Предлагат се голям набор от справки за произволен период и в най-различни разрезиДата05.03.2018
Размер11.14 Kb.
СКЛАД

Системата е предназначена както за търговци, така и за производители, съхраняващи продукцията си в собствени складове. Движението (приход/разход) на стоките се регистрира с изброените по-долу документи:По желание на клиента може да бъдат добавени и други видове първични носители на информация. При продажбите е предвидена възможност да се „изчитат” стоките с баркод-четец. Структурата на баркода може да се опише и персонализира за всеки клиент спрямо конкретните му изисквания. Възможно е едновременно да се работи с няколко различни структури. Може да се ползват клавиатурни (вкл. USB), RS четци, терминални устройства. Допуска се коригиране „на ръка” на съставените спецификации чрез баркод.


Системата допуска работа с различни видове цени, свободно дефинирани от потребителя. Стоките се следят (ако е необходимо) по партидни номера, включена еко-такса и/или акциз. Може да се ползва втора мерна единица, като напр. Вид опаковка и т.н. Предвидено е производство на изделия, за които се задава „рецепта”, по която се изписват съответните материали. Могат да се регистрират поръчки от клиенти, на чиято база в последствие се издава редовен документ.

Предлагат се голям набор от справки за произволен период и в най-различни разрезиБогати възможности за определяне на правата за работа със системата, както на ниво „машина”, така и на ниво „потребител”.

Въведените документи се осчетоводяват автоматично в „САЛДО” по зададена от потребителя схема и в избран от него момент


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница