Програма с 8 нощувки Дата на тръгване 11. 03. 2016



Дата17.09.2017
Размер131.05 Kb.
#30363
ТипПрограма
Екзотично вдъхновение до

Сингапур, остров Бали и Дубай
Програма с 8 нощувки
Дата на тръгване 11.03.2016





Сингапур - колоритен, високотехнологичен мегаполис с привкус на неповторима азиатска екзотика и британски аристократизъм. Първото нещо, което прави впечатление при срещата с това уникално кътче земя е изключителната чистота, високият стандарт и спокойствието. Невероятен мулти - етнически микс повлиян в голяма степен от китайско, малайско, индийско и не на последно място, западно културно наследство, традиции и бит. 




Индонезия е най - големия архипелаг в света, дом на най-големият гущер – Комодския варан, най-малката маймуна – Тарсиус, най-голямото цвете - Рафлезия арнолди и над 10 000 вида орхидеи. Разположения между Азия и Австралия тропически рай се състои от 17 508 острова. Несъмнено перлата в колекцията от острови е Бали. Тук ви очакват първокласни хотели, древни будистки и хиндуистки храмове, бели пясъчни плажове, пищна тропическа растителност и най-романтичните залези.




Разположен върху сините води на южния залив и златните пясъци на пустинята, Дубай предлага на своите посетители целогодишно слънце и смайващ лукс, в съчетание с уникален допир до арабската култура. Известен в миналото като „град на търговците", Дубай от векове посреща морски пътешественици, търговци и туристи по своите крайбрежия, превръщайки се в една от най-популярните дестинации за релаксираща почивка, авантюристична разходка в пустинята или бурен нощен живот.


ПРОГРАМА


Първи ден 11.03.2016

Отпътуване рано сутринта с микробус от София за Истанбул. Пристигане в Истанбул и полет с Emirates (авиокомпанията, спечелила приза за най-добра в света за 2013 г) за Дубай в 19:05 часа. Кацане в Дубай на новия фамозен терминал 3 и прекачване на полет за Сингапур.



Втори ден 12.03.2016

Пристигане на летище Чанги в Сингапур в 14:40. Сингапур е островен град-държава и не напразно е смятан за най-чистия и зелен мегаполис в цяла Азия, който привлича туристите с уникална смесица от небостъргачи, търговски центрове, типични местни квартали и пищна тропическа растителност. Трансфер до хотела и настаняване в луксозния Park Hotel Clarke Quay 4*. Свoбодно време за разходки в оживения район около хотела. Нощувка.



Трети ден 13.03.2016

Закуска. В 9:00 ч. полудневна екскурзия на Сингапур с местен лицензиран екскурзовод. Посещение на парк Mерлион, носещ името на символът на града „Мерлионът“ - статуя на лъв с тяло на риба, висока осем метра и символизираща силата и смелостта на гражданите на Сингапур. Разглеждане на забележителностите от Колониалния период - сградата на парламента, впечатляващия върховен съд, общината и др. Следва кратка спирка в квартал Малка Индия - център на индийската общност в Сингапур, където ще се потопите сред ухание на подправки, гирлянди от жасминови цветове и изобилие от етнически бижута. Посещение на невероятно красивата ботаническа градина, основана през 1822 г. от британския пътешественик, изследовател и основател на град Сингапур, Сър Томас Стамфорд Бингли Рафълс и най-голямата атракция градината с орхидеите, където ще се насладите на изключителната красота на над десет хиляди вида от царственото цвете. Разходката тук е приказно преживяване и със сигурност ще пожелаете да се снимате и запазите като спомен всяка една от тези божествени комбинации от цветове и изящни форми. Екскурзията приключва с китайския квартал, едно от най-популярните места в Сингапур. И за да завърши денят ви подобаващо, веднага след обзорната екскурзия на Сингапур, ви предлагаме посещение на новата атракция „Градините на залива“, простиращи се върху площ от 54 декара. Ще видите уникален флорален купол, под който са разположени 18 супер дървета с височина от 25 до 50 м., които генерират слънчева енергия и събират дъждовна вода и ще се разходите по специално изградените мостове в дърветата на 22 метра височина. Ще се насладите на разнообразие от 163 000 вида растения и цветя от всички краища на света, подредени в изумителни тематични градини, както и езеро обитавано от водни кончета. Супер дърветата са най-смелия проект на „Градините при залива“ и са неделима част от силуета на съвременен Сингапур. Метафората в него е осъществена по изключително оригинален начин и несъмнено превръща Сингапур в световна ботаническа столица. Свободно време и възможност за шопинг в някой от 277-те търговски центъра. По желание посещение на Марина бей – изумителен футуристичен хотел, състоящ се от три 200-метрови кули, върху, които е кацнал трипалубен кораб, в комбинация с невероятен 150-метров басейн, наречен „infinity“ (безкрайност), заради оптическата илюзия, че ръба му прелива в хоризонта, създавайки усещането, че човек плува в небето. Свободно време в Небесния парк „Sky park”, разположен на 57-ия етаж, който предлага зашеметяваща 360 градусова панорама към Сингапур. Точно в 20 часа от терасата на Марина бей, ще имате възможност да наблюдавате зрелищно лазерно шоу във водата. Самостоятелно връщане в хотела. Нощувка.



Четвърти ден 14.03.2016

Закуска. Освобождаване на хотела, трансфер до летището в Сингапур и полет за Денпасар. Кацане на остров Бали и трансфер до курорта Нуса Дуа. Настаняване в луксозния хотел Melia Bali Villas 5*. Свободно време за плаж или по желание СПА процедура, за изчистване и балансиране на енергията. Легендарните балийски тропически СПА процедури обединяват екзотична атмосфера, широка гама от алтернативни терапии и натурални продукти. Балийския традиционен масаж и холистичните лечебни техники, са комбинация от чудотворни продукти от кокосово масло, като чрез използването на балийски камък се постига изключително ефективен начин за стимулиране на енергията на тялото, ума и духа. Терапията служи и за премахване на отрицателната енергия и зареждане с целебната сила на природата. Нощувка.



Пети ден 15.03.2016

Закуска. Свободен ден за плаж и развлечения или организиране на шопинг тур. Пазаруването в Бали не е просто разходка по магазините, то е изкуство, а договарянето е задължително. Този традиционен похват прави търговията на острова забавна, като във всяка сделка можете да усетите човешката топлина. Вечерта по желание посещение на Шоу Девдан (www.devdanshow.com). Почивката ви на остров Бали няма да е пълноценна без да сте посетили Девдан „Съкровището на архипелага". Този спектакъл ще ви покаже богатите и разнообразни култури на Бали и Нусантара чрез зашеметяващата илюзия на ослепителни костюми, уникални художествени танци и спиращи дъха въздушни акробатични номера. Тази 90-минутна мега продукция ще ви помогне да откриете Индонезия по един пленителен и вълнуващ начин, както никога досега. Нощувка.



Шести ден 16.03.2016

Закуска. По желание целодневно приключение със слонове в сърцето на о. Бали. Пътешествие в прохладната джунгла, седейки върху стол от тиково дърво, на гърба на слон e изживяване, което никога няма да забравите. Без съмнение Elephant Safari Park, намиращ се в селището Таро е едно от местата, които непременно трябва да посетите. Това е единственият на острова изцяло завършен уникален парк със слонове, който дава възможност да се запознаете отблизо с тези невероятно добри създания, сред красивата тропическа обстановка. Погалете ги и се снимайте с тях, а след това научете повече за техния живот от графиките, изложени в парка. Паркът в Таро е обявен за най-добрият в световен мащаб и разполага с цялостно изграден музей с богата колекция от паметници на слонове и единственият в Югоизточна Азия скелет на мамут. Връщане в хотела. Нощувка.



Седми ден 17.03.2016

Закуска. Свободно време за плаж или по желание полудневна екскурзия до свещения балийски храм Тирта Емпул. По пътя преди храма ще направим кратка почивка с разглеждане на плантация за кафе от сорта Копи Лувак, което се произвежда само на островите Бали, Ява и Суматра, в количества не повече от 500 кг. годишно. Кафето Лувак има забележителна репутация сред почитателите на тази напитка. Това е скъпо кафе, рядко срещано, вкусно и приятно за сетивата. Наричат Бали „Островът на хилядата храма“. Навсякъде ще видите издигнати светилища на митологични същества, украсени с традиционни символи. Следва посещение на митичния храм Тирта Емпул (в превод Храмът на свещената вода) - построен до свещен извор с минерална сакрална вода и спирка за фото пауза в живописните терасовидни оризови полета на Тегаланг. Изкуството в Бали е на всеки ъгъл и във всяка къща. Маршрута продължава с посещение на селцата Мас и Челук, където местните жители изработват дърворезба, скулптури и красиви изделия от сребро. Връщане в хотела. Нощувка.



Осми ден 18.03.2016

Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището и директен полет за Дубай в 00:05 (на 19.03.20016) с авиокомпания Emirates.



Девети ден 19.03.2015

Пристигане в Дубай в 05:25 часа местно време. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време или по желание включване в различни организирани турове. За любителите на силните усещания, предлагаме вълнуващо сафари в пустинята. Това е незабравимо арабско приключение, което ще ви отведе далеч от шумния Дубай, сред златистите пясъчни дюни до сърцето на пустинята. Свободно време за фото пауза на фона на залязващото пустинно слънце. Следва вечеря на барбекю под открито небе в традиционно бедуинско селище и автентична танцова шоу програма. По желание екскурзия до емблематичната кула Бурж Халифа. Кулминацията на всяко посещение в Обединените Арабски Емирства е изживяването да се изкачите на върха на най-високата сграда в света. Панорамата от терасата на 124-тия етаж открива пред вас изумителни хоризонти. Изкачването започва от приземния етаж на Дубай Мол, по някой от 57-те асансьора в сградата, които се движат със скорост от 18 метра в секунда. По време на изкачването в асансьора, тече мултимедийна презентация, която ще ви запознае с екзотичната история на Дубай. След посещението на Бурж Халифа, след 18 часа на всеки 30 минути, в подножието на кулата започва представлението на танцуващите фонтани. Връщане в хотела или свободно време за шопинг. Връщане в хотела. Нощувка.



Десети ден 20.03.2016

Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела и трансфер до летището. Полет за Истанбул с 14:35 часа. Кацане на летище Ататюрк в 17:35 и трансфер до София. Пристигане в София около полунощ.





ХОТЕЛ НА ОСТРОВ БАЛИ



Melia Bali Villas 5* www.meliabali.com

Местоположение: Луксозният комплекс е разположен на морския бряг, на плажа Нуса Дуа. Заобиколен е от красива тропическа градина. Хотелът разполага с 484 стилно обзаведени стаи.

В стаите: Всички стаи са с просторна тераса, климатик, 29-инчов телевизор, телефон, сейф, интернет (срещу заплащане), мини бар, кана за кафе/чай, баня с вана или душ, сешоар и халати.

На територията: плувен басейн тип лагуна, фитнес, водни спортове, уроци по танци, водна аеробика, тенис корт, СПА център, джакузи, средиземноморски ресторант Sorrento с елегантна атмосфера за романтична вечеря, японски ресторант Sakura, азиатски ресторант Lotus, пицария и бар на брега на морето, лоби бар, бар при басейна, интернет в общите части.

ХОТЕЛ В СИНГАПУР



Park Hotel Clarke Quay 4* www.parkhotelgroup.com

Местоположение: в район Ривърсайд, до метростанция Clarke Quay, на 30 минути от летището.

В стаите: климатик, телефон, 32-инчов телевизор, мини бар, кана за кафе и чай, сейф, баня с душ, сешоар.

На територията: открит басейн, СПА център, 2 бара, ресторант, фитнес, интернет в общите части.

Хранене: Закуска

ХОТЕЛ В ДУБАЙ



First Central 4* www.central-hotels.net

Местоположение: в район Текос, в близост до метростанция и Mall of Emirates

В стаите: климатик, телефон, 32-инчов телевизор, мини бар, кана за кафе и чай, сейф, баня с душ, сешоар.

На територията: 2 ресторанта, басейн, бар на басейна, фитнес, интернет в общите части.

Хранене: Закуска

Възрастен в двойна стая

Възрастен в двойна стая

1665 €

3257 лв.



Цената включва:

  • Самолетни билети Истанбул – Дубай - Сингапур

  • Трансфери летище – хотел – летище в Сингапур

  • 2 нощувки със закуска в хотел 4* в Сингапур

  • Самолетен билет Сингапур – Денпасар

  • Трансфери летище – хотел – летище в Бали

  • 4 нощувки със закуска в хотел 5* на остров Бали

  • Самолетен билет Денпасар – Дубай

  • Трансфер летище – хотел – летище в Дубай

  • 2 нощувки със закуска в хотел 4* в Дубай

  • Самолетен билет Дубай - Истанбул

  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро на човек

  • Екскурзоводско обслужване на руски / английски език в Сингапур

  • Екскурзоводско обслужване на български / руски език / английски език на о. Бали

  • Екскурзоводско обслужване на български / английски език в Дубай

  • Представител на туроператора по време на пътуването и престоя



Цената не включва:

  • Трансфер София – Истанбул – София 75 евро на човек

  • Летищни такси в размер на 342 евро (към дата 03.11.2015)

  • Виза за Индонезия 25 $ (заплаща се в USD на летището в Индонезия)

  • Изходна такса при напускане на Индонезия 20 $(заплаща се в USD на летището в Индонезия)

  • Такса „Туристически дирхам“ в Дубай, 10 дирхама на ден (около 3 USD). Заплаща се лично от всеки, при напускане на хотела.

  • Допълнителни екскурзии в Сингапур

  • Допълнителни екскурзии на о. Бали

  • Допълнителни екскурзии в Дубай

  • Застраховка - Отмяна на пътуване - от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Алианц България“, гр. София, бул. „Княз Ал. Дондуков“ № 59, ЕИК 040638060, тел. 08 930 23 55


Допълнителни екскурзии на остров Бали.

  1. СПА процедура (90 мин.) 50 . Цената включва – транспорт от и до хотела, масаж - ароматерапия, уелкъм напитка от билков чай, сейф за съхранение на лични вещи, използване на СПА съораженията.

  2. Сафари и езда със слон 99 . Тръгване в 08:30 и връщане в 15:30 часа в хотела. Цената включва – транспорт от и до хотела, билет за парка, сафари разходка, обяд и шоу със слонове.

  3. Devdan Show в Nusa Dua Theater 65 . Цената включва – транспорт от и до хотела и билет за театъра и 90 минутно представление.

  4. Полудневен (4,5 часа) шопинг тур на Бали 35 €. Цената включва транспорт от и до хотела, посещение на аутлет център, магазин за сувенири и бижута с екскурзовод (на български или руски)

  5. Полудневен тур (4,5 часа) до храма Тирта Емпул, фабриката за кафе Лувак, оризовите тераси в Тагаланг и традиционен обяд 85 . Цената включва – транспорт от и до хотела, посещение на храма и оризовите полета, обяд, екскурзовод на български/ руски.


Допълнителни екскурзии в Сингапур:

  1. Полудневен тур на Сингапур 45 €. Цената включва – транспорт от и до хотела и екскурзоводско обслужване на руски език, входна такса за National Orchid garden.

  2. Посещение на Градините на Залива 47 €. Цената включва – транспорт и входна такса. Групата ще бъде придружавана от английско или руски говорящ гид.

  3. Посещение на Марина бей и билет за панорамния 57 етаж „Скай парк“ – 25 сингапурски долара (заплаща се на място)


Допълнителни екскурзии в Дубай:

  1. Джип сафари в пустинята 55 €. Цената включва – транспорт с луксозни климатизирани джипове от и до хотела, разходка в пустинята и вечеря с програма в бедуинско селище.

  2. Билет за Бурж Халифа 55 €. Цената включва билет за вход. В цената не е включен транспорт от и до хотела.


Важно:

  • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България, с цел предварителна резервация на посещаваните обекти.

  • Цените на екскурзиите са валидни при минимум 10 човека

  • Последователността на описаните в програмата допълнителни екскурзии може да бъде променена с оглед на оптимизацията по провеждането им, работното време на посещаваните обекти и наличните свободни места.

  • Посочените пакетни цени са калкулирани при курс 1 USD = 1.75 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 3 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.




Полетна информация:

11.03.2016 Истанбул 19:05 Дубай 01:20
12.03.2016 Дубай 03:15 Сингапур 14:40

14.03.2016 Сингапур 11:50 Денпасар 14:30

18.03.2016 Денпасар 00:05 Дубай 05:25 на 19.03.2016
20.03.2016 Дубай 14:35 Истанбул 17:35

Разрешен багаж по всички полети до 30 кг. чекиран и 7 кг. ръчен


Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 15 човека
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 15 дни преди началото на екскурзията.
Допълнителни екскурзии: Заявяват се и се заплащат в България.
Визов режим: Няма изисквания за предварително поставяне на визи.

Начин на плащане:

  • Депозит в размер на 50% от пакетната цена при записване.

  • Доплащане 30 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.


Условия за анулация и неустойки:

  • До 60 дни преди датата на пътуването – такса резервация в размер на 100 евро на човек.

  • До 30 дни преди датата на пътуването 50 % от общата сума + глоба за самолетните билети, определена от авиокомпанията.

  • От 29 до 15 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването.



Необходими документи:

• Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане


• За деца под 18 години – нотариално заверена родителска декларация за съгласие детето им да пътува с придружител.
• Не се прилагат задължителни имунизации и ваксинации. Няма задължителни медицински и здравни изисквания.

ТА “ЕМЕРАЛД ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ” ООД има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160153100000007/22.06.2015 на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. „Княз Ал. Дондуков“ № 59, ЕИК 040638060, тел +359 2 930 23 55
Каталог: img -> PROGRAMI POC
PROGRAMI POC -> Програма: 1-ви ден: 30. 12. 2014 (вторник)
PROGRAMI POC -> Програма: Ден 1 07. 12 Излитане от летище София за Дубай в 00: 00 ч
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Програма за тази непозната част на испания! „ Там, където пред теб е само океанът почивка като на слънчевите Кариби кадис и курортите на Коста де ла Лус
PROGRAMI POC -> Възрастен 35 €, деца 4 до 12 год. – 17. 50 €, на място: възрастен 40 €, деца 4 до 12 г. – 20. 00 €. Минимален брой: 18 туристи „Там, където пред теб е само океанът!”
PROGRAMI POC -> Сицилия – за малки, големи и 55+ самолетна почивка
PROGRAMI POC -> Програма 10. 00 23. 00 Хранене ресторант
PROGRAMI POC -> Почивка в турция – Атлантис Хотел 5
PROGRAMI POC -> Ресторанти и барове


Сподели с приятели:




©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница