Проекта: Настоящото писмо представлява предложение за учредяване на Младежка секция към сбир. Наименованието на проекта е Y!Lib (Young Librarians). Кои сме ние?Дата28.10.2018
Размер26 Kb.
#102580


Проекта:
Настоящото писмо представлява предложение за учредяване на Младежка секция към СБИР. Наименованието на проекта е Y!Lib (Young Librarians).
Кои сме ние?
Ние сме група студенти, изучаващи “Библиотечно-информационни науки” в СУ “Св. Климент Охридски”, членове на СБИР, търсещи път за реализация на младите хора в тази област.
Идеята...
...се зароди спонтанно по време на дискусиите ни по повод предстоящото участие на част от нас в тазгодишния международен студентски летен семинар. Така възникнаха множество въпроси относно възможностите на младите специалисти в избраното поприще, както и за необходимостта от младежка организация, спомагаща за обмен на информация и знания, за защита на техните интереси.
Целите:
СБИР е организация с дългогодишна история и мисия в живота на българските библиотеки и библиотечните специалисти от страната. Младежката секция ще има за цел да улесни начинаещите и бъдещите библиотечни специалисти. Тя ще бъде форум на младите, ще дава гласност на идеите и проблемите им, ще ги подкрепя в начинанията им.

Каним Ви да се присъедините към тази инициатива!
Начинът, по който може да направите това е като заявите интерес и/или желание за участие в обща среща, на която да се учреди Младежката секция на адреса за електронна поща на СБИР : lib@fastbg.net

За тема на писмото си отбелязвайте “Y!Lib” или “Младежка секция”, като не пропускате да оставите адрес за обратна връзка!

Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница