Презентация на Binet. TvДата02.03.2017
Размер37.58 Kb.
#16075
ТипПрезентация
Рекламни тарифи в интернет телевизия BiNET.TV и life style медия EROGANCE.EU

Презентация на BiNET.TV

Уебсайтът www.BiNET.TV е нов вид медия в световното интернет пространството, който стартира през 2008г. Комбинирайки въможностите, които дават последните технологии в интернет, уебсайтът съчетава възможността да съхрани в себе си както текст и снимки, така и видео, като по този начин се превръща в нещо средно между печатна медия и телевизия. Текстовете дават възможност на търсещите машини като google.com, да намират необходимата информация посредством вкараните в текста на новината ключови думи. За разлика от телевизията, в уебсайта видео материала може да бъде видян по всяко едно време от която и да било точка на света. Както знаем видеорепортажите за единица време могат да дадат много повече информация отколкото няколко снимки или десетки изписани думи. Основно предимство пред традиционната телевизия е, че той може да бъде съхраняван практически неограничено време и да бъде лесно намиран.

Освен видео репортажите във www.BiNET.TV, в уебсайта се публикуват и снимки на висока резолюция от събитието, които се използват от колегите в печатните медии, което го прави еднакво атрактивен както за обикновените посетители, така и за журналистите.

Презентация на EROGANCE.EU

Уебсайтът EROGANCE.EU съществува от декември 2003 г. и е най-старата и най-популярната life-style медия в българското интернет пространство.

Www.erogance.eu (предишния www.erogance.net) се актуализира постоянно в течение на деня, като новините се публикуват почти веднага след събитието или получаването им на редакционните емайли erogance@abv.bg и erogance@mail.bg. Често останалите медии цитират сайта като първоизточник на новината, тъй като за разлика от повечето уебсайтове в българското интернет пространство ние правим новини, а не просто ги публикуваме като копираме от други сайтове или чакаме да ги получим от ПР-ите на агенциите.

Уебсайтът www.erogance.eu се състои от 6 отделни рубрики: Светска хроника, Медия, Музика, Техно, Оттук-Оттам и Еротика. Много малък процент от читателите проявяват фиксиран интерес само към една рубрика, повече от 97% преглеждат средно по 3-4 различни рубрики всеки ден, а 47% от тях по няколко пъти на ден. За медия с такъв характер www.erogance.eu има много разнообразна и вярна публика. Не малка част от редовно четящите познават сайта от години. Голямото мнозинство са на възраст от 18 до 35 години, със средно и висше образование. Най-голямата част от публиката на медията живее в столицата и големите градове. Семейните и несемейните са почти по равно, като мъжете са повече от жените. На въпроса къде ползват интернет, много читатели дават повече от един отговор, като най-голям е процента на отговорите “на работа” и “в къщи”, което означава, че едни и същи читатели проследяват целодневното развитие на публикациите.

През ноември 2006 започна прехвърлянето на сайта и базите данни на собствен сървър, което приключи в началото на февруари 2007. Независимо от затрудненото зареждане и търсене в архив по време на трансфера, медията запази популярността си и бързо възстанови броя на редовните читатели. Нещо повече, новата структура на сайта се отрази положително на времето, което всеки читател отделя за престой в него и броя на импресиите на вътрешните страници драстично нарастна.

Обменът на RSS файлове с авторитетни медии on line привлича качествено нова публика.Рекламни банери:
В уебсайта на life style медията erogance.eu има три варианта за поставяне на традиционните рекламни банери – 768х90, 468х60 и 300х250
В уебсайта на интернет телевизия BiNET.TV има два варианта за поставяне на традиционните рекламни банери – 640х90 и 300х250. Размера на банера 640х90 е съобразен с видео формата 640х360 (16:9)
Предложение от интернет телевизия BiNET.TV
Използвайки всички възможности на новата интерактива медия интернет и способността за излъчване на видеоматериали по всяко едно време интернет телевизия BiNET.TV предлага на вашето внимание един нов изключително ефективен начин за презентация на продукти и услуги. Ние не сме ограничени от страна на обем текстова и снимкова информация, а и видеото ни може да бъде видяно по всяко едно време от която и да е точка на света. Освен това то може да бъде строго таргетиранo и да знаем реално колко пъти е видянo за разлика от прогнозните резултати при синия екран. Интернет телевизията в този си вариант е нещо средно между списание и телевизия.

Видеоклиповете остават в архива на интернет телевизията BiNET.TV и могат да бъдат видяни от зрителите, когато им е удобно без да се съобразяват с времето на излъчване, както е при традиционната телевизия. Предимството на този начин на излъчване е, че линка с видеото може да бъде изпратен чрез имейл на желана от вас група потребители.Цени за банери в BiNET.TV и EROGANCE.EU
Цена за банери в erogance.eu и binet.tv – 10лв./1000 импресии / ден

Цена за PR материал в erogance.eu – 250 лв.

Цена за излъчване на видео в binet.tv подадено от клиента – 200 лв.

Цена за заснемане на видео репортаж от събитие на клиента – 150 лв./мин. готов продукт
Цена за седмична рекламна кампания - -10%

Цена за месечна рекламна кампания - -15%

Цена за целогодишна реклама- по договаряне

EROGANCЕ MEDIA ЕООД


тел : 0887 14 5555, 0898 44 5556, 0878 44 5556

лице за контакт: Валери Заховwww.BiNET.TV; www.erogance.eu; www.BulgariaTravel.TV

e
mail: erogance@gmail.com, binet@abv.bg
Каталог: adv
adv -> Решение на Висшия адвокатски съвет публикуваме теста и казусите от писмения изпит, за да бъдат ориентир в подготовката на бъдещите кандидати
adv -> Кодекс Наименование на партия/коалиция или инициативен комитет
adv -> Размисли върху добива на месо у нас проф д-р Трифон Дарджонов
adv -> Наредба №4 от 9 януари 2006 Г. За обучение и квалификация на адвокатите
adv -> Искате ли да си гарантиране една спокойна 2016 – всеки абонамент за новото списание за право, бизнес и общество de facto legal
adv -> Програма на рекламен спот до 60 сек. 35 150 Позиция 1
adv -> Обратен подбор
adv -> Реклама на финансовите институции Рекламата на финансови институции набляга на продукта, не на марката


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница