Република българия администрация наДата31.05.2017
Размер36.32 Kb.
Република българия

АДМИНИСТРАЦИЯ НА

       1. МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ       2. №……….………………….       3. ……………………. 2012 г.

ДОУЧАСТНИЦИТЕ, ЗАКУПИЛИ

ДОКУМЕНТАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ

Във връзка с постъпили запитвания наш вх. № 02.33-193/11 от 6.12.2011 г. с искане за разяснения и на основание чл. 29, ал. 2 от Закона за обществените поръчки предоставям настоящите разяснения по обществена поръчка с предмет: „Доставка на компютърна техника разделена на четири обособени позиции: Обособена позиция I – “Компютърна техника за АМС”; Обособена позиция II – „Компютърна техника за ЦИК”; Обособена позиция III – “Компютърна техника по проект 0037-УО-1.4 „Подпомагане на функциите на Управляващия орган на Оперативна програма „Техническа помощ” в процеса на изпълнение и наблюдение на програмата”” и Обособена позиция IV – „Компютърна техника за автоматизиране на работния процес по подготовка и провеждане на безхартиените заседания на Министерския съвет”:1. Въпрос: Въпрос относно обособена позиция 4, позиция 2,3 и 4.

Има изискване за блейд сървъри с RAID контролер поддържащ RAID нива 0,1 и кеш с обем 1GB. Изискване за такъв обем кеш в блейд сървър, може да бъде покрито само от един единствен производител с контролер Smart Array P410 with 1GB Cachе. С оглед на това и при наличието на само 2 твърди диска във всеки блейд сървър, моля потвърдете бихте ли приели RAID контролер с 512MB Cache кеш каквато е практиката в момента на останалите водещи производители на блейд сървъри. Тъй като всеки от блейд сървърите е само с два диска, това няма да се отрази на производителността на системата?


Отговор: Минимум кеш 512 MB.
2. Въпрос. Въпрос относно обособена позиция 1, позиция 2. Лазерни принтери; обособена позиция 2, позиция 2. Лазерни принтери и обособена позиция 3, позиция 3. Лазерни принтери. В методиката за оценка на гореизброените позиции е посочен параметър за оценка Поддръжка на PostScript 3. В техническите спецификации е посочено изискване за поддръжка само на принтерски езици PCL 6, PCL 5e. Моля потвърдете, че имате изискване за поддръжка на принтерски език PostScript 3?

Отговор: Няма подобно минимално изискване, но наличието му се оценява допълнително.

3. Въпрос. Въпрос относно обособена позиция 1, позиция 3. Многофункционални устройства и обособена позиция 3, позиция 2. Многофункционални устройства. В методиката за оценка на гореизброените позиции е посочен параметър за оценка Твърд диск. Моля уточнете дали имате изискване за твърд диск в машината и ако има такова изискване с какъв минимален обем да е твърдия диск?

Отговор: Няма изискване за наличие на твърд диск в минималните технически изисквания но наличието на такъв се оценява в методиката за оценка.4. Въпрос. Тъй като проектори с исканата комбинация от параметри Picture in picture и Auto Keystone correction вече не се произвеждат от нито един производител, бихме искали да ви попитаме допуска ли се функциите Picture in picture и Auto Keystone correction да отпаднат като несъществени за качеството на проекторите, за да се запазят основните по важност за такъв тип характеристики (резолюция, яркост, контраст, живот на лампата)?.

Отговор: Изискването за Auto Keystone correction – horizontal and vertical, picture in picture….” отпада от техническите изисквания.
5. Въпрос. Лот 2, Позиция 4 Скенер за многократно сканиране. Тъй като моделите скенери, описани в техническата спецификация са спрени от производство преди няколко години, моля да актуализирате изискванията си към следните параметри: Резолюция, Формати и Многократно сканиране, като уточните стойностите на посочените технически параметри.

Отговор: Наименованието на позиция 4 от Лот 2 да се чете „Скенер за сканиране на негативи и диапозитиви”. Отпада изискването за многократно сканиране, резолюция – 4800 DPI ; формати – остава само 35 мм.

ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ:
(Росен Желязков)

София, бул. “Дондуков” № 1, тел. централа 940-29-99, факс 981-81-70

Каталог: fce -> 001 -> 0235 -> files
files -> Разпределение на абонамента за 2013г. Министър-председател
files -> Република българия администрация на министерския съвет
files -> Република българия администрация на министерския съвет
files -> 12 февруари – Ще бъдат отворени ценовите оферти на участниците в обществена поръчка на Министерския съвет
files -> „Дефиниране на работните процеси и създаване на процедури за работа на звено за техническа подкрепа (Help Desk)
files -> І. Предмет на малката обществена поръчка и изисквания към обекта на


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница