Резюме на продукт за разработка на уеб приложения с платформата „Apache Tapestry”Дата06.09.2016
Размер12.33 Kb.
#8368
Резюме

на продукт за разработка на уеб приложения с платформата „Apache Tapestry

чрез разработване и добавяне на нови модули

на фирма „ДИБАЙНД” ЕООД

Ще се разработят нови модули от готови за употреба интерфейсни и бизнес компоненти и функционалности, които значително ще подобрят процеса на изработване на уеб приложения, ще съкратят разходите и времето и ще повишат качеството на изработка.

Бизнес компонентите ще развият концепцията Type-safe Generic DAO Pattern, като ще реализират цялата необходима функционалност за абстрактен достъп до бази данни. Новост на нашия и световния пазар ще бъдат концепцията и реализацията с тази технология на абстрактна йерархична структура от данни.

Друга новост ще е разширение на горните компоненти за запазване и извличане на история на промените на данните чрез клониране и разширяване на съществуващия модел от данни и съответно на самата база данни.

Ще се създаде библиотека от интерфейсни компоненти - прозорци и диалози към платформата Apache Tapestry базирани на JavaScript библиотеката Prototype-Window, необходими за всяко съвременно приложение. С тяхна помощ ще се въведе  и възможността за разклоняване на хода на програмата.

Модулът за контрол на достъпа ще бъде реализиран с горните библиотеки и ще улесни стартирането на разработката на нови приложения.Благодарение на самата платформа Apache Tapestry и на новоразработените бизнес компоненти ще може да се въведе моделно-центричен подход за изработка на уеб приложения, като чрез модела ще се определя структурата на данните, ще се контролира и валидира въвеждането им и ще се определя начина и структурата на съхранението им в базите данни.
Каталог: upload -> docs -> 2012-01
2012-01 -> Закон за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси
docs -> Наредба за системите за движение, докладване и управление на трафика и информационно обслужване на корабоплаването в морските пространства на република българия
2012-01 -> Кодекс обн. Дв бр. 30 от 11 Април 2006г., изм. Дв бр. 59 от 20 Юли 2007г., изм. Дв бр. 64 от 7 Август 2007г
2012-01 -> Резюме на система за инвентаризация на дълготрайни материални активи, документи, стоки и др. „Invent”
2012-01 -> Резюме на продукт „CJ2”
2012-01 -> Манифест за социална икономика


Сподели с приятели:
©obuch.info 2024
отнасят до администрацията

    Начална страница