Председателите на основни синдикални организации на кнсб копие: председателите на основниДата01.03.2017
Размер18.95 Kb.
ДО
ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА ОСНОВНИ СИНДИКАЛНИ ОРГАНИЗАЦИИ НА КНСБ
КОПИЕ:

ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ НА ОСНОВНИ

ЧЛЕНОВЕ НА КНСБ

ПРЕДСЕДАТЕЛИ НА РЕГИОНАЛНИ СЪВЕТИ НА КНСБ
УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,
Подготовката на активисти, особено на новоизбраните председатели на основни синдикални организации е от изключителна важност за КНСБ. Тя е в основата на успешното осъществяване на мисията на организацията ни и визията за нейното развитие в предизвикателната обстановка.
С оглед заеманите от Вас лидерски позиции в основните синдикални организации на КНСБ, бихме искали да Ви поканим да се включите в базово обучение, което засяга въпроси, свързани с нуждите, които ежедневната Ви синдикална работа поставя пред Вас. Предвиждаме обученията да започнат през месец февруари 2017 г., за което ще бъдете уведомени своевременно.
Пакетът за базово обучение на новоизбрани председатели на основни синдикални организации включва 7 модула, обхващащи следните основни теми:

Модул 1: Визия, мисия, цели и перспективи на КНСБ

Модул 2: Трудови и осигурителни отношения

Модул 3: Колективно трудово договаряне

Модул 4: Трудови спорове

Модул 5: Икономика на труда

Модул 6: Модул, отразяващ спецификата в областта на законодателството и колективното трудово договаряне в съответния сектор/бранш

Модул 7: Икономика, социална политика и мениджмънт


Смятаме, че така подготвеният пакет от теми за базово обучение на новоизбрани председатели на основни синдикални организации ще бъде от изключителна полза в синдикалното Ви ежедневие, в участието Ви във възникнали спорове или решаването на ежедневни казуси и най–любезно Ви каним да участвате активно в бъдещите обучения. В тази връзка и с оглед оптимизиране на организационния процес разчитаме на Вашето съдействие като попълните приложената към настоящото писмо анкетна карта по електронен път на следния линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdMdgittuZPSxKhiw7-KMpDAI1W5T3JnosToVtb3B0NxkG_0w/viewform или на хартия. Анкетите на хартиен носител изпращайте в Регионалните съвети или в централата на КНСБ на адрес: гр. София, пл. „Македония” 1, ет.12, за Леонтина Израел.

Предварително благодарим за отделеното време за попълване на анкетната карта. Очакваме включването Ви в предстоящите обучения!С УВАЖЕНИЕ,

ПЛАМЕН НАНКОВ

ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА КНСБ

Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница