Резюме Цел на бизнес планастраница1/12
Дата03.01.2022
Размер98 Kb.
#111770
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   12
biznes-plan-na-zastrahovatelno-drujestvo (1)

Резюме
Цел на бизнес плана: Основната й цел е да се представи значимостта на маркетинговата политика за перспективната ориентация на фирмата, дефинирането на нейния целеви пазар, постигането на маркетинговите й цели на целевия пазар, разработката на маркетинговия микс за постигане на трайни конкурентни предимства и подпомагане на практикуващите мениджъри в усилията им да използват своите средства за оползотворяване на установените пазарни шансове.
Съдържание на бизнесплана: сведения за бизнес организацията, описание на застрахователния отрасъл, описание на продуктите, представяне на упраяленската структура и организационната дейност, анализ на пазара, развитие на бизнеса, маркетингова стратегия, финансови разчети.
Основни изводи: ЗК „УНИКА Живот" АД е лицензирано дружество за извършване на застрахователна дейност в областта на общото и животозастраховането. То е част от UNIQA Group Австрия - една от водещите застрахователни групи в Централна и Източна Европа.
Компанията предлага за продажба следните продукти:Автомобилни застраховки; Имуществени застраховки; Застраховки на отговорности; Спестовни застраховки „Живот”; Застраховки за пенсия (рента); Детски и женитбени застраховки; Рискови застраховки „Живот”; Застраховки „Злополука”; и др.
Сподели с приятели:
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   12
©obuch.info 2023
отнасят до администрацията

    Начална страница