Програма стажантската програма на Ситигаз БългарияДата21.06.2018
Размер27.2 Kb.
#75301


СТАЖАНТСКА ПРОГРАМА

Стажантската програма на

Ситигаз България

Стажантската програма на „Ситигаз България” ЕАД цели да осигури възможности за професионално и личностно развитие за младите хора.  Нашата основна задача е да запознаем теоретично подготвените студенти  със спецификата и особеностите на бизнеса, като по този начин им осигурим добър старт за кариерно развитие. Ние търсим хора, които са открити и ориентирани към екипна работа, желаят да поемат отговорност, споделят позитивното ни отношение към живота, виждат възможност във всяка промяна, стремят се да научават нови неща и да постигат резултати.За нас:

Ситигаз България" ЕАД е дружество, основано през септември 2004 г., като 100% дъщерно на италианското дружество за разпределение и продажба на природен газ „Групо Сочета Газ Римини" АД. Фирмата е създадена с цел придобиване на лицензии за продажба и разпределение на природен газ в България. След участие и спечелване на търга на ДКЕВР за избор на лицензиант в регион Тракия от страна на „Групо Сочета Газ Римини" АД, съгласно българското законодателство, лицензия за газоснабдяване и продажба на природен газ бе издадена на българското дружество „Ситигаз България" ЕАД през октомври 2006 г.

Предмет на дейност на фирмата е разпределение и продажба на природен газ в регион Тракия, след изграждане на собствена газоразпределителна мрежа в 36 общини. Лицензиите са за 35 години.

Повече информация за дружеството може да намерите на сайта ни: www.citygas.bg

Стажантската програма се провежда в „Ситигаз България” ЕАД офис Пловдив. Процедурата за подбор преминава през два етапа:


  1. подбор по документи – автобиография и мотивационно писмо.

  2. интервю.

По време на Програмата на стажантите се съставят индивидуални планове, в които се поставят ясни и измерими цели, обвързани с придобиването на нови знания и умения и съобразени с нуждите на компанията. За всеки стажант се определя наставник, който да подпомага процеса по въвеждане и оказва пълно съдействие и подкрепа.

Как се кандидатства?

Изпратете ни автобиография, мотивационни писмо и актуална снимка на адрес:

E-mail: plovdiv@citygas.bg
Subject:  Internship

Ситигаз България ЕАД


гр. Пловдив
бул. „Марица” №27 ет.1

Крайният срок за подаване на документи е през април всяка година.

В Стажантската програма могат да се включат:

   - студенти от III и IV курс от всички специалности от Технически университет София филиал Пловдив; Пловдивски университет „Паисий Хилендарски”, Университет за хранителни технологии и др.

   - настоящи и бъдещи магистри.

От Вас очакваме:

• Висше техническо образование (степен бакалавър);
• Много добри умения за работа с програмните продукти от пакета на MS Office;
• Опит в сферата на енергетиката или друга област ще се счита за предимство;
• Ориентираност към резултати, комуникативност и позитивност, самоорганизираност, прецизност, дисциплинираност и отговорност.

Продължителност на стажантската програма: 3 месеца.

Продължителността на стажовете се договаря между стажантите и съответните им ръководители, на пълен (8 часа), или непълен (4 часа) работен ден. След приключване на програмата има възможност на стажантите да бъде предложена постоянна работа в компанията.

Всеки, участвал в стажантската програма получава Сертификат за представянето си, подписан от ръководството на „Ситигаз България” ЕАД.За стажа

Стажантските ни програми са създадени, за да могат бъдещите специалисти да се приобщят към екипа на Ситигаз България и да участват във взаимодействието между теория и практика.Специално се насърчава разработката на собствени идеи и проекти, които, в зависимост от качеството и рентабилността им, могат да бъдат внедрени в технологичните и управленски процеси на дружеството.

За допълнителна информация:

инж. Пламен Ангелов – Ръководител Маркетинг и продажби , тел. 032 / 39 39 12, plamen.angelov@citygas.bg

Станете част от екипа на СИТИГАЗ БЪЛГАРИЯ!
Каталог: content -> files
files -> First name: Peyo Last name: Ralinsky Company
files -> Да заминем на професионален стаж с аиесек!!!
files -> Екологична оценка и swot анализ Екологична оценка на проект на План за управление на речните басейни в Дунавски район за басейново управление
files -> Авиомеханици
files -> Екологична оценка и swot анализ – Оценка за съвместимостта на План за управление на речните басейни в Дунавски район за басейново управление
files -> Доц д-р Иван Николов Шопов 37. Shopov I


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница