Регламент и график за провеждане на изложба базар на биологични продукти, произведени от български производителиДата09.01.2018
Размер31.65 Kb.
#42676
ТипРегламент
Изложба - базар на биологични продукти, произведени от български производители

/4 – 6 юни 2012 г./

Организатор: „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД

Регламент и график за провеждане на изложба базар на биологични продукти, произведени от български производители

Изложбата базар ще се проведе в рамките на 3 /три/ последователни дни: 4 юни, 5 юни и 6 юни в зоната около езерото „Ариана“ и околните алеи в Борисовата градина.

Производителите трябва да осигурят лого на фирмата, което да се използва от организатора за целите на изложбата. Логото трябва да се изпрати в два формата - единия във версия за печат и с добра резолюция, както и копие в .jpg формат. Файлът се изпраща на имейл адреса на организатора на базара „Алто комюникейшънс енд пъблишинг“ ООД. Ако изложителите разполагат със собствени рекламни материали, които искат да използват по време на изложението, трябва да уведомят за това организатора при потвърждение на участието си и да му предоставят информация за размерите на рекламните материали.

Тази информация се изпраща най-късно до 00,00 ч. на 21 май 2012 г. /понеделник/ заедно с потвърждението за участие в изложбата и/или семинара. Потвърждението за участие от страна на всеки участник се осъществява по имейл, посочен от организаторите в официалната покана, и трябва да съдържа следните документи и информация:  • Официално писмо потвърждение за участие с подпис и печат на фирмата – сканирано и изпратено по мейл. Оригиналът на писмото се предоставя на организаторите в първия ден от изложбата базар – 4 юни 2012 г.

  • Декларация и ПРИЛОЖЕНИЕ 1 /Регламент за провеждане на изложба базар на биологични продукти; Регламент за провеждане на семинар/ към нея с подпис и печат на фирмата – сканирани и изпратени по имейл. Оригиналите на декларацията и приложението към нея се предоставят на организаторите в първия ден от изложбата базар – 4 юни 2012 г..

  • Кратка информация за дейността на фирмата и продуктите ѝ, както и лице за контакт.

  • Лого на фирмата във вариант за печат (.eps, .pdf) и във вариант .jpg.

  • Регистрационният номер на автомобила, който ще превозва стоката до изложбената част, както и трите имена и ЕГН на шофьора на автомобила.

  • Всеки производител трябва да има фискално устройство, съобразено с изискванията за обслужване на клиенти, както и документи за фискална отчетност, в случай че възнамерява да извършва търговска дейност.

  • Всеки биопроизводител трябва да изпрати по имейл сканиран вариант на договора си със сертифициращия орган за контрол на биологична продукция – „Балкан Биосерт“ ООД – или да представи писмо, в което да посочи номер и дата на договора за сертификация.

Програма

3 юни

След 15,00 ч. на 03 юни ще бъдат изградени и монтирани шатри за излагане на био продукцията от организатора.4 юни

Първи ден от изложбата базар

Между 07,00 и 09,30 ч. производителите ще подреждат и излагат продукцията си на вече изградените щандове. В 13,00 ч. е официалното откриване на изложбата базар с приветствие към участниците от министъра на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов, както и от неговия заместник – д-р Цветан Димитров.

Работното време на изложбата базар е от 10,00 ч. до 21,00 ч. и изложителите са длъжни да се съобразяват с работното време. В 21,00 ч. всички изложители трябва да са подготвили изложбената си част за затваряне.

През нощта зоната на изложбата базар ще бъде охранявана.

5 юни

Втори ден от изложбата базар

Работното време на изложбата базар е от 10,00 ч. до 21,00 ч. и изложителите са длъжни да се съобразяват с работното време. В 21,00 ч. всички изложители трябва да са подготвили изложбената си част за затваряне.

През нощта зоната на изложбата базар ще бъде охранявана.

От 10,00 до 13,30 ч. в Грандхотел „София“, зала „Триадица“ ще се проведе семинар за българските биопроизводители и медиите на тема „Биопродуктите – чисти, качествени и здравословни с пълна гаранция за потребителите“.

6 юни

Трети ден от изложбата базарРаботното време на изложбата базар е от 10,00 ч. до 21,00 ч. и изложителите са длъжни да се съобразяват с работното време. Освобождаването на шатрите от производителите ще се осъществява в последния, трети ден от изложбата базар, в часовете между 21,00 и 22,00 ч. Изложителите нямат право да освобождават шатрите преди 20,00 ч. на 6 юни. В 21,00 ч. започва освобождаването на шатрите от изложителите и започва демонтажът на съораженията от организатора.

7 юни

Демонтаж на съораженията и почистване на пространството.
Каталог: public -> files -> news
news -> Еуропеана – виртуален дом на културното наследство на европа и българия даниела Петрова
news -> Културните ценности на Националния исторически музей в контекста на Europeana
news -> Старобългарският евхологий ръкописно наследство в пловдивската народна библиотека
news -> Bulgarian-Swiss Cooperation Programme Reform Fund Linked to Civil Society Participation
news -> Предизвикателствата пред българското съдържание в Европеана
news -> Трезорът на националния археологически музей – бан в контекста на европеана
news -> Аз, долуподписаният/долуподписаната в качеството си на управител на
news -> Програма 01. 10. 2010 13. 00 откриване Емил Стоянов член на Европейския парламент
news -> Българското архивно наследство в контекста на проекта европеана
news -> Европеана – приоритетен проект в политиката за дигитализиране на българското архивно наследство


Сподели с приятели:
©obuch.info 2022
отнасят до администрацията

    Начална страница