Програма за дейността на рср през 2013 г. На заседанието беше представен и обсъден проекта на Регионалния план за развитие на Северозападен район за периода 2014-2020 гДата24.07.2016
Размер12.46 Kb.
ТипПрограма
На 29 ноември в Заседателната зала на Областна администрация Монтана се проведе съвместно заседание на Регионалния съвет за развитие и Регионалния координационен комитет към РСР на Северозападен район, което бе открито и ръководено от областния управител на област Монтана и председател на РСР г-н Ивайло Петров, съобщават от пресцентъра на областна администрация – Плевен.
В заседанието взеха участие представители на министерства, областните управители на областите Видин, Монтана, Ловеч, зам. областните управители на Враца и Плевен, кметове на общини от петте области, представители на национално представените работодателски организации и синдикати, както и представители на Обединение „Регионални планове – ниво 2”.
След проведено гласуване за заместник - председател на съвета за периода от 01 януари до 30 юни 2013 г. бе избран г-н Румен Маноев - кмет на община Козлодуй.
Членовете на РСР на СЗР обсъдиха и приеха проект на Годишна индикативна програма за дейността на РСР през 2013 г.
На заседанието беше представен и обсъден проекта на Регионалния план за развитие на Северозападен район за периода 2014-2020 г.
Експерт от Министерство на регионалното развитие и благоустройството представи Стратегия за иновации и добро управление на местно ниво.
Представители от Управляващите органи на оперативните програми съфинансирани от фондовете на Европейския съюз запознаха участниците в съвместното заседание с операциите по съответните оперативни програми на територията на Северозападен район.
РСР на СЗР подкрепи с решение предложението на Областния управител на област Монтана Ивайло Петров за откриването на филиал на Русенски университет “Ангел Кънчев” в Монтана.
Каталог: wp-content -> uploads -> 2012
2012 -> За приемане чрез централизирано класиране на децата в общинскиte детски ясли, целодневни детски градини и обединени детски заведения на територията на община пловдив раздел І – Основни положения
2012 -> Критерии за отпускане на еднократна финансова помощ и награждаване на жители на община елхово I общи положения
2012 -> Програма за развитие на туризма в община елхово за 2014 г
2012 -> Област враца походът се провежда под патронажа на
2012 -> София-град Актуализиран на Педагогически съвет №8/04. 09. 2012 г
2012 -> Програма за развитие на селските райони европейски земеделски фонд за развитие на селските райони европа инвестира в селските райони
2012 -> Книгата е създадена по действителен случай. Имената на описаните места и действащите лица са променени
2012 -> Относно Обособена позиция №1


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница