Проектиране, производство и монтаж конструктивни, архитектурни елементи, детайли на изделия за вграждане в сградистраница1/6
Дата28.02.2022
Размер21.28 Kb.
#113392
  1   2   3   4   5   6
Количествените натрупвания водят до качествени изменения

Количествените натрупвания водят до качествени изменения – базата за т.нар. „времеви и пространствен континуум“, т.е. материята НЕ се намира във времето и пространството, а "времето и пространството са характеристики на материята"!
Основна дейност на компаниите: проектиране, производство и монтаж конструктивни, архитектурни елементи, детайли на изделия за вграждане в сгради,
Времето и пространството, като характеристики на материята са коренно променени през последните 15 години и промяната на качеството е необратима – информационен етап от развитието ни и индустрия с устойчиво развитие, затова насоките в развитието на дейностите на компаниите и произвежданите от тях продукти трябва да са насочени към:

  • Дигитализация на дейностите– управление на производство и продуктите.

  • Декарбонизация и кръгова икономика.

  • Зелено и устойчиво строителство – продукти и материали за вграждане в сгради.

Дейността на компаниите трябва да бъде ориентирана към Гарантиране, че вградените изделия, материали и ресурси, като енергията, водата и суровините, използвани за производство и транспортиране на материалите в сградата, са сведени до минимум, така че сградите да имат наистина ниско въздействие върху живота.
Съветът за зелено строителство на САЩ (USGBC) се ангажира да трансформира начина, по който нашите сгради са проектирани, изградени и експлоатирани чрез LEED – най-добрата система за проверка на трета страна за устойчиви структури по целия свят.

  • Всички нови сгради трябва да работят при нетни нулеви въглеродни емисии от 2030 г.  • Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница