Ръководство за работа с touch control панел с дисплейДата02.02.2018
Размер26.13 Kb.

РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С TOUCH CONTROL ПАНЕЛ С ДИСПЛЕЙЕлектронното управление на вашия аспиратор има многобройни функции:- Включване на мотора и увеличаване на скоростта (6 броя скорости)
Моторът се включва при натискане на бутон 1. При пускане, аспираторът автоматично се настройва на трета скорост. Скоростта се увеличава чрез натискането на бутон 1 за по-малко от 1 секунда, а дисплеят показва нивото на скоростта. Задържайки бутон 1 за повече от една секунда избирате максимална скорост.

-Спиране на мотора и намаляване на скоростта
Скоростта се намалява чрез натискане на бутон 2 за по-малко от една секунда, а дисплеят показва нивото на скоростта.

Задържайки бутон 2 натиснат за повече от 1 секунда изключвате аспиратора- Функции на таймера

Позволяват да програмирате мотора на аспиратора и осветлението да се изключат автоматично 15 минути след като сте активирали тази функция. За да програмирате, натиснете бутон 3. При активиране на таймера ще се появи мигащ символ в долната дясна част на дисплея- Включване/изключване на осветлението

Осветлението се включва и изключва при натискането на бутон 5.- Специални функции

Електронната система на вашия аспиратор е снабдена със специални функции, предвидени да улеснят подръжката- Сигнал Необходимо почистване на металните филтри

На всеки 30 часа от използването на микропроцесора, сърцето на системата предупреждава потребителя чрез мигащо “А” на дисплея, че е време да се почистят металните филтри. Почистването на филтрите ще гарантира по добра аспирираща способност и подобрена хигиена. За да изтриете този сигнал, след като филтрите са били почистени и при изключен аспиратор, задръжте бутони 2 и 3 за повече от 4 секунди: на дисплея ще се изпише цифрата 8, която ще изчезне след 4 секунди, когато микропроцесорът ще рестартира броячът за почистване- Сигнал Необходимо почистване на карбоновите филтри” (само ако са монтирани)

Ако аспираторът ви работи със система на рециркулация и съответно използва карбонови филтри за пречистване на въздуха, е необходимо да настроите и микропроцесора. Докато аспираторът е изключен, задръжте бутон 3 за повече от 4 секунди. На дисплея ще се появи символ “-”, символът ще бъде заменен след 4 секунди от буква “C” (което означава ще сега аспираторът използва карбонов филтър). От този момент нататък микропроцесорът ще засича необходимост от почистване на карбоновите филтри на всеки 120 часа работа чрез изписване на мигащ символ “C” на дисплея. За да изтриете този сигнал, след като филтрите са били заменени и при изключен аспиратор, задръжте бутони 1 и 3 за повече от 4 секунди: на дисплея ще се изпише цифрата “8”, която ще изчезне след 4 секунди, когато микропроцесорът ще рестартира броячът за почистване на карбоновите филтри.


Поделитесь с Вашими друзьями:


База данных защищена авторским правом ©obuch.info 2019
отнасят до администрацията

    Начална страница