Псф „Мостинженеринг” ще обновява центъра на Ямбол по опррДата26.10.2018
Размер21.99 Kb.
ПСФ „Мостинженеринг” ще обновява центъра на Ямбол по ОПРР
В изпълнение на чл. 100 ш от ЗППЦК и чл. 27, т. 2 от Наредба № 2 за проспектите при публично предлагане и допускане до търговия на регулиран пазар на ценни книжа и за разкриването на информация от публичните дружества и другите емитенти на ценни книжа Ви уведомяваме, че:

На 23.08.2011 г. ДЗЗД „ЕВРО ПАРК 2011” с водещ партньор „ПСФ МОСТИНЖЕНЕРИНГ” АД и партньор “Строй-консулт” ЕООД, подписа договор с Община Ямбол за изпълнение на Строително-монтажни работи за обекти – Градски парк, лесопарк „Боровец” и реконструкция улици в централна градска част на град Ямбол, част от Интегриран проект за устойчиво подобряване на градската среда и зоните за отдих в Община Ямбол, ОПРР 2007 – 2013 г. Стойността на проекта е 2 831 853.91 лв. и е финансиран от Европейския фонд за регионално развитие, от държавния бюджет на Република България и от Община Ямбол.


Предвижда се изпълнение на следните видове работи:


  • В Градския парк - възстановяване на поливната система, възстановяване на настилките, изграждане на рампа за хора в неравностойно положение, както и ремонт на съществуващото алейно осветление. Възстановяване на водното огледало и на детските площадки. Осигуряване на необходимите паркоместа към зала „Диана“, част от спортен комплекс „Георги Дражев“. Допълване и възстановяване на парково обзавеждане. Обособяване на зона за тихи игри и зона за активни игри. Възстановяване на растителността, както и дострояване на обществена тоалетна.  • В лесопарк „Боровец“ се предвижда възстановяване на трите заслона по главната пешеходна алея, ремонт на декоративната настилка по главната алея, обособяване на паркинг, възстановяване на алейно осветление и поливната система, както и възстановяване на цветния партер по централната алея и подхода към ресторанта, поставяне на паркова мебел.  • Строително-монтажните работи по улиците при входа на градския парк, ул. „Александър Стамболийски“, ул. „Страхил войвода“ до кръстовището с ул. „Преслав“. Включена е реконструкция на пешеходните зони, благоустрояване на общински терени и реконструкция на пиаца „Георги Дражев“. Във всички участъци се предвижда полагане на нови бордюри и направа на нови тротоарни настилки.

Срокът за изпълнение на проекта е 76 работни дни. Началото на работите бе поставено в деня на подписване на договора с водосвет и първа копка. На церемонията присъстваха областният управител на Ямбол Таня Димитрова, кметът на града Георги Савов, председателят на СД на „Трейс Груп Холд” АД доц. д-р инж. Николай Михайлов, административният директор на „Трейс Груп Холд” АД инж. Иван Христов, общински съветници, представители на бизнеса, неправителствени организации, граждани.


„ПСФ Мостинженеринг” АД представлява „Трейс Груп Холд” АД на строителния пазар в Югоизточна България. Дружеството е с доказан професионален опит и в момента работи по обекти от националната инфраструктура, в т. ч. и в изграждането на лот 2 на АМ „Тракия”. От началото на 2011 г. работи по проекти по Програма за развитие на селските райони за периода 2007 – 2013 г. на обща стойност над 3 000 000 лв.
Каталог: download -> TRACE
TRACE -> Програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради за Обособена позиция №4: Многофамилна жилищна сграда, находяща се на адрес: ж к. Младост, б
TRACE -> Мария Каварджикова влезе в сд на „Трейс Груп Холд” ад
TRACE -> Г. До Комисия за финансов надзор
TRACE -> Отчет към 31. 03. 2012г. Представляващ: Съставител: инж. Цветан Цонев Даниела Караславова
TRACE -> Акад. Антон Николов Дончев
TRACE -> Изх. №2717/30. 06. 2016 г. До Комисия за финансов надзор
TRACE -> „Трейс Своге еоод е новото дъщерно дружество на Трейс Груп


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница