Програма за изпитание на качествата на автомобила и зарядната апаратураДата13.10.2018
Размер11.93 Kb.
#84794
ТипПрограма
Новина

Започват доставките на Chevrolet Volt за търговците на марката в САЩ

Клиентите на електрическия модел Volt в щатите Калифорния и Тексас, както и в градовете Вашингтон, федерален окръг Колумбия и Ню Йорк ще получат своите автомобили от първия в света електромобил с възможност за удължаване на пробега през следващите няколко дни.

Източник: Chevrolet

Първите бройки Chevrolet Volt напуснаха завода на марката в Детройт-Хамтрамк в понеделник. Клиентите на електрическия модел Volt в Щатите Калифорния и Тексас, както и в градовете Вашингтон, федерален окръг Колумбия и Ню Йорк ще получат своите автомобили от първия в света електромобил с възможност за удължаване на пробега през следващите няколко дни. Tова е първата партида от общо 160 автомобила, които ще напуснат завода през тази седмица.

Сърцето на модела Volt е неговата електрическа система за задвижване Voltec, съчетаваща възможността за движение изцяло на електрическа тяга с високоефективен бензинов двигател с вътрешно горене, благодарение на който Volt може да измине пробег от над 560 километра преди да се наложи зареждане на акумулаторните батерии или малкия бензинов резервоар. Моделът Volt е единственият масово произвеждан на територията на САЩ елекромобил.

По-рано през годината, Chevrolet достави петнадесет предпроизводствени автомобили от модела Volt на почитатели на високите технологии, които бяха първите потребители на Volt в условията на всекидневна реална експлоатация в рамките 90-дневната експериментална програма за изпитание на качествата на автомобила и зарядната апаратура.

Американските специализирани автомобилни издания MotorTrend, Automobile и Green Car Journal наскоро избраха единодушно модела Volt за носител на своите отличия „Car of the Year”.Агенция Speed-Press
Каталог: pi files -> 2010
2010 -> Call of Duty – не игра, а Wrangler
2010 -> Серджо Перез най-бърз в тренировката във Валенсия Арабаджиев остана 21-ви, на 2,3 сек от мексиканеца
2010 -> L`argus de l`automobile
2010 -> Автомобилни зверове са обсебили новия брой на bbc topGear бг
2010 -> Породистата машина Audi Quattro Concept (видео)
2010 -> Обширно сравнение: bmw 1 Series m coupe и Audi rs3 Източник: Sport-cars fr
2010 -> Еecc 2010 Първото луксозно ретро рали на Балканите
2010 -> Амбициозен български пилот превърна старо bmw z3 m coupe в състезателен автомобил
2010 -> Рок и моторен рев огласят Търново през уикенда


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница