Премиерният сериал Изкушение от 12 октомври по бтв ladyДата22.07.2016
Размер30.8 Kb.
#1126
Премиерният сериал Изкушение от 12 октомври по бтв lady

От 14 октомври в 21:30 по бтв lady стартира турският сериал “Изкушение” (ASK). Той заема мястото на “Незабравима” (Unutulmaz), която приключва на 13 по информация на Теленовелас новини.


Като жанр сериалът е драма, романтичен. А повторението е всеки делничен ден от 11:30.

Сюжет

Азра е младо, красиво момиче, което се занимава с тенис. Тя работи като преподавател по тенис в известен спортен комплекс. Азра е влюбена в учителя по плуване - Керем, с когото се запознава като започва работа. Любовта им е силна и дълбока. Единственото ценно нещо в живота на двамата е тяхната връзка и безграничната им чиста любов. За съжаление и двамата са доста бедни и често им се случва да се сблъскват с безпаричието. Това е особено трудно за Азра, която е доста амбициозна и мечтае за охолен живот, скъпи дрехи, голяма къща, скъпа кола и др.

От друга страна, майката на Азра не иска тя да се вижда с Керем. Причината е, че майката иска дъщеря и да има по-добър живот от нея - охолен, добре уреден от някои богаташ.Именно заради това, Азра и Карем се срещат тайно и крият тяхната връзка. Освен това, на работното място е забранено хората, които работят, да имат интимна връзка помежду си.

Колкото и да се обичат Азра и Керем, на пътя им застава Себнем. Тя е млада, красива и от богато семейство. Неин учител се оказва Азра в спортния център. Когато обаче Себнем случайно среща Карем, тя е привлечена от него и се влюбва. За да е по-близо до него, Себнем се записва на плуване, макар и да се страхува от водата.

Един ден съвсем случайно Азра разбира, че Себнем е болна от левкимия. Остават и само 6 месеца живот. Тогава Азра решава, че може да осъществи мечтата си за богат и охолен живот. Но на каква цена?

Ще жертва ли любовта си към Карем, за да постигне целите си?

Нейният план е Карем да се ожени за болната Себнем и след нейната смърт, двамата да заживеят щастливи и богати с наследството.

Но ще има ли изобщо щастлив край?

Предстои да видим съвсем скоро.

Актьорски състав
И този път актьорският състав е много колоритен и красив. Нещо, което е типично за турските сериали, а именно - красивите актьори.

В “Изкушение участват” доста познати актьори на родната публика. Хазал Кая (от “Огледален свят”, “Забраненият плод”, “Завръщане”, “Ангел пазител”), Небтах Курташ (“Момчето, което обичах”), Аслъ Тандоан (“Мелодията на сърцето”, “Щастливи заедно”).В главните роли:
Хазал Кая в ролята на Азра
Хакан Куртас в ролята на Керем
Асль Тандоан в ролята на Себнем

Оттук може да видите епизод от сериала;

https://www.viki.com/tv/21124c-love
А тук да видите промо на сериала:

http://www.btv.bg/video/lady/videos/ochakvajte-premiernija-serial-izkushenie-ot-14-10-samo-po-btv-lady.html

Както вече стана ясно, предстои да видим една съвременна любовна история, в която сблъсъкът между материалното и духовното ще даде тласък на сюжета.Предстои да видим много драма, любов, избори. Ще се потопим в една друга култура и реалност, но не са ли проблемите същита, като нашите днес?

Ако все още се колебаете дали да гледате “Изкушение”, отговорът е много лесен - “да”. Съвременната любовна история ще ви завладее и остави без дъх.
Каталог: wp-content -> uploads -> 2015
2015 -> Висше военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“
2015 -> Правила за изменение и допълнение на Правила за търговия с електрическа енергия Съществуващ текст
2015 -> 120 Основно училище “Георги С. Раковски” София
2015 -> Агнешко месо седмична справка: средни цени за периода 7 – 14 януари 2015 г
2015 -> Пилешко месо седмична справка: средни цени за периода 7 14 януари 2015 г
2015 -> Бяла кристална захар седмична справка: средни цени за периода 7 – 14 януари 2015 Г
2015 -> Към въпроса за историята на крепостта сторгозия и хипотеза за произхода на името на гр. Плевен янко Бояджиев, Соня Лазарова


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница