Проведен е жребият за номер на бюлетина на кандидатите за кмет на Община ДевняДата22.01.2019
Размер24 Kb.
Проведен е жребият за номер на бюлетина на кандидатите за кмет на Община Девня
Днес, 03 октомври 2005 г. от 18 часа в сградата на Община Девня се проведе жребий за номера на бюлетината на кандидатите за кмет на община Девня.

Съгласно законодателството и Указа на Президента на Република България в Девня бяха насрочени частични избори за кмет на Общината. Причината за насрочването на избора е избирането на Димитър Димитров – кмет на община Девня за народен представител в 40-то НС.

По протоколно решение на Общинската избирателна комисия от 03.10.2005 г. , приложение чл.73, т.3 във връзка с ал.2 от Закона за местните избори чрез жребий да се определи номера на бюлетината на кандидатите за кмет на Община Девня по реда на тяхната регистрация.

Пред ОИК в състав – председател Стефан Сотиров , зам.председатели – Диана Иванова и Румяна Танева, секретар - Евелина Георгиева и членове Станка Ангелова, Радка Урумова, Дияна Стоянова, Ирина Няголова и Емилия Йорданова по ред на регистрация кандидатите за кмет на общината изтеглиха своя номер на бюлетина.

Първи по регистрация бе Лазар Дуков Славов, издигнат от Народняшка земеделска партия “Никола Петков” – неговия номер бюлетина ще бъде №6. Вторият кандидат по ред на регистрация е издигнатата от БСП – Ели Атанасова Иванова, която изтегли № 4. На Кандидатът от НДСВ – Васил Атанасов Иванов трети по регистрация се падна № 5, на представителя на ПП”Атака” – Станчо Тодоров Станчев - № 2 на петата по регистрация Диана Николова Георгиева – издигната от коалиция “СДС, ВМРО-БНД, ПП”Новото време”, ПП”Движение Гергьовден” се падна бюлетината й да бъде с № 1 и на последната регистрирала се кандидатка Виолета Костова Кючукова – издигната от инициативен комитет остана № 3.

Частичните местни избори са насрочени за 29.10.2005 г.


Пресцентър наОбщина Девня

03 Октомври 05 г
Каталог: stranici -> novini -> 2005
2005 -> Пресслужба областна администрация варна
2005 -> Пресслужба областна администрация варна
2005 -> Железопътна инфраструктура
2005 -> Пресслужба областна администрация варна
novini -> Пресслужба областна администрация варна
novini -> Област с административен център варна о б л а с т е н у п р а в и т е л
2005 -> Приоритет в община вълчи дол спасяването на човешки животи
2005 -> Съобщение на Военноморските сили
2005 -> Пресслужба областна администрация варна


Поделитесь с Вашими друзьями:
База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2020
отнасят до администрацията

    Начална страница