"Предоставяне на краткосрочен кредит за финансиране на разходи по проекти по Оперативни и други европейски програми, средствата за които предстои да бъдат осигурени в рамките на бюджетната 2015 г. "Дата14.01.2019
Размер35 Kb.
Изх. № 9100-434 от 27.04.2015г.

РАЗЯСНЕНИЕ ПО ДОКУМЕНТАЦИЯТА ЗА УЧАСТИЕ В открита процедура ЗА ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА С предмет:  "Предоставяне на краткосрочен кредит за финансиране на разходи по проекти по Оперативни и други европейски програми, средствата за които предстои да бъдат осигурени в рамките на бюджетната 2015 г. ".Във връзка с полученo запитванe, Ви уведомяваме за постъпилите въпроси и техните отговори:

Въпрос № 1: В случай, че някой от отпуснатите до сега кредити на общината е обезпечен със залог на вземане, то кой по ред ще бъде залогът върху собствените приходи и изравнителната субсидия, служещ за обезпечение на настоящата поръчка? В тази връзка, какъв би бил процентът на обезпеченост, който банката би могла да изисква при бъдещо учредяване на залога?

Отговор № 1: Кредитът по поръчката ще бъде обезпечен с 6-ти по ред залог. Обезпечеността, която банката би могла да изиска е 100%.

Въпрос № 2: Бихте ли ни предоставили по-подробна информация относно проектите, които се очаква да бъдат финансирани с банковия заем?


Отговор № 2: Проектите, които се очаква да бъдат финансирани с краткосрочен кредит през 2015г. са:


  1. „Реконструкция и обновяване на здравната инфраструктура на Комплексен онкологичен център - Велико Търново”;

  2. „Град Велико Търново - зелена и достъпна балканска столица на културния туризъм”;

  3. „Подготовка на инвестиционни проекти в град Велико Търново за следващия програмен период”;

  4. „Изграждане на регионалната система за управление на отпадъците в регион Велико Търново“;

  5. „Културното наследство на град Велико Търново във фокуса на Европейското културно многообразие”.ИНЖ. ДАНИЕЛ ПАНОВ (П)

Кмет на Община Велико Търново
Каталог: profil-na-kupuvacha -> document
document -> Становище за осъществен предварителен контрол
document -> Критерий за оценка
document -> Техническа спецификация
document -> Документация за обществена поръчка чрез публична покана с предмет
document -> Ценово предложение
document -> Критерий за оценка
document -> Г. Пояснение Относно: Публична покана с предмет: „Реализация на проект „Нашите мечти – сбъдната реалност“, село Шереметя финансиран от пудоос по Национална кампания „За чиста околна среда”


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница