Програма за нова мобилна платформа Сеул, 4 ноември 2010 г. Lg electronics (LG) и MicrosoftДата05.08.2017
Размер43.41 Kb.
ТипПрограма
LG пуска безплатни приложения за телефоните си с Windows Phone 7
LG и Microsoft разработват съвместна програма за нова мобилна платформа
Сеул, 4 ноември 2010 г. - LG Electronics (LG) и Microsoft Corp. (MSFT) обявиха днес съвместния си проект за предоставяне на безплатни качествени приложения за потребителите на LG телефони с операционна система Windows Phone 7. LG и Microsoft ще субсидират обновяващо се портфолио от подбрани апликации, до които ще има свободен достъп и по този начин потребителите ще могат да се възползват максимално от уникалните характеристики и дизайн на телефоните с Windows Phone 7.
LG и Microsoft ще предлагат приложения за Windows Phone 7 в различни популярни категории като социални комуникации, игри и полезни услуги, за да могат потребителите да имат достъп до най-необходимите им апликации. На всеки 60 дни ще бъде осигурен безплатен достъп до 10 приложениня на стойност от над 30 щ.д. Потребителите на LG телефони с Windows Phone 7 ще могат да изтеглят тези апликации безплатно (за период от 60 дни) през LG Application Store, достъпен директно през мобилните им телефони.
Избрани създатели на приложения за Windows Phone ще имат ексклузивна възможност и ресурси да промотират разработките си чрез телефоните на LG. Те ще получат широка маркетингова подкрепа чрез пазарното присъствие на LG и през Windows Phone Marketplace на Microsoft. LG ще популяризира новите приложения чрез промоционални събития в магазините и чрез LG Mobile Global Facebook страницата (http://on.fb.me/bltMvp). По този начин разработчиците на приложения ще се доближат до крайните потребители и ще имат нови пазарни възможности.
"Когато в началото на миналата година обещахме да подкрепим смартфон стратегията на Microsoft, знаехме, че взимаме решение, което има потенциал да генерира промени в екосистемата”, каза Чанг Ма, Вице-президент на Mobile Communications (MC) Marketing Strategy Team. „Обвързаността на Microsoft със създателите на приложения е добре позната и уважавана от индустрията. С нетърпение очакваме да видим как партньорството ни с Microsoft ще доведе до по-големи успехи.”
„Създадохме новия Windows Phone Marketplace, за да предложим нови бизнес възможности за разработчиците и партньорите ни”, каза Брандън Уотсън, Директор за Windows Phone в Microsoft. „Сътрудничеството ни с LG е в полза както на потребителите, така и на разработчиците, и ще покаже разнообразието от качествени игри и приложения, достъпни през Windows Phone 7.”
В допълнение, LG ще предлага на потребителите на Windows Phone 7, безплатен достъп до още приложения, разработени от самата компанията. Те ще са достъпни чрез LG Application Store и ще обхващат услуги за социалните комуникации като “Type n Walk” и “Voice SNS”, както и практични апликации като Subway AR”.
Програмата за разработчици на LG и Microsoft ще стартира през ноември. За повече информация, моля посетете www.facebook.com/LGMobileHQ.

# # #
За Windows Phone 7

Windows Phone 7 е различен телефон, създаден да обединява всичко, от което се интересувате. Това е телефон, който открива информацията и я предоставя в точния момент и по лесен за възприемане начин. Телефон, който организира всички неща, които обичате така че да са лесни и бързи за откриване. Windows Phone 7 опростява ежедневните ви дейности като управлението на електронната поща или правенето и споделянето на снимки, за да можете да правите повече в по-малко стъпки. С Windows Phone 7 нещата, които са от най-голямо значение за хората като игри, музика, видео, снимки, офисни приложения са организирани чрез интегрирани „хъбове” и допълнени с популярните услуги като Xbox LIVE, Zune, Bing и Microsoft Office.

За Microsoft

Microsoft (Nasdaq „MSFT”) е основана през 1975г., и световен лидер в областта на софтуера, услугите и решенията, които помагат на хората и бизнеса да реализират пълния си потенциал.


Контакт за медиите:

Rapid Response Team

Waggener Edstrom Worldwide

+1 503 443 7070

rrt@waggeneredstrom.com


За LG Electronics, Inc.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските уреди. В компанията работят повече от  84 000 души, в над 115 представителства по целия свят.  LG Electronics се състои от 5 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning и Business Solutions – с продажби в световен мащаб от 44.7 милиарда щатски долара за 2008 г. Компанията е водещ световен производител на плазмени плоскоекранни телевизори, аудио и видео техника, мобилни устройства, климатици и перални машини. LG участва в дългосрочно споразумение според, което е едновременно глобален и технологичен партньор на Формула 1™. За повече информация: www.lge.bg


За LG Electronics Mobile Communications Company

LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в мобилните комуникации. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. За повече информация: www.lgnewsroom.com.


Контакти за медиите:
Бистра Димитрова

Агенция PeeR to peer

тел: +3592 98 11 444, +3592 98 11 443

GSM:+359 898665565

e-mail: b.dimitrova@pr2peer.com

www.pr2peer.com

Sally Lee

LG Electronics Corporate Communications

+822 3777 6483sally.lee@lge.com
Каталог: download -> pressrelease
pressrelease -> За контакти: Бистра Димитрова
pressrelease -> За контакти: Бистра Димитрова
pressrelease -> За контакти: Василена Вълчанова
pressrelease -> Уникален дизайн и изумително качество на звука: това е новата персонална аудио система на lg, pc14
pressrelease -> Съобщение до медиите Гледай YouTube клипчета през плейъра си!
pressrelease -> За контакти: Цвета Димитрова Агенция PeeR to peer
pressrelease -> За контакти: Василена Вълчанова
pressrelease -> За контакти: Василена Вълчанова Агенция PeeR to peer


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница