Проклятия, духове наPdf просмотр
страница1/23
Дата25.08.2022
Размер447.29 Kb.
#114990
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   23
prokliatia
Свързани:
Невястата Христова, ДуховнаТрансформация.Конспект2021, Prizivat, Poslednata bitka, the path, Girls-with-Swords-Bulgarian, viografia na kenet hegin, Holy-Spirit-Book-Bulgarian, 171 Bojiite-praznici, 125 razchupvane na okovite-Nil Andersen, СТИХОВЕ ЗА ИЗЦЕЛЕНИЕ К.Блейк, Книги библейски теми, Praseta v hola, 02-Основите-на-Христос (2)
Проклятия, духове на
чародейство и как действат

Джон Екарт


Проклятия, духове на чародейство и как действат
Слава на Бога! Хубаво е да съм тук, в Роуд Айлънд! Бил съм в Кънектикът, но никога не съм бил тук! Красива църква, красива сграда! Когато влязох, избухна малък огън. Не знаех дали това е пророчески знак за мен. По време на конференция за освобождение можете да очаквате всичко!
Веднага след като напуснахме Чикаго, на магистралата, се разрази буря. И си казах: „Ето пак!
Всеки път, когато отивам на конференция по освобождение! Всеки път се случва!” Но се научих да се отпускам и да спя, и най-накрая излязохме на сух и гладък път, и сега съм тук днес. Толкова е хубаво да видя Дорис (Вагнер-бел. пр.) отново, нейния поглед върху освобождението наистина ме развълнува да продължа служението си в тази област. И разбира се, Чък Пиърс, с когото служим заедно в Западна Канада, винаги се радвам да го видя. Толкова много познати лица!
Някои от вас са тук за първи път – вярвам, че ще получите ценна информация и откровение чрез книгите и касетите. Наричам много от книгите на масата „книги от черния пазар”, защото не можете да ги намерите в никоя книжарница. Не ги продават публично, продават ги под масата, скрити под гишето, така че религиозната полиция да не ги намери и да не ви арестува заради такава книга. Но сега всичко е различно. Виждаме много хора и църкви, които навлизат в същността на освобождението. И аз съм в тази църква, за да отворя вратите към освобождението и да поучавам върху тези четива. Харесва ми да бъда в свободомислещи църкви. Мисля, че са покровителствени църкви, които Бог издига върху помазано пространство, като портали към истина и откровение, за да влезете в Неговото присъствие, така че ви хваля за вашето посвещение и любов към истината.
Тази вечер съм в битка за какво трябва да служа. Има няколко неща, които са в духа ми. Но преди да продължим, има една книга, която ще ви препоръчам. Един от водачите на апостолския ни тим, който работи с нас и нашата църква вече няколко години, основал няколко църкви в Северна
Африка, Ботсвана и Замбия, е написъл книга, наречена „Освобождение за освободените”. Много добра книга на тема освобождение и демонология. Практически наръчник към победоносен християнски живот. Когато я прочетох, му казах, че искам да я отпечатаме. Донесли сме няколко кашона с нас и ви я препоръчвам.
Харесвам заглавието „Освобождение за освободените”, защото технически вече сме освободени в Исус, но освобождението е все още проходилката за християните. По закон, сме освободени, но трябва да се научим да извървим пътя във вярата, за да получим освобождение.
Горещо ви препоръчвам книгата му и служението му. Той пътува по света и служи в областта на освобождението. Наскоро беше в Масачузец, в района на Бостън, така че знам, че има призвание за тази област в Ню Ингланд. Не съм бил много там, не познавам района, знам само, че „Ню Ингланд
Пейтриътс” спечелиха „Супербол”. Спомням си, че се казваха „Бостън Пейтриътс”, после го промениха на „Ню Ингланд Пейтриътс”. Явно сме страна на патриоти. Добре, надяваме се „Чикаго
Беърс” да спечелят веднъж в следващите петдесет години. Ние все още играем! Не искаме градовете да изпаднат в депресия заради спорта, защото не печелят шампионати по четиридесет или петдесет години – и без това имаме достатъчно лоши духове. Това беше знак за напредък в този район, амин!
Много години хората казваха: „В Ню Ингланд е трудно, тежко да се направи пробив.” Но аз вярвам, че ще видим пробив във всеки регион, със силата на Бог ще има съживление. С вълнение го очаквам.
Ще започна с Еремия 17 по въпроса за проклятията и духовете на чародейство и как действат по кръвна линия, и наследствени духове.
Когато чуят за чародейство, хората заключават, че ако имаш такъв дух, трябва непременно да си вещица. Това не е непременно вярно. Когато преди години започнахме служение в църквата ни в
Чикаго, в която преобладават афро-американците, единствената църква, която познаваше освобождението, беше бяла църква на 40 мили от нас. Така че ги поканихме да дойдат да се молят за нас. Доведоха цяла група. И докато се молеха за нас, започнаха да разчупват духове на робство и наследствени духове на робство. Веднага, след като се помолиха с тези молитви, имаше спонтанни проявления. Ние си мислехме: „Как вие, белите, смеете да се молите за нас в областта на робството!”


Проклятия, духове на чародейство и как действат
Можете да се смеете, но те се молеха, а проявления имаше при нас. Понякога, когато се молиш за другите, ако не си внимателен, вземаш нещата прекалено лично. Но това не е личен проблем, това са просто демони. Повтарям, нищо лично, само демони.
Същото се отнася за чародейството. Когато се молим за изгонването на духове на чародейство от хората, първото нещо, което правят, е да се обидят, защото си мислят, че ги обвиняваме във вещерство или правене на чародейни магии. В действителност може да има духове на чародейство, които са влезли във вас по наследство или чрез проклятие за чародейство. Така че


Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   23
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница