Произходът на спинДата23.09.2018
Размер71.5 Kb.
#82596
ГЛЕДАЙТЕ ВАЖНИЯ ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ "ПРОИЗХОДЪТ НА СПИН" (THE ORIGINS OF AIDS, 2004) !!!
Превод, субтитри и презентация: Христо Цанков

skype: hi.tsankov

e-mail: hi.tsankov@gmail.com

facebook: www.facebook.com/hi.tsankov

Произходът на СПИН вече не е тайна! Лъжите са разобличени! Истината - извадена наяве, според пророческите думи на Христос, Божия Син:


Лука 12:2 Няма нищо покрито, което не ще се открие, и тайно, което не ще се узнае!

Лука 12:3 Затова, каквото сте говорили в тъмно ще се чуе на видело; и каквото сте казали на ухо във вътрешните стаи, ще се разгласи от покрива!
Матей 10:26 И тъй, не бойте се от тях! Защото няма нищо покрито, което не ще се открие, и тайно, което не ще се узнае!
След като Илюминати разпространиха измамата за еволюцията и успешно я наложиха в съзнанието на милиони хора по света, най-вече в бившите комунистически държави, дойде ред на още една тяхна измама, не по-малко дръзка и унищожителна! Интересното е, че в основата и на двете измами стои... маймуната! Първата измама, че човекът е произлязъл от маймуната, бе предназначена да убива хората духовно и морално, а втората - да ги убива физически! Че човекът се е заразил със СПИН, когато е колил маймуни, бе новата лъжа на Илюминати, успешно проповядвана от контролираната от тях световна научна общност, в продължение на няколко десетилетия. Но дойде времето да бъде разобличена и тази лъжа и скритото от погледа на хората да бъде открито! Божият инструмент за това дело бе един скромен и смел журналист от Англия, чиято съвест бе будна.
След като се сблъсква с една нова хипотеза за появата на СПИН, разследващият журналист Едуард Хупър решава, че има твърде много въпросителни около официалната версия и се заема сериозно с най-голямото предизвикателство на своя живот. Посвещава много години на изследователски труд, среща се с редица известни доктори, учени и свидетели, провежда десетки интервюта, прави няколко пътувания до Африка. Най-накрая, през 1999 г. успява да публикува своя труд, озаглавен "Реката - едно пътуване до източника на ХИВ и СПИН", предоставяйки на обществото повече от 1000 страници ексклузивна информация.
Филмът "Произходът на СПИН" (2004) отразява важни аспекти от работата и дейността на Хупър, включително неговите потресаващи разкрития за разпространението на СПИН чрез масовите ваксинации, провеждани в Африка, в периода 1957-1960 г. А именно, как СПИН е бил изкуствено предизвикан и разпространен чрез полиоваксината, как са били използвани маймунски органи и кръв за нейното производство, как маймунският вирус на шимпанзето - SIV (Simian Immunodeficiency Virus - маймунски имонодефицитен вирус), заразява големи популации в Африка чрез ваксините и провежданите масови ваксинационни кампании срещу полиомиелит, как и до ден-днешен фармацевтичните компании продължават да използват маймунски органи в производството на полиоваксината, давана на милиони деца по света - това са само някои от най-важните разкрития на разтърсващия док. филм "Произходът на СПИН"!
Филмът показва също ценни архивни кадри и интервюта с много от свидетелите на събитията в годините на масово провежданите ваксинации в Африка. В светлината на разкритите факти и доказателства, лъжите на виновните лица, служители на фармацевтичните компании, стават напълно явни. Противоречията между техните твърдения и реалните документирани факти, са очебиещи и правят вината им още по-голяма. И съвсем справедливо, много зрители ще бъдат разгневени на лицемерието и арогантността на белите престилки, обслужващи интересите на фармацевтичните картели, собственост на Илюминати!
Всъщност, вече не е тайна планът на Илюминати за скрита депопулация на световното неселението, който се е провеждал десетилетия наред чрез ваксините и масовите ваксинации. Още в края на Втората световна война, известни и опитни нацистки учени са били изтеглени в САЩ и СССР, където продължават своята "научна" работа в разработката на един нов вид оръжие - биологичното. Историческите факти показват, че двете враждуващи сили тайно са обменяли опит и научен потенциал, а техните учени са работили и експериментирали съвместно. Това обяснява факта защо в разгара на Студената война, на Алберт Сабин, известен учен на САЩ, работил по създаването на нов вид полиоваксина, е разрешено да експериментира в СССР, на територията на Латвия, Естония и Казахстан. Там Алберт Сабин ваксинира повече от 6 милиона души със своята жива орална полиоваксина, при чието производство са били използвани маймунски органи и кръв.
Всички учени, участвали в разработката на различните видове полиоваксина, са били наясно, че използваните животински органи са били заразени с множество познати и непознати животински вируси, бактерии и генетичен материал. Въпреки това, смело са извършвали своите експерименти върху големи групи хора в Африка и други части на планетата, където Илюминати са считали, че има свръхпопулация и "лош генетичен материал". За нещастие на обикновените хора, тази зловеща практика продължава и днес! Разликата между предишните и сегашните времена е само в това, че днес целият свят в лицето на обикновените хора и граждани, се счита за едно обширно експериментално поле, където Илюминати могат без всякакво ограничение и контрол да правят каквото си искат. А здравните власти на всички държави по света помагат с всички усилия в пъкленото дело на целенасочено разболяване и унищожение на народа за сметка извличането на колосални печалби за фармацевтичните картели на Илюминати. И целият този геноцид е маскиран като загриженост за здравето на хората и борба с инфекциозните заболявания!
Александър Василев, пострадал от ваксина, дава интервю пред телевизия Европа:

http://www.youtube.com/watch?v=Q_vN-t-HyV4&feature=player_embedded#at=86

Всъщност, ваксините, за чието производство се използват и до днес органи, кръв и урина от маймуни, свине, зайци, крави, пилета и много други видове животни, включително абортирани човешки фетуси и ракови клетки, са били наложени в съзнанието на хората чрез две големи измами. А те са:
1. Че ваксините са изкоренили инфекциозните болести;

2. Че ваксините дават имунитет срещу съответните инфекциозни болести.


Вероятно стотици родители ще бъдат шокирани да научат, че тези две измами са били напълно разобличени още преди 150-200 години, в зората на масовите ваксинационни програми! Световно известни учени, доктори и професори, са написали значими трудове, скрити и до днес от обществото, за които студентите по медицина нищо не са чували! Нека обаче споменем една малка част от тези изключително важни трудове (някои - брошури, а други - книги от по 700-800 стр.), които все още могат да се намерят в интернет (повечето долуизброени книги и брошури са приложени в торента, в папката "Архивни книги, разобличаващи ваксините"):

1. Commentaries on the Diseases of Children (1815) - John Clark, M.D.


2. An Appeal to the Public, on the Hazard and Peril of Vaccination(1817) - John Birch
3. Dr. C.G.G. Nittinger's Evils of Vaccination (1856) - Chr. Charles Schieferdecker, M.D.
4. Essay on Vaccination (1868) - Dr. Charles T. Pearce, M.D.
5. Report on Small-Pox Cases (1873) - Dr. Leander J. Keller
6. Anti-Vaccination (1876) - Jno. Pickering, F.S.S., F.R.G.S.
7. Prison Thoughts on Vaccination (1876) - Henry Pitman
8. Vaccination Tracts (1879) - William Young & Neeld Terrace
9. Pasteur and Jenner (1881), 8 page booklet - J. J. Garth Wilkinson
10. Sanitation, Not Vaccination, the True Protection Against Small Pox (1881) – William Tebb
11. The Fable of the Small-Pox Hospital Nurses Saved from Small-Pox by Re-Vaccination (1882) - London Society for the Abolition of Compulsory Vaccination
12. Testimonies of Medical Men on the Protection Supposed to be Afforeded by Vaccination, from 1805 to 1881 (1882) - London Society for the Abolition of Compulsory Vaccination
13. Protest Against the Compulsory Vaccination, Vaccination Inquirer, Vol. 5, (1883) - Drs. George and F. E. Hoggan
14. A Review of the Norwich Vaccination Inquiry (1883) - William J. Collins, M.D., B.S., B.Sc.
15. Medical Men and Vaccination, Address by Dr. Allinson, Vaccination Inquirer (1883) - Dr. Allinson
16. Vaccination of Immigrants, Letter to William Tebb (1883) - F. Scrimshaw
17. Sir Lyon Playfair's Logic (1883) - William J. Collins, M.D., B.S., B.Sc.
18. Sir Lyon Playfair (1884) - William White
19. Compulsory Vaccination in England (1884) - W. Scott Tebb, M.A., M.D., D.P.H.
20. The Story of a Great Dillusion (1885) - William White
21. History and Pathology of Vaccination, Vol. I-II, (1889) - Prof. Edgar M. Crookshank, M.B.
22. Jenner and Vaccination (1889) - Dr. Charles Creighton, M.D.
23. Vaccination Proved Useless & Dangerous (1889) - Alfred Russel Wallace, LL.D.
24. The Increase of Cancer (1892), The TOSCIN journal - William Tebb
25. Leprosy and Vaccination (1893) - William Tebb
26. The Vaccination Question (1895) - Arthur Wollaston Hutton
27. The Case Against Vaccination (1896) - Walter Hadwen, M.D., L.R.C.P., M.R.C.S., L.S.A.
28. A Century of Vaccination and What It Teaches (1898) - W. Scott Tebb, M.A., M.D., D.P.H.
29. Vaccination a Dellusion (1898) - Alfred Russel Wallace, LL.D., DUBL., D.C.L., OXON., F.R.S., ETC.
30. The Vaccination Superstition (1902) - John W. Hodge
31. A Summary of the Proofs That Vaccination Does Not Prevent Smallpox but Really Increases It (1904) - Alfred Russel Wallace, LL.D., DUBL., D.C.L., OXON., F.R.S., ETC.
32. The Fallacy of Vaccination (1911) - John Pitcairn, Anti-Vaccination League of America
33. Leicester: Sanitanion versus Vaccination (1912) - J. T. Biggs, J. P.
34. The Crime of Vaccination: Or Bacteria, X.Y.Z. (1913) - Dr. Tenison Dean, M.D.
35. Vaccination and the State (1914) - Arnold Lupton, M.D., National Anti-Vaccination League
36. Horrors of Vaccination - Exposed and Illustrated (1920) - Chas M. Higgins
37. The Fraud of Vaccination (1923), article from "Truth" - Dr. Hadwen
38. Sanitation v. Vaccination (1923), article from "Truth" - Dr. Hadwen
39. Small Pox - A Healing Crisis & the Truth about Vaccination (1924) - H. Valentine Knaggs
40. Dare Doctors Think? (1925) - Dr. Hadwen, M.D., L.R.C.P., M.R.C.S., L.S.A.
41. The Medical Voodoo (1935) - Annie Riley Hale
42. The Case Against Vaccination (1936) - M. Beddow Bayly, L.R.C.P., M.R.C.S.
43. The Vaccination Problem (1936) - Joseph Swan
44. The Truth About Vaccination and Immunization (1951) - Lily Loat
45. B.C.G. Vaccination (1952) - M. Beddow Bayly, L.R.C.P., M.R.C.S.
46. The Poisoned Needle (1956) - Eleanor McBean
47. The Blood Poisoners (1965) - Lionel Dole
48. Inventing the AIDS Virus (1996), 720 pages - Prof. Peter H. Duesberg
49. Vaccines and Serum Evils (1996) - Dr. Herbert M. Shelton
50. Virus Mania (2008) - Torsten Engelbrecht, Claus Kohnlein

Тези трудове са само една малка част от огромния брой книги и брошури, издадени в течение на 200 години от въвеждането на масовите ваксинации! Те са писани от елита на медицинската общност, от уважавани доктори и професори, някои от тях имащи множество научни титли. Докато здравните власти днес се стараят да убедят студентите по медицина и обществото, че цялото мед. съсловие одобрява и поддържа ваксините и ваксинациите, това съвсем не е така! Точно обратното! Най-добрите специалисти в своята област и днес отричат напълно ваксините, заявявайки както своите предшественици, че те са една голяма измама, обслужваща единствено интересите на фармацевтичните картели, собственост на Илюминати! Много други доктори знаят истината, но се страхуват да говорят открито, за да не бъдат дискредитирани и изхвърлени от системата. Но времето, в което живеем, изисква жертви! Време е истината да бъде прогласена на висок глас, без страх от последствията! Време е всички съвестни мед. лица да се изправят срещу лъжата и измамата, знаейки, че ще бъдат отговорни за живота и здравето на техните пациенти!

Изследвайки гореизброените трудове на съвестните доктори и професори от миналите и сегашни времена, се натъкваме на потресаващи и чудовищни факти във връзка с масовите ваксинации! Ето само някои от тях:1. Ваксините и ваксинациите са една голяма измама, една заблуда и престъпление!

2. Ваксините не дават никакъв имунитет, не носят никаква полза, а само увреди и смърт!

3. Причината за голямата смъртност от инфекциозни болести в миналото се е дължала на лошите хигиенни условия, бедността, мизерията, недохранването, лошите битови условия, отслабналата имунна система и др. фактори!

4. Твърдението за спад на инфекциозните заболявания чрез ваксини, е лъжа и измама!

5. Ваксинациите са един противоестествен метод на здравна превенция, притиворечащ на естествените процеси в човешкото тяло и здравните закони!

6. Масовите ваксинации са причинили бум на инфекциозни и тежки заболявания, както и масова смъртност, наброяваща в някои случаи няколко десетки души! В случая със СПИН говорим за няколко десетки милиона!

7. Бумът на рак, проказа, сифилис и други тежки и инвалидизиращи заболявания, се дължи на ваксините! Най-добър пример е епидемията от аутизъм при децата след въвеждането на живака като консервант във ваксините!

8. Били са предизвиквани изкуствени епидемии от инфекциозни болести чрез изкуствени методи на заразяване с вируси и бактерии, за да бъдат оправдани в някои случаи и наложени масовите ваксинации!

9. Били са обявявани от здравните власти епидемии от инфекциозни болести в населени места, където изобщо не е имало епидемии!

10. Масово наложените по този начин ваксинации впоследствие са предизвиквали истински епидемии!

11. В много страни са били налагани от властите задължителни ваксинации, съпроводени с глоби и дори затвор за тези, които са отказвали ваксините!

12. В много страни по света е имало масови протести и бунтове на населението срещу задължителните ваксинации!13. Хиляди ваксинирани са умирали в ужасни болки и агония! Понякога смъртната агония е продължавала дни наред!

14. Елитът на медицинската общност се е изправил срещу ваксините и ваксинациите!

15. В много страни по света са били формирани граждански сдружения и алианси срещу ваксините!

16. Били са писани множество протестни писма от съвестни доктори и държавни лица до държавните власти, включително са били водени съдебни спорове и битки, довели до отмяна на задължителните ваксинации в редица държави!17. Страшната пандемия от "испански грип" през 1918-1919 г. е била предизвикана от ваксини и изкуствено заразяване на масите! Жертвите са били 20 млн. (според някои източници - много повече)! Повечето оцелели в годините на пандемията са били неваксинирани граждани и селяни!

18. Ваксините са биологично оръжие за разпространение на смъртоносни рекомбинантни вируси, бактерии и други вредни и опасни за здравето вещества! Ваксините се използват за манипулиране гените на човека и постигане на умствен контрол върху масите! Чрез ваксините се променят още от бебешка възраст биохимичните процеси в мозъка на човека, които водят впоследствие до проблеми с опознаването на света и реалността, асоциално и деструктивно поведение и мислене, лесно пристрастяване към опиати и наркотици! Чрез ваксините Илюминати успешно променят половата насоченост на индивида, така че в днешно време има бум на хомосексуални предпочитания!Горните факти са само една малка част от цялата картина и че са доказани с множество официални данни, таблици и снимков материал! Това, което последно мога да кажа, е, че ваксините са един от най-добрите методи на съвремената Инквизиция, която днес е по-жива и действена от всякога! Отново подчертавам, че те са един от най-добрите методи за умствен контрол на масите, тъй като чрез тях успешно се манипулират човешките гени и се променя биохимията на мозъчните процеси в човешкия организъм още от най-ранна детска възраст! Днес е доказано, че това, което пише на етикетите на ваксините, е само една малка част от целия отровен коктейл! Какви още убийствени съставки съдържат, знаят само тези, които са ги създавали! За ваксината срещу свинския грип, например, бе разкрито, че съдържа наночастици-сензори, за които само може да се гадае как действат върху организма (освен многото отровни и вредни съставки като живак, формалдехид, скуалин, жив или отслабен вирус на свинския грип и др.).

Днес, някои медицински йезуити ще се опитат да оправдаят страшните последици от ваксините в миналото със слабото развитие на техниката и науката. Ще заявят, че ваксините днес са усъвършенствани и подлагани на строг технически контрол. За съжаление, истината е точно обратната! Усъвършенстваната техника и увеличеното знание днес са позволили на Илюминати да направят от ваксините съвършеното биологично оръжие, срещу което предупреждават множество видни учени и специалисти! Тяхната програма е различна за различните страни по света. Докато в Африка имаме 26 млн. жертви на СПИН, разпространен чрез ваксини, в Европа и други по-значими части на планетата, програмата е да се постигне по-скоро едно високо и стабилно ниво на заболеваемост от рак и други тежки хронични болести, което, от една страна, генерира огромни финансови приходи за фарма-картелите на Илюминати, а от друга страна, със сигурност изпраща в гроба тежко болните пациенти, лекувани от системата (Матрицата).
Над четвърт милион българи страдат от рак !!!

http://www.btv.bg/news/zdraveopazvane/story/484296411-Nad_chetvart_milion_balgari_stradat_ot_rak.html

Така например, в САЩ е позволено на докторите и мед. сестрите да поставят наведнъж по 8-9 различни ваксини на неимунизирани деца, които впоследствие се превръщат в живи трупове, докато у нас, в България, тази практика не се използва. Причината за тази убийствена практика в САЩ, бившата родина на демокрацията, е, че тази страна е пренаселена с имигранти от цял свят, т.е. има много "лош генетичен материал"! Но понякога жертвите се оказват и хора от семействата на висшите кръгове на властта, както случая с внука на сенатор Дан Бъртън, на когото поставили наведнъж 9 ваксини! За последиците не е трудно да се досетим... (За повече информация по този и други случаи гледайте филмите "Ваксинации на сляпо"/ Shots In The Dark, 2008, и "Нация на ваксините"/ Vaccine Nation, 2008).

Завършвайки тази презентация, бих желал да спомена още един маймунски вирус, заразил полиоваксината през 1950-те. Става въпрос за т. нар. маймунски вирус SV-40 (Youtube, Google: SV-40). За страшните последици от този вирус, предизвикващ някои тежки форми на рак, тумори в мозъка, левкемия и др. тежки заболявания, може да научите повече в следния архивен док. филм:

CNBC - TV SV40, part 1:

http://www.youtube.com/watch?v=YZ4syUfvf9A

http://www.youtube.com/watch?v=TlYyZdj-Des&feature=related

Вирус SV-40 (как руските медии, контролирани от Илюминати, се опитват да успокоят народа за опасностите от този маймунски вирус):

http://www.youtube.com/watch?v=w6DJnPfSBAE&feature=related

AIDS HIV SV-40 Bioweapons:

http://www.youtube.com/watch?v=13WYkFJEKCI&feature=related

"НЕ СИ ПРАВЕТЕ НИКАКВИ ВАКСИНАЦИИ! Това е обичайният начин да бъдете измамен и заразен чрез биологичното оръжие на елита!" - Д-р Уилям Д. Кели

Имайте предвид, че милиони канадци, руснаци, американци и други хора по света, получили заразената с SV-40 полиоваксина, са носители на този вирус, а за числото на жертвите досега, от рак, левкемия, мозъчни тумори и др. заболявания, можем само да гадаем!

Имайте също предвид, че много доктори, изтъкнати доценти и професори в България и по света, са масони и йезуити и изпълняват поставените им задачи на дезинформация относно епидемиите, ваксините и ваксинациите! Прекрасен пример в това отношение е обявената преди около 2 години епидемия у нас от свински грип, свързана с масова дезинформация и психоза, масова продажба на антигрипни лекарства и внос на ваксини! Следният текст, публикуван на сайта на Върховния съвет на масоните от 33 степен, разкрива, че проф. д-р Никола Александров, шеф на Клиниката по токсикология към Военномедицинска академия, е висш масон, следователно поклонник на Луцифер и участник в тайните сатанински ритуали на висшето масонство!

"Проф. Никола Александров, шеф на Клиниката по токсикология към Военно-медицинска академия, беше преизбран за Велик Майстор на Великата Ложа на Старите Свободни и Приети Зидари в България. Това стана по време на Великото общо събрание на Масоните, което се проведе във Велико Търново. На форума присъстваха над 130 членове на масонското движение, членуващи в 20 Ложи от цялата страна.

Велико общо събрание се провежда веднъж на две години. Съгласно основния Закон на масонското движение, на него се избират сановници на Великата Ложа на България. Техните кандидатури се гласуват на таен избор при спазване на изискванията на нашия основен закон, уточни проф. Александров. Избраните сановници и Великият Майстор ще встъпят в длъжност на Еньовден, деня на лятното слънцестоене, също съгласно традициите в Масонството".

http://scottishrite-bg.org/index.php?option=com_content&task=view&id=66&Itemid=33

По правило, всички отговорни позиции в здравеопазването на всяка държава по света се заемат от масони и йезуити (т.е. Илюминати).

Ето защо...НЕ БЪДЕТЕ ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА НА ВАКСИНИТЕ !!!

НИКОГА НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ !!!

НИКОГА НЕ ВАКСИНИРАЙТЕ ДЕЦАТА СИ !!!

ПАЗЕТЕ ОСОБЕНО ДЕЦАТА СИ ОТ СМЪРТОНОСНАТА HPV ВАКСИНА СРЕЩУ РАК НА МАТОЧНАТА ШИЙКА !!! В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ УСИЛЕНО ТЕЧЕ ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ОТНОСНО ПОЛЗИТЕ НА ТАЗИ ВАКСИНА, КОЯТО Е УБИЛА СТОТИЦИ МЛАДИ МОМИЧЕТА И Е УВРЕДИЛА И СЪСИПАЛА ЖИВОТА НА ХИЛЯДИ ДРУГИ ДЕВОЙКИ ПО СВЕТА !!! ПОДРОБНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА МНОГО ОТ ЖЕРТВИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ В СТАТИЯТА „ВНИМАНИЕ! ВАКСИНАТА СРЕЩУ РАК НА МАТОЧНАТА ШИЙКА – ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСНА!“. СТАТИЯТА Е ПРИЛОЖЕНА КЪМ ТОРЕНТА „ПРОИЗХОДЪТ НА СПИН“. ВИДЕОКЛИПОВЕТЕ ЗА ЖЕРТВИТЕ ЩЕ НАМЕРИТЕ В ПАПКАТА „ЖЕРТВИ НА ВАКСИНИТЕ“ (Vaccine Victims).

ПРОТЕСТИРАЙТЕ СРЕЩУ ПЛАНОВЕТЕ НА ЗДРАВНИТЕ ВЛАСТИ ДА ВЪВЕДАТ HPV ВАКСИНАТА В ИМУНИЗАЦИОННИЯ КАЛЕНДАР НА ЮНОШИТЕ И ДА Я НАПРАВЯТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА !!!

ПОМНЕТЕ !!! ЗАКОНЪТ ВИ ДАВА ПРАВО ДА ОТКАЖЕТЕ ВСЯКАКВА ВАКСИНА И МЕДИЦИНСКА ИНТЕРВЕНЦИЯ !!!

НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ЛЪЖИТЕ НА ЗДРАВНИТЕ ВЛАСТИ, ЧЕ ВАКСИНИТЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ !!!

НАЕМЕТЕ СИ АДВОКАТ И ОТСТОЯВАЙТЕ ПРАВАТА СИ В СЪДА, ВКЛЮЧИТЕЛНО В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪД В СТРАСБУРГ !!!

АКО НЕ ПРИЕМАТ ДЕТЕТО ВИ В ДЕТСКА ГРАДИНА ИЛИ УЧИЛИЩЕ ЗАРАДИ ОТКАЗ ОТ ВАКСИНИ, ПОТЪРСЕТЕ УСЛУГИТЕ НА ОПИТЕН АДВОКАТ !!! ПОБЕДАТА ВИ Е СИГУРНА, ЗАЩОТО ЗАКОНЪТ Е НА ВАША СТРАНА !!!

АКО ОТКАЗВАТ ДА ВИ ИЗПЛАЩАТ ДЕТСКИ ДОБАВКИ ЗАРАДИ ОТКАЗ ОТ ВАКСИНИ, УВЕДОМЕТЕ МЕДИИТЕ ВЪВ ВАШИЯ ГРАД, ПИШЕТЕ ПРОТЕСТНИ ПИСМА ДО ВСИЧКИ ИНСТАНЦИИ, БОРЕТЕ СЕ ЗА ПРАВАТА СИ !!!

НЕ ЛЪЖЕТЕ И НЕ ПРИНУЖДАВАЙТЕ ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ДА ЛЪЖАТ И ДА ВПИСВАТ НЕНАПРАВЕНИ ВАКСИНАЦИИ В ЗДРАВНАТА КНИЖКА НА ДЕТЕТО ВИ !!! ТАКА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ СИ ВЛОШАВАТЕ ПОЛОЖЕНИЕТО И ПОПАДАТЕ ПОД ОСЪЖДЕНИЕТО НА ЗАКОНА !!!

ИЗТЕГЛЕТЕ СИ ОТ ИНТЕРНЕТ ВАЖНИТЕ ДОК. ФИЛМИ, РАЗОБЛИЧАВАЩИ ВАКСИНИТЕ !!! ЗАПИСВАЙТЕ ТЕЗИ ФИЛМИ НА ДВД И ГИ ПОДАРЯВАЙТЕ НА ВАШИТЕ БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ, ОСОБЕНО НА БРЕМЕННИ ЖЕНИ, МАЙКИ С БЕБЕТА И ДЕЦА !!! ТАКА, ИСТИНАТА ЩЕ СТИГНЕ ДО ТЯХ И ЩЕ СПАСИТЕ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА МНОГО БЕБЕТА И ДЕЦА !!!

НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ЛИЧНИТЕ СИ ЛЕКАРИ, КОГАТО ВИ УВЕРЯВАТ В БЕЗОПАСНОСТТА НА ВАКСИНИТЕ !!! ГОЛЯМ БРОЙ ЛИЧНИ ЛЕКАРИ, ПЕДИАТРИ И МЕД. СЕСТРИ СА НЕВЕЖИ ОТНОСНО ВАКСИНИТЕ !!!

ГЛЕДАЙТЕ СТОТИЦИТЕ ВИДЕОКЛИПОВЕ В ИНТЕРНЕТ ЗА ЖЕРТВИТЕ НА ВАКСИНИТЕ И ПОМИСЛЕТЕ ДАЛИ ВАШЕТО ДЕТЕ НЯМА ДА БЪДЕ ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА !!!

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ЛИПСАТА НА РЕАКЦИЯ СЛЕД ВАКСИНАЦИЯ СЪВСЕМ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ВАКСИНАТА НЕ Е УВРЕДИЛА ОРГАНИЗМА !!! ВРЕДНИТЕ ПОСЛЕДИЦИ ЩЕ СЕ ПРОЯВЯТ СЪС СИГУРНОСТ СЛЕД ДНИ, СЕДМИЦИ, МЕСЕЦИ, А В НЯКОИ СЛУЧАИ ДОРИ ГОДИНИ !!!

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ВСЯКА СЛЕДВАЩА ВАКСИНА УВЕЛИЧАВА МНОГОКРАТНО РИСКА ОТ ТЕЖКИ УВРЕДИ ИЛИ ВНЕЗАПНА СМЪРТ (АНАФИЛАКТИЧЕН ШОК) !!!

ВСЯКА ГОДИНА В САЩ УМИРАТ НЯКОЛКО ХИЛЯДИ БЕБЕТА ОТ СВДС - СИНДРОМА НА ВНЕЗАПНАТА ДЕТСКА СМЪРТ, ЗА КОЙТО СИНДРОМ Е ДОКАЗАНО, ЧЕ СЕ ПРИЧИНЯВА ОТ ВАКСИНИТЕ !!! ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ГЛЕДАЙТЕ ВАЖНИЯ ФИЛМ "НАЦИЯ НА ВАКСИНИТЕ" (VACCINE NATION, 2008) !!!

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ВСЯКА ВАКСИНА СЪС СИГУРНОСТ ПРИЧИНЯВА ММУ - МИНИМАЛНО МОЗЪЧНО УВРЕЖДАНЕ !!! В МНОГО СЛУЧАИ ОБАЧЕ УВРЕЖДАНЕТО Е СИЛНО И ЯСНО ИЗРАЗЕНО, ОСОБЕНО ПРИ АУТИЗМА !!!

В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ СРЕЩУ ГРИП !!! ИЗПОЛЗВАЙТЕ МОЩНИТЕ ПРИРОДНИ АНТИБИОТИЦИ КАТО КОЛОИДНО СРЕБРО, ЕКСТРАКТ ОТ ПРОПОЛИС, РАЗЛИЧНИТЕ ВИДОВЕ БИЛКИ !!!

ИЗБЯГВАЙТЕ УПОТРЕБАТА НА МЕСО И МЕСНИ ПРОДУКТИ, ПО ВЪЗМОЖНОСТ СТАНЕТЕ ВЕГЕТАРИАНЦИ И УПОТРЕБЯВАЙТЕ МЛЯКО, МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ И ЯЙЦА ОТ НАДЕЖДНИ ИЗТОЧНИЦИ !!!

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ИЛЮМИНАТИ ПЛАНИРАТ В СКОРО ВРЕМЕ ГЛОБАЛНА ПАНДЕМИЯ КАТО ИЗКУСТВЕНО РАЗПРОСТРАНЯТ СМЪРТОНОСНИ ВИРУСИ И БАКТЕРИИ !!!

ПРИГОТВЕТЕ СЕ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ СТРАШНИ СЪБИТИЯ В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ !!!

ПОТЪРСЕТЕ ВАШИЯ ТВОРЕЦ И СПАСИТЕЛ ИСУС ХРИСТОС, ПОКАЙТЕ СЕ И ПОВЯРВАЙТЕ В БЛАГОВЕСТИЕТО !!!

АМИН.


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница