруга) - нямат право на участие.


Раздел 5: Как ще протече Томболата:

Всеки клиент, направил еднократна покупка на изворна вода Балдаран (независимо каква разфасовка) на стойност минимум от 2,30 лева в посочените в раздел 2 обекти в периода на Томболата (от 1 април до 7 май 2015 включително), има право да пусне дубликат (или оригинал, по избор) на фискалния бон за реализираната покупка в предназначените за това урни.

На гърба на фискалния бон трябва да бъдат посочени три имена и телефон за връзка с клиента.
Раздел 6: Описание на наградите:

Наградите за тази Томбола са следните:  • 2 броя велосипеда

  • 5 раници с логото на изворна вода Балдаран

  • 10 броя брандирани тениски

  • 30 комплекта (по 3 броя чаши в комплект) чаши с логото на изворна вода Балдаран

  • 23 стека (по 12 броя бутилки в стек) изворна вода Балдаран от 0,33л

Раздел 7: Теглене на наградите:

Наградите ще бъдат изтеглени на 20 май 2015 в офиса на СВА, в присъствието на представители на СВА и Балдаран спринг АД.


Раздел 8: Получаване на наградите:

Печелившите ще бъдат публикувани в www.baladaran.bg & www.cbabg.com , както и обявени в супермаркетите на СВА.Наградите могат да бъдат получени до 1 месец след обявяването в съответните търговски обекти на СВА.
Раздел 9: Лични данни:

Включвайки се в настоящата Томбола, участниците дават съгласието си и предоставят доброволно личните си данни (име, презиме, фамилия, телефон) за цели, свързани с участието в тази Томбола и/или разпространението на наградите от томболата.


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница