Премиерният сериал Изкушение от 12 октомври по бтв lady



Дата22.07.2016
Размер30.8 Kb.
#1126
Премиерният сериал Изкушение от 12 октомври по бтв lady

От 14 октомври в 21:30 по бтв lady стартира турският сериал “Изкушение” (ASK). Той заема мястото на “Незабравима” (Unutulmaz), която приключва на 13 по информация на Теленовелас новини.


Като жанр сериалът е драма, романтичен. А повторението е всеки делничен ден от 11:30.





Сюжет

Азра е младо, красиво момиче, което се занимава с тенис. Тя работи като преподавател по тенис в известен спортен комплекс. Азра е влюбена в учителя по плуване - Керем, с когото се запознава като започва работа. Любовта им е силна и дълбока. Единственото ценно нещо в живота на двамата е тяхната връзка и безграничната им чиста любов. За съжаление и двамата са доста бедни и често им се случва да се сблъскват с безпаричието. Това е особено трудно за Азра, която е доста амбициозна и мечтае за охолен живот, скъпи дрехи, голяма къща, скъпа кола и др.

От друга страна, майката на Азра не иска тя да се вижда с Керем. Причината е, че майката иска дъщеря и да има по-добър живот от нея - охолен, добре уреден от някои богаташ.Именно заради това, Азра и Карем се срещат тайно и крият тяхната връзка. Освен това, на работното място е забранено хората, които работят, да имат интимна връзка помежду си.

Колкото и да се обичат Азра и Керем, на пътя им застава Себнем. Тя е млада, красива и от богато семейство. Неин учител се оказва Азра в спортния център. Когато обаче Себнем случайно среща Карем, тя е привлечена от него и се влюбва. За да е по-близо до него, Себнем се записва на плуване, макар и да се страхува от водата.

Един ден съвсем случайно Азра разбира, че Себнем е болна от левкимия. Остават и само 6 месеца живот. Тогава Азра решава, че може да осъществи мечтата си за богат и охолен живот. Но на каква цена?

Ще жертва ли любовта си към Карем, за да постигне целите си?

Нейният план е Карем да се ожени за болната Себнем и след нейната смърт, двамата да заживеят щастливи и богати с наследството.

Но ще има ли изобщо щастлив край?

Предстои да видим съвсем скоро.

Актьорски състав
И този път актьорският състав е много колоритен и красив. Нещо, което е типично за турските сериали, а именно - красивите актьори.

В “Изкушение участват” доста познати актьори на родната публика. Хазал Кая (от “Огледален свят”, “Забраненият плод”, “Завръщане”, “Ангел пазител”), Небтах Курташ (“Момчето, което обичах”), Аслъ Тандоан (“Мелодията на сърцето”, “Щастливи заедно”).



В главните роли:
Хазал Кая в ролята на Азра
Хакан Куртас в ролята на Керем
Асль Тандоан в ролята на Себнем

Оттук може да видите епизод от сериала;

https://www.viki.com/tv/21124c-love
А тук да видите промо на сериала:

http://www.btv.bg/video/lady/videos/ochakvajte-premiernija-serial-izkushenie-ot-14-10-samo-po-btv-lady.html

Както вече стана ясно, предстои да видим една съвременна любовна история, в която сблъсъкът между материалното и духовното ще даде тласък на сюжета.



Предстои да видим много драма, любов, избори. Ще се потопим в една друга култура и реалност, но не са ли проблемите същита, като нашите днес?

Ако все още се колебаете дали да гледате “Изкушение”, отговорът е много лесен - “да”. Съвременната любовна история ще ви завладее и остави без дъх.
Каталог: wp-content -> uploads -> 2015
2015 -> Висше военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“
2015 -> Правила за изменение и допълнение на Правила за търговия с електрическа енергия Съществуващ текст
2015 -> 120 Основно училище “Георги С. Раковски” София
2015 -> Агнешко месо седмична справка: средни цени за периода 7 – 14 януари 2015 г
2015 -> Пилешко месо седмична справка: средни цени за периода 7 14 януари 2015 г
2015 -> Бяла кристална захар седмична справка: средни цени за периода 7 – 14 януари 2015 Г
2015 -> Към въпроса за историята на крепостта сторгозия и хипотеза за произхода на името на гр. Плевен янко Бояджиев, Соня Лазарова


Сподели с приятели:




©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница