Преимуществата на управлението на веригата за доставки. Обучението беше съвместна инициатива на Проект „Пазар на труда”Дата23.07.2016
Размер10.66 Kb.
На 13 и 14 септември в Интерпред София се проведе обучение на тема Преимуществата на управлението на веригата за доставки. Обучението беше съвместна инициатива на Проект „Пазар на труда” и Българската асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил (БАПИОТ). Семинарът беше насочен към висши ръководни кадри във фирми от българската шивашка индустрия. Лектор беше г-н Нимиш Джавери, президент на фирата Direct Remark в Сан Франциско. Г-н Джавери базира семинарът си на проучване на текстилната и шивашка индустрия, което той, заедно с екип от чуждестранни и български експерти, проведе в началото на годината. На семинара бяха представени и обсъдени теми като: Промяна в моделите на производство в шивашката индустрия, Принципи на управлението на веригата за доставки, Стратегии за повишаване на конкурентноспособността и др.

На 15 и 16 септември в град Русе, съвместно с Бизнес центъра за подпомагане на малки и средни предприятия беше проведен семинар на тема Изграждане на глобална конкурентноспособност в сферата на облеклата. Лектор отново беше г-н Нимиш Джавери. Той запозна представителите на водещи фирми и текстилния бранш с тенденциите за развитие на индустрията, както и с възможни стъпки за повишаване на конкурентноспособността им на международния и местен пазар.
Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница