При изворитеДата04.02.2018
Размер9.37 Kb.
#54251

При изворите

Един пълен с много благословение ден, пълен със Слово от Господа чрез моя пастир за срещите при кладенците от петокнижието. Интересни срещи. Срещи с различни цели и създаване на нови събития на любов и раздяла. Съжалявам, че не мога да кажа повече, но нещо ме накара да мисля, че при водата, даваща живот, могат да се случват духовни и не духовни срещи. При мястото за утоляване на жаждата можеш да останеш жаден, защото целта ти може да е – да запушиш кладенеца, както направиха слугите. Човешките действия извън Божията воля могат да запушат Извора на живота.

Извън Господа има заринати кладенци, разбити взаимоотношения и много провали. Само в съвършената Божия воля има извор на живот. Там няма да останеш жаден, но ще бъдат напоени и камилите ти, и овцете ти. Камилите бяха напоени по-трудно, отколкото овцете. А напояващите бяха различни – красивата и крехка Ревека напоява камили, а силният и мъжествен Яков напоява овцете. Няма значение какъв си – силен или слаб; жена или мъж, ти можеш да бъдеш употребен да напоиш жадните.

Затова, Господи, Те моля, да стоя при кладенци с извираща вода, за да мога да напоя жадните. Да не пропусна и да не запуша кладенеца с живата вода.


27 Януари 2008

Илияна Киркова
Каталог: iliana
iliana -> Каква е тази увереност, на която уповаваш?
iliana -> Само още малко
iliana -> Книга като нещо, в което се изреждат имена след имена. Но днес това за мен се промени
iliana -> Да запазиш мира, който Бог ти дава
iliana -> Голиат и Давид
iliana -> Ще пътувам в живота на патриарха Авраам. Интересен път, с вълнуващи обещания от Бог и ето първото в стих 7 „
iliana -> Спокойно ще легна и ще спя, Защото Ти, Господи, в самотия ме правиш да живея в безопасност
iliana -> Загрижено обърнах внимание на вас и на извършеното с вас в Египет. Затова реших: ще ви избавя от подтисничеството в Египет и ще ви заведа в земята на ханаанци, хетейци, аморейци, ферезейци, евейци, и йевусейци, в земя
iliana -> Пожелание за 2009-та
iliana -> Стани и иди! Ще си сит и напоен


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница