Президентът Росен Плевнелиев ще присъства на Военноморското учение „бриз 2013 във Варна. На заключителния етап на учението ще присъства и министърът на отбраната Ангел Найденов. София. От 09. 00 часа ще се проведе заседаниеДата17.10.2018
Размер36 Kb.
#90166
ТипЗаседание
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН НА ПРЕСЦЕНТЪР НА НС НА БСП
Предстоящи събития за 12.07.2013
Варна.

Президентът Росен Плевнелиев ще присъства на Военноморското учение „БРИЗ 2013“ във Варна. На заключителния етап на учението ще присъства и министърът на отбраната Ангел Найденов.


***

София.


От 09.00 часа ще се проведе заседание на Народното събрание.

В 11.00 часа ще започне парламентарният контрол.


***

София.


В 9.00 часа в Министерски съвет заместник министър-председателят по икономическото развитие Даниела Бобева ще разговаря с членове на Клуба на жените предприемачи и мениджъри в България.
***

София.


От 10.00 часа въззивен състав на Софийски градски съд ще разгледа мерките за неотклонение на седем фенове на ЦСКА, които изпочупиха централата на Българския футболен съюз.
***

София.


От 10.00 часа в заседателната зала на 4-я етаж на Министерството на здравеопазването ще се проведе открита дискусия на тема „Бъдещите политики по отношение на репродуктивното здраве на младите хора у нас, превенция на недоносеността и преодоляването на последствията от нея”.
***

София.


В 10.00 часа пред НДК столичните огнеборци ще отбележат 135 години от създаването на пожарната служба в София.
***

София.


От 11.00 часа в пресклуба на БТА Българската философска асоциация ще даде пресконференция на тема: „Философски поглед върху протестите в България. Предстоящият 23-ти Световен философски конгрес в Атина (4 – 10 август 2013 г.) .
***

София.


От 12.00 ч. в зала „Рила” на хотел „Шератон“ ще бъдат представени актуалните оценки за влиянието на предприетите мерки за ограничаване на вредите от неформалната икономика, както и новата стойност на Композитния индекс „Икономика на светло”.
***

Габрово.


От 17.30 часа в местността Узана над Габрово заместник-министърът на околната среда и водите Чавдар Георгиев ще участва в официалното откриване на фестивала Узана Поляна Фест2013.
***

Бургас.


В 9.30 часа в Бургас ще започне IV-ти Международен турнир по художествена гимнастика „OLYMPIA CUP
***

Благоевград.

От 10.00 часа в зала № 210 в сградата на Община Благоевград ще бъде проведена процедура с предмет: „Избор на изпълнител за извършване на доставка на нов, неупотребяван лек автомобил, брандиран съгласно изискванията за публичност и визуализация на Оперативна програма „Техническа помощ”, за нуждите на Областен информационен център в Община Благоевград, в изпълнение на проект „Изграждане и функциониране на Областен информационен център в Община Благоевград.
***

Пазарджик.

От 12.00 часа в пресклуба на БТА в Пазарджик председателят на ПП Обединени земеделци Петя Ставрева, почетният председател на партията Анастасия Димитрова-Мозер и инж. Емил Йончев – председател на областната организация в Пазарджик ще дадат пресконференция.
***

Смолян.


От 13.00 часа в зала 247 на община Смолян ще се състои заключителна пресконференция на която ще бъдат представени резултатите от проекта:„Биоразнообразието в Родопите и езерото Вистонида – предпоставка за икономически растеж чрез активно териториално сътрудничество”.
***

Стара Загора.

От 11.00 ч в сградата на Областната дирекция на МВР – Стара Загора ще се състои официалното представяне на новоназначения ВНД Директор на ОДМВР – Стара Загора – гл. инспектор Иван Чолаков.
***

Генерал Тошево.

От 10.00 ч. в зала на трети етаж на Община Генерал Тошево ще се проведе пресконференция по Проект „Обновяване и оборудване на Медицински център – Генерал Тошево”.
***

Председателят на Народното събрание Михаил Миков ще участва в Първата конференция на парламентаристите от дунавските държави в Улм, Германия, провинция Баден – Вюртемберг.


Изготвили: Боян Цонев и Анна Шишова
Каталог: Oporni-R4.mbox
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентър на нс на бсп акценти от пресата за 20. 06. 2013
Oporni-R4.mbox -> Радост в нс: Извършихме добро дело за енергетиката и за народа
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентъра на нс на бсп акценти от пресата за 13. 09. 2013
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентъра на нс на бсп акценти от агенциите до 20. 00 часа 29. 07. 2013 г. Нов ад за депутатите?
Oporni-R4.mbox -> Заседание на Народното събрание. София. В 10. 00 часа започва първото заседание на Министерски съвет с премиер Пламен Орешарски
Oporni-R4.mbox -> Акценти от агенциите до 16. 00 часа 07. 10. 2013 г. Бсп обмисля нова такса за елцентралите
Oporni-R4.mbox -> Информационен бюлетин на пресцентъра на нс на бсп акценти от агенциите до 15. 00 часа 14. 07. 2013 г
Oporni-R4.mbox -> Заседание на Народното събрание
Oporni-R4.mbox -> Програма за рехабилитация на зависими постижения и предизвикателства
Oporni-R4.mbox -> Акценти от агенциите до 20. 00 часа 22. 07. 2013 г. Кабинетът „Орешарски одобри актуализацията на Бюджет 2013


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница