Пътуване с автобус от Скагуей до прохода Уайт Пас Разглеждане на Съмит сити Професионален екскурзоводДата28.10.2018
Размер43.97 Kb.
#102653
Автобусна екскурзия до прохода Уайт Пас

Екскурзията включва:

 • Пътуване с автобус от Скагуей до прохода Уайт Пас

 • Разглеждане на Съмит сити

 • Професионален екскурзовод

 • Много възможности да направите страхотни снимки!

По пътя към прохода Уайт Пас екскурзоводът ще Ви запознае със завладяващите истории за „златната треска в Клондайк”. Пътят, по който ще се движите с автобуса, върви успоредно на влаковата линия за прохода Уайт Пас. Ще пътувате до град Съмит за обиколка и ще поемете по шосето Бракет Вагон Роуд към необятната пустош.

Впечатляващи планини с невероятно високите трепетликови дървета ще се издигат от всички страни около Вас, а планинските глетчери и водопади допълват картината, за да я видите такава, каквато е била във времената на златотърсачите.

По пътя ще имате твърде много възможности да видите и снимате водопади, величествени планини, глетчери, исторически места и девствената красота на Аляска.

Ще спрете на: водопада „Вилата”, моста Муур, известния проход Уайт Пас, Долината на мъченията, водопадите „Булчинско було” и гробището на златотърсачите (където почива и легендарният Соупи Смит), плюс спирка на панорамата Скагуей.
Тази екскурзия акцентира на всичко, допринесло за славата на Скагуей.

Цена : 75 щ.д.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Екскурзия до прохода Уайт Пас и отвъд

Екскурзията включва:


 • Трансфер с автобус от и до круизния кораб

 • Магистрала Клондайк

 • Проходът Уайт Пас и табелата „Добре дошли в Аляска”

 • Езерото Съмит и Долината на мъченията

 • Девствените северни гори

 • Границата с Юкон и табелата „Добре дошли в Юкон”

 • Мостът Юкон (специални инструкции)

 • Големи възможности да видите диви животни!

Тази екскурзия по пътя, маркиран от участниците в Златната треска, ще Ви отведе назад във времето, докато пътувате по магистралата, успоредна на трасето на Златната треска от 1898 г. Водопади и планински върхове ще се редят пред погледа Ви, накъдето и да се обърнете, изпълнявайки ролята на блестяща сценография за историческата железница през прохода Уайт Пас и Юкон, шосето Бракет Вагон и моста Муур Крийк. Малка суб-алпийска горичка обгражда прохода Уайт Пас на височина около 1 000 метра и табелата „Добре дошли в Аляска”. Невероятните гледки се свързват с историята на този регион, за да създадат идеалния сценарий за героичните приказки на Аляска.


Влизайки в Канада, ще се насладите на кристално сините води на езерото Съмит, Разделеното езеро и Долината на мъченията. След Канадската граница при Фразер ще продължите пътуването през пленителните Северни гори. Липсата на пътища, градове и индустриални предприятия ще Ви предостави идеални възможности за снимки в един от най-девствените райони в Северна Америка. Ще посетите впечатляващите езера Тутши и Тагиш.

От Скагуей най-големият Ви шанс да видите диви животни


е на територията Юкон, така че се оглеждайте за мечки, лосове, диви овце и кози и др. След спирането за снимки на табелата „Добре дошли в Юкон” ще поемем обратно към Скагуей.
Тази екскурзия с навлизане в спокойната дива природа е рядка възможност, която не бива да изпускате.

Цена: 95 щ.д.
----------------------------------------------------------------------------------------------
ПО ПЪТЯ НА ЗЛАТНАТА ТРЕСКА „КЛОЙДАЙК“

И ОБИКОЛКА НА СКАГУЕЙ

Заобиколен с магични природни красоти, на Скагуей се пада уникална роля в историята на Аляска. Познат като „порта към Юкон”, Скагуей е играл ключова роля в Златната треска в Клондайк през 1897 – 1898 г. Драматичната му история е още жива и Вашата екскурзия ще започне с панорамна обиколка на центъра на града. Все още можете да усетите въодушевлението и носталгията на всеки ъгъл, докато автобусът минава покрай някогашните улици с дъсчени тротоари и възстановки на фасадите на сградите през историческия център на път към Лерсвил.

Лерсвил е възстановка на града от палатки от 1989 г., завършен с цялата забава и въодушевление от неговия апогей. В хиподрума ще наблюдавате сценка, която ще Ви разкаже за живота на златотърсачите. След което ще изпитате лично тръпката им, опитвайки лично късмета си да откриете злато в полето на Лярсвил. В някои от палатките ще имате възможност да разгледате и вещите, запазени от миньорите и компаньонките, които се навъртали наоколо.

След лагера ще се насладите на пътуване сред изключително красива природа, докато не стигнете до билото на около 1000 метра надморска височина. По път ще се запознаете с ключовите места от Златната треска – Бракет Вагон роуд, водопадите Пичфорк, дерето Дед Хорс и позорната Долина на мъченията.

На връщане можете да изберете да се върнете на кораба или да останете за свободно време в Скагуей.

Цена : 80 щ.долара

Джуно

Историята на Златната треска и грилована сьомга

Насладете се на тази историческа обиколка на щата Джуно, включително на столицата му. Ще минете по пътя на Златната река и „Реката на последната надежда”, където Джо Джуно и Ричрд Харис открили злато през 1880 г. Сега е Вашият шанс да опитате късмета си и да усетите на свой гръб треската за злато. Турът ще завърши с обяд с грилована дива сьомга (или пилешко.зеленчуци по Ваш избор) в ресторант сред гъсти гори.
Цена : 105 щ.д.
Има и вариант без обяд - 85 щ.д.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Круиз сред китовете

Екскурзията започва с трансфер от кораба до залива Оук. Тук ще се качите на моторна лодка, която е специален дизайн за турове за наблюдение на китовете в Джуно, с големи прозорци и открита палуба. Ще видите гърбавите китове, които се връщат всяка година към богатите на храна води на Джуно. Има възможност да видите и други диви животни като плешив орел и различни морски птици.
Цена : 140 щ..д.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ДИВИЯТ СВЯТ НА КЕТЧИКАН, РАЗГЛЕЖДАНЕ НА ГРАДА И ПОСЕЩЕНИЕ НА ПАРКА НА ТОТЕМИТЕ
Ексзурзията Ви започва с пътуване на юг от града, където ще може да се срещнете с дивия свят на Аляска и да видите кафяви мечки, елени, орли, китове и др.

След това ще разгледате центъра на Кетчикан, четвъртия по големина град на Аляска.

Накрая ще продължите 10 мили на север от града, където се намира паркът на Тотемите. Ще разгледате и ще се запознаете с начина на правене на тотемите .

Връщане на кораба.


Продължителност на екскурзията - 3 часа
Цена : 95 щ.д.
Каталог: img -> PROGRAMI
PROGRAMI -> Мароко нова година екзотика от „1001 нощи”
PROGRAMI -> Имперски тур кръстопът на цивилизации, на границата между два свята. Тук свършва Европа и започва Африка. Една многоцветна мозайка от древна култура, ориенталски пейзажи и прекрасна природа
PROGRAMI -> 1 ден: Казабланка
PROGRAMI -> Концерт на Guns 'N' Roses 22 23 септември 2010 в Белград
PROGRAMI -> Програма: 1-ви ден: 30. 12. 2014 (вторник)
PROGRAMI -> Дата на провеждане: 15. 12. 2011 програма
PROGRAMI -> Програмата се предлага с тръгване от: софия, пловдив и хасково; габрово, велико търново, казанлък, ст. Загора!!!
PROGRAMI -> Програмата се предлага с тръгване от: софия, пловдив и хасково; габрово, велико търново, казанлък и стара загора
PROGRAMI -> Програма: Ден 1 07. 12 Излитане от летище София за Дубай в 00: 00 ч


Сподели с приятели:
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница