Привет на всички от групата!Дата10.10.2017
Размер49.73 Kb.
Привет на всички от групата!

Миналата седмица участвах в един WEBinar on line с Шелдън Найдъл (Sheldan Nidle), в който той говори в продължение на час и след това отговаряше на въпроси около половин час. Аз следя посланията му от повече от година. Той има собствен сайт, и е основател на Активна планетарна организация.

Кой е Шелдън? От дете общува със същества от Сириус. Много често е бил телепортиран на корабите и обучаван там. Обучавали са го в стаи с вибриращи стени с честотата на мозъчните му трептения и с холограми са го запознавали с историята на Галактиката, история на Щатите, квантова физика и др. Това му е причинявало много трудности тук на Земята и той е помолил да го оставят на мира. През това време се занимава с научна дейност, изследва изобретенията на Тесла, занимава се с космология, астрофизика и е известен в научните среди с работата си върху алтернативните източници за електроенергия.

През 1980 г. контактите се възобновяват, казват му, че е време за мисията му, но за по-голямо удобство му слагат импланти /етерни и материални/, чрез които той е в непосредствена връзка с тях и информацията му е като чрез радио вълни. Не е необходима телепортация. Така се превръща в представител и говорител на звездната нация на Сириус и на Галактическата федерация.

Шелдън застъпва и разпространява планът НЕСАРА, свързан с просперитета и промените в правителствата.

Той е категоричен за масовите арести и за промените в правителствата, за новите фондове и социални програми, които ще осигурят просперитет и задоволяване на всички нужди, за освобождаване на технологии, свързани със свободна енертия, медицинска помощ, устройства за телепатично общуване и нови транспортни средства, с които ще пътуваме където пожелаем. Всичко това трябва да се случи преди Първия контакт.

През този период ще има категорична поява на кораби на небето и постепенно ще бъдем информирани за Галактическата Федерация на Светлината, за историята на Планетата и нашата цивилизация.

Галактическата Федерация е основана преди 4,5 милиона години с цел разпостраняване на светлината и установяване на Галактически мир след продължителни войни в Галактиката. В нея участват 200 000 звездни нации, които общуват на много нива. Самото й управление е динамично и многоизмерно.

След тази постепенна подготвка на масовото съзнание (нашето участие е важно и ще имаме конкретни задачи), предстои „Първият контакт”. Този първи контакт представлява среща с нашите Галактически братя, в същото време ще се срещнем и с Възнесените Владици и със съществата от Кухата Земя (Агарта).

Той обяснява какво представлява коръбът-майка на Сириус. Има енергия на любов и невероятно спокойствие и радост. Там хората няма да имат нужда от медицински пособия като очила, бастуни и др., защото електромагнитното ни тяло ще се балансира автоматично. Ще чувстваме телата си здрави, силни и свободни. Ще стъпваме върху възглавници от електромагнитно поле, сякаш стъпваме върху облаци, които сами намират стъпалата ни. Когато например сме жадни, ще се появява чаша чиста вода.

Те могат да забавят и ускоряват времето, за нас ще го забавят за по-голямо забавление. Примерно 1 земна минута да е равна на 2 часа на кораба.

Първият контакт ще се подготвя постепенно, но бьрзо във времето.

След срещата ни с Галактическите същества предстоят няколко месеца за подготовка към Пълното съзнание и Прехода.

През първия месец предстои обучение на корабите, което ще бъде интензивно, с холограми, ще има три вида репликатори: за къщи с мебели, за храна и за дрехи, различни от сегашните ни. Ще се запознаем с историята на Планетата Земя, човешката цивилизация и Галактиката.

През втория месец предстои почистване на екологичните системи на Планетата Земя с разсекретените технологии плюс светлинни технологии от Галактическата федерация.

През третия месец предстои запознаване със съществата от Агарта, които са Лемурийци, спасили се от потъването на Лемурия, а също и звездни същества. Те изглеждат като нас, но са по-големи.

Могат да се смаляват или изчезвет. Природата им е девствена и много красива. Преобладава зеленият цвят. Растенията там имат съзнание. Хранят се с растения с жива енергия. Храната им се доставя от мощен хранителен компютър, който се задвижва от мисълта. Живеят в единство, хармония и любов. Водата също има съзнание и когато плуват, тя ги носи и е заедно с тях. Забавляват се с много видове игри, но без състезателен характер. Трудят се по 4 часа и правят всичко заедно. Те са обединено съзнание и очакват сливането си с нас за Прехода, при който ще се установи „пълно съзнание за човечеството”, и ние, заедно с Агарта и Земята, ще направим Възнесение като едно Съзнание.

През четвъртия, последен месец от годината до 21.12.2012г., ние ще бъдем в Агарта, където ще се доизграждат светлинните ни тела с помощта на светлинни камери и духовни водачи.

През това време Земята ще претърпи огромни промени, движение на земни пластове и т.н., осите на северния и южния полюс ще влязат навътре и ще се образува един полюс, съответно ще се промени време-пространството. Ще се появят три нови континента - Атлантида, Лемурия и Шри Ланка. През този период на Земята не може да оцелее живо същество.

След 21.12.2012 г. заедно със съществата от Агарта ще бъдем вече на Новата Земя, която няма да има нищо общо с тази, а ще бъде върната към първоначалното си девствено състояние.

И в тази нова реалност с напълно разгърнат потенциал на същества от пето измерение ще създаваме новия Златен век на Земята.

Това е... Фантастично е , част от информацията я има в сайта Paoweb.

Много скоростен и оптимистичен вариант за Прехода, ще поживеем и ще видим.

Галактическата федерация разчита на работниците на светлината, които ще имат конкретни задачи и ще служат за авангард на просветителската и др. дейност.

И всичко ще се случва с радост и възторг!

Любов и радост !

Мариана


----------------------------

Допълнение от Мая:

Ето малко повече информация от Шелдън Найдъл:


http://www.paoweb.com/gh101.htm

Planetary Activation Organization (PAO)

Galactic Humans 101 Video on
Many of you have mentioned that it is difficult for you to find people with whom you can share galactic information. Some may suffer from isolation while others, in trying to explain your feelings and knowledge to friends, often feel ridiculed, misunderstood or somehow judged.

The PAO would like to help. We offer a FREE Webinar called Galactic Humans 101,


in which Sheldan shares his unique knowledge with his listeners. With Disclosure on the horizon, we believe that now is the time for PAO to reach out to embrace and inform more people.

If you sense that some of your friends, family members and/or colleagues might be receptive,


PAO encourages them, and you, to tune in to this special Webinar on YouTube.

(Part 1, Part 2 и пр. са линкове, можете да щракнете върху тях, за да видите съответното видео.)Part 1:

Introducing Sheldan Nidle - How he became involved in this mission.

Part 2:

Sheldan tells his story about being contacted by the Galactic Federation.
The PAO - Its purpose.

Part 3:

PAO organization continued and a brief Galactic History - How we became
third-dimensional beings - Atlantis - Lemuria.

Part 4:

Who the PAO core group is. - Our true Earth history and human origins.

Part 5:

Starseeds - Are you one? Their role. How we are changing? The Great Shift.

Part 6:

The Galactic Federation and Spiritual Hierarchy - Our friends in space - Who are they? How we will become galactic humans.

Part 7:

Activating your light body - Contact information

Ченълинги с Шелдън Найдъл на български можете да прочетете тук:http://www.galacticchannelings.com/bulgarian/index.html

А тук има ченълинги с Шелдън Найдъл на английски:http://www.galacticchannelings.com/english/index.html
Каталог: 01-Bulgarian -> 14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Биография на един йогин Парамаханса Йогананда Предговор
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Книга първа платон елевсинските мистерии Младостта на Платон и смъртта на Сократ
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> К. Г. Юнг Автобиография спомени, сънища, размисли Записани и издадени от Аниела Яфе Подготвената съвместно от Юнг и Аниела Яфе автобиография
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Уолдън или Живот в гората Хенрих Дейвид Торо
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Вестителите на зората барбара Марчиняк
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Живот без принцип хенри Дейвид Торо Избрани произведения
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Образи и символи Размисли върху магическо-религиозната символика
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Sant Bani Ashram Sanbornton, New Hampshire, usa превод Красимир Христов, 2003 Художник на корицата Димитър Трайчев Кратка биография
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Писма на елена рьорих 1929 – 1932 Том 2 Един уникален по съдържанието си труд
14.Knigi%20i%20statii%20-%20Ezoterika -> Митът за вечното завръщане Архетипи и повторение


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница